Emre'den duymak istemediğiniz sözler

paranın açamadıgı kapı yapamadıgı bişey war mı arkadaşlar... emre zaten GS li değildi, çünkü bi GS liye tribünlere el kol hareketi yapmak yakışmaz... adam dogru söylemiş kızmayın buna :):)

bu kadar döneklik olur mu be kardesim!

kedi ciger muhabbetlerınden degısık versıyonlar okuduj hep beraber :)

emre alisamıyende gercek fenerlı olacak kulagınıza kupe olsun

hangi milli takıma en çok oyuncu veren ?
kaç türk varki kodrosunda milli takıma en çok oyuncu veren takım olsun

birde fener çeyrek finale çıktı bu kadar bayram yaptılar bararıymış bu başarı milli takıma yansımış falanda filanda ıvır zıvır
demek allah göstermesin final falan oynasa way halimize :vur

lig başlasın görelim :D emreyi adam gs de un nam yapıp baska bı yerde ben aslında boyleydım demesı gercekten cok uzucu emreden beklemezdım..

hangı turk dıyen arkadasım gs son 10 yılda fenerden daha cok yabancı aldı unutma bunu sadece balon cıkıp durdu o kadar:)

hangı turk dıyen arkadasım gs son 10 yılda fenerden daha cok yabancı aldı unutma bunu sadece balon cıkıp durdu o kadar:)

sen fenerlisin galiba

bu yıl kadrosunda kaç türk vardıki milli takıma en çok oyuncu veren takım olsun diyorum

çok yabancı aldı gönderdi demiyorum

Susuyorum ve Ali Samiyen e gelceğin günü bekliyorum sadece... Ama sen adam değilsin biliyorum

gelemeyeceksin oraya... Elbet bi bahane bulacaksın kansız satılmış herif....

Emre sadece 1998-2000 yılları arasında iyiydi.

Daha sonra avrupaya gitti.

Hiç gören varmı avrupa sahalarında

12 ayın 8 ayı sakat geri kalan 4 ayıda tatilde..

Kısacası FB alsın tepe tepe kullansın..

Yeter ama yaw habire emre emre emre
Madem bu kadar tepki olacaktı ;
Fenerbahçeden önce galatasaray teklif yapsaydı emreye
Önce davrandık ve aldık emreyi bu kadar basit ,tartışmaya gerek yok

o günkü gazatenin görüntüsünü koysan bile inanmam.boş konu bunlar emre güzel top oynar ve böle söz sölemez

senin avrupada oynamani biz sagladik senin yerine revivoyu severim daha iyi....

ooohooo ne oldu ya cimbomlu baliç,cimbomlu revivo,cimbomlu servet iyidide fenerli fatih,fenerli emre mi kötü oldu hazımsızlık varsa üstüne soğuk bi soda için

ßu yüce insan'i aLi Sami Yen' e bekLeriz!!!
Dünyanin en büyük Atmosferine bekleriz...
Oyle delikanliyi Galatasaray kar$isinda her yerde ߀kLeriz!

Hayırdır 6S maclarını kadıkoydemı oynuyo artık koltuk sayınız kadar konusun bız ne demıstık BİRGÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK !!!

Hayırdır 6S maclarını kadıkoydemı oynuyo artık koltuk sayınız kadar konusun bız ne demıstık BİRGÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK !!!

ne kadar sacmaliyorsunuz ya :)))

Ali samiyen diyorum anlama sorunun mu var?
Dünyanin en büyük atmosferi diyorum kanitlanmi$ ispatLanmi$!

Ayrica herkes yeterki bi qün fenerLi oLsun sorun deqiL Geriye kaLan 364 qün 6 saat'de GalatasarayLi oLur :durdurun:durdurun

dunyanın en buyuk atmosferı????? yaw once 20 bın kısılık stadı doldurun bır hele sonra sallamaya baslayın...

Geri