<< Emre, Fener'i çok seviyorsa bedava oynasın >> :D

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Emre, Fener'i çok seviyorsa bedava oynasın

"Emre 'Ben doğuştan Fenerliyim. İnşallah F.Bahçe formasıyla G.Saray'a gol atarım' diyerek F.Bahçeli taraftarlara yakınlaşmak istiyor. Madem F.Bahçe'yi bu kadar seviyor o zaman bedava oynasın. Emre; G.Saray, İnter ve Newcastle'dan sonra sevdiği kulübe gelmiş. Bir futbolcu olarak tabii ki gol atmak isteyecek ancak bizimkilerin ona bu fırsatı vermemesi lazım."

Yine yaptı yapacağını

"Doğuştan Fenerliyim. İnşallah G.Saray'a da gol atarım" deyince tepki mesajları yağdı.

Fenerbahçe'ye transferiyle şimşekleri üzerine çeken Emre Belözoğlu, bu defa açıklamalarıyla gündemde. Daha önce her fırsatta, "Galatasaray dışında başka bir takımda oynamam" diyen ancak Fenerbahçe'ye giden milli oyuncu, Antu'nun radyosuna, "Ben doğuştan Fenerliyim. Fenerbahçe'nin menfaati için her türlü kavgaya, gürültüye girmeye
hazırım. İnşallah Galatasaray'a da gol atarım" deyince bir kez daha şimşekleri üzerine çekti.

BEDAVA OYNASIN
Dün internet sitelerinde sarı-kırmızılı taraftarlardan tepki mesajları yağdı. Galatasaraylılar, Emre'yi para için Fenerbahçe'ye gitmekle suçlarken, ortamı geren açıklamaların gereksiz olduğunu belirtip, "Şirin gözükmek için böyle konuşuyor" dediler. Emre'ye bir tepki de Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren'den geldi. Süren, "Emre madem Fenerbahçe'yi bu kadar çok seviyor. Bedava oynasın" diye konuştu.
Fotomaç. (Feneri Deqıl Parayı Seviyom De Emre Tumer Gibi =) )

adam zaten fenerde para var diye feneri seviyo niye bedavaya oynasın :D

Emre, Fener'i çok seviyorsa bedava oynasın

"Emre 'Ben doğuştan Fenerliyim. İnşallah F.Bahçe formasıyla G.Saray'a gol atarım' diyerek F.Bahçeli taraftarlara yakınlaşmak istiyor. Madem F.Bahçe'yi bu kadar seviyor o zaman bedava oynasın. Emre; G.Saray, İnter ve Newcastle'dan sonra sevdiği kulübe gelmiş. Bir futbolcu olarak tabii ki gol atmak isteyecek ancak bizimkilerin ona bu fırsatı vermemesi lazım."

Yine yaptı yapacağını

"Doğuştan Fenerliyim. İnşallah G.Saray'a da gol atarım" deyince tepki mesajları yağdı.

Fenerbahçe'ye transferiyle şimşekleri üzerine çeken Emre Belözoğlu, bu defa açıklamalarıyla gündemde. Daha önce her fırsatta, "Galatasaray dışında başka bir takımda oynamam" diyen ancak Fenerbahçe'ye giden milli oyuncu, Antu'nun radyosuna, "Ben doğuştan Fenerliyim. Fenerbahçe'nin menfaati için her türlü kavgaya, gürültüye girmeye
hazırım. İnşallah Galatasaray'a da gol atarım" deyince bir kez daha şimşekleri üzerine çekti.

BEDAVA OYNASIN
Dün internet sitelerinde sarı-kırmızılı taraftarlardan tepki mesajları yağdı. Galatasaraylılar, Emre'yi para için Fenerbahçe'ye gitmekle suçlarken, ortamı geren açıklamaların gereksiz olduğunu belirtip, "Şirin gözükmek için böyle konuşuyor" dediler. Emre'ye bir tepki de Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren'den geldi. Süren, "Emre madem Fenerbahçe'yi bu kadar çok seviyor. Bedava oynasın" diye konuştu.

yha iide sewiorsa para aLmadan oynasın dediin sey coq sacma rıdvan feneri sewmiomudu para aLdı hakan gs yi sewmiomudu para aLdı biraz abartıosun bence...
adam ne dedi gs ye mi sövdü gsde de mutLuydum ama cocukLuktan beri fb Liyim dedi ne war bunda...

GüzeL söyLenmiş bi söz,bana da hangi kuLüp 3buçuk miLyon avro verirse versin o kuLübü çok severim hatta hatırLarım ki ben o kuLübü küçükLüğümde de seviyormuşdurumdur.. ;)
hassas konu,tartışma çıkarsa konu kapanır..:goz:

O parayı bana versen bende doguştan FenerLi oLabiLirim :-D

SEN BİRAZ SUSSAN DİYORUM EMRE...

Kardeşim Emre Belözoğlu... Stop...

“Ben zaten çocukluktan Fenerbahçeli’ydim... Galatasaray’a gol atarsam çok sevineceğim...” diye konuşmuşsun... Stop...

Affedersin, sen hep dilini uzatarak konuşmak zorunda mısın?.. Stop...

Yılda 3 milyon euro aldığın saha içi konuşmayı düşünmez misin?.. Stop...

Madem doğuştan Fenerbahçeliydin niye bunca yıl Galatasay’dayken söylemedin?.. Stop...

“13 yaşında kader beni Galatasaray’a getirdi” ne demek?.. Kader diye bir kadın mı seni Galatasaray’a götürdü... Anlaşılamıyor burası... Stop...

Her tarafı Fenerbahçeli ailenle sen yıllardır bu gerçeği saklarken, vicdanınız sızlıyor muydu?.. Stop...

Şimdi vicdanındaki yükten kurtuldun, hafifledin ve ferahladıysan artık susar mısın?.. Stop...

Biraz da konuşmayıp top oynar mısın?.. Stop...

Yoksa tamamen diline mi vurdu?.. Fullstop...

( Reha Muhtar )

Bende kendi adıma Emre'ye şunu söylemek istiyorum .
Kıvırmak Sanat Olsaydı , Dansözler Filozof Olurdu .

mm.gif

c053.gif

Geri