Emre Belözoğlu Milli Takımı Bırakıyor !

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0

KAPTAN EMRE BIRAKIYOR

132520101012085908899.jpg

A Milli Futbol Takımımız'da Emre Belözoğlu, milli takımı bırakmayı düşündüğünü ifade etti.

EURO 2012 Avrupa elemeleri A Grubu 4. maçında Azerbaycan'a 1-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımımız'da Emre Belözoğlu, milli takımı bırakmayı düşündüğünü ifade etti.

Tecrübeli futbolcu, golün kendi hatasından olduğunu belirterek, "Benim tuttuğum futbolcu golü attı. Üzerimize düşen görevi ne kadar yaptığımızı sorgulamamız lazım. Yaşımız da ilerledi, artık bazı şeylerin kararını verme zamanı. Kazandığımızın 20'de birini kazanmayan rakipler karşısında bu duruma düşmemeliyiz. Kendi aramızda toplantılar yaptık, demek ki konuşmayla da olmuyor. Herkesten çok özür diliyoruz. Ne kadar iyi oyuncu olduğumuzu böyle maçlarda ispatlamamız gerekiyor. Bu işi irdelemeliyiz ama büyüklerimiz de bu işi irdelemeli" dedi.

Milli formaya veda etmek istediğini ifade eden milli futbolcu, "Bu şampiyona sonrası milli takımı bırakmayı çok ciddi şekilde düşünüyorum. Üzerimde çok büyük bir baskı hissetmiyorum. Kimseye ispat edecek birşeyim yok. Hem fiziken hem de ruhen yorgunum. İnşallah EURO 2012'ye gideriz. Ben de güzel bir veda yaparım diye düşünüyorum. Arkadaşlarım ve ailemle görüştükten sonra kesin kararımı vereceğim. Bu düşüncem yaklaşık 2 yıldır var" diye konuştu.

KAPTAN EMRE BIRAKIYOR haberi Milli Takım haberleri - Spor Haberleri - Tümspor.com - Sporun net adresi, Haber, Spor, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Formula, motor, tenis, hentbol, atyarışı, euro2008, iddaa, beşiktaş, besiktas, galatasaray, fene

keske hepsi birden biraksalarda bizde kurtulsak

Emre bugün de takımda en çok çabalayan isimdi.. Birçok G.Saraylı gibi ben de sevmem ama önemli bi yetenek Türk futbolu adına.. Antipatik,itici orası ayrı..

Bir Yerde Bırakmak Lazım. TecrübeLi Vs. Tamamda Artık GençLerinde Çıkması Lazım MiLLi Takıma. ŞekiL A1 - ALmanya. Geçenki ALmanya Maçında Ntvspor'da Löw İLe Mustafa Doğan Röportaj Yaparken, Mustafa Doğan " Ernst'i MiLLi Takımda Düşünür Müsünüz?" Diye Sorduğunda, Löw'ün SöyLediği Şey Çok ÖnemLiydi. Löw " Ernst KaLiteli Bir Oyuncu, Kendisini KanıtLamış Bir Oyuncu Ama Biz Daha Çok Genç OyuncuLarı Düşünüyoruz, GeLeceğimize Yatırım Yapıyoruz." FazLa Söze Gerek Var Mı?

Berbat bir takımdaki en iyi oyuncu bıraksa yerine kim var? Ama Hiddink dediği gibi sistemli bir takım oluşturabilirse 1 veya 2 sene içinde bırakmalı yaşı kemala eriyor artık sadece kulüp takımları için çabalasa onun için daha faydalı

Bir Yerde Bırakmak Lazım. TecrübeLi Vs. Tamamda Artık GençLerinde Çıkması Lazım MiLLi Takıma. ŞekiL A1 - ALmanya. Geçenki ALmanya Maçında Ntvspor'da Löw İLe Mustafa Doğan Röportaj Yaparken, Mustafa Doğan " Ernst'i MiLLi Takımda Düşünür Müsünüz?" Diye Sorduğunda, Löw'ün SöyLediği Şey Çok ÖnemLiydi. Löw " Ernst KaLiteli Bir Oyuncu, Kendisini KanıtLamış Bir Oyuncu Ama Biz Daha Çok Genç OyuncuLarı Düşünüyoruz, GeLeceğimize Yatırım Yapıyoruz." FazLa Söze Gerek Var Mı?

Geleceğine yatırım yapmayan, 70 milyon nüfuslu topraklarda kaydadeğer bir genç akademisi kurmayan ve yurtdışındaki gurbetçilerden medet uman bir federasyon için geçerliği değil bu tabii ki de =) Şekil A1-Türkiye

Ayrıca bir Galatasaraylı olarak itiraf etmeliyim ki, Emre' nin milli takımı bırakması çok olumsuz bi durum. O bölgede top dağıtan oyun kurabilen bi oyuncu yetiştirmek veya bulabilmek çok zor bu futbol anlayısında oldugumuz sürece..

Geri