Emre 10 numara olacak

emrenin hayrını görün anelkaya yapılan onada yapılır oda çeker gider

anelka konusunda o zamanın real başkanının "bu adam alırken de para ediyor ama satarkende,fakat top oynamıyor" lafını hatırlatmak isteim.gerçi fenerde fena da oynamadı..

niye gallas 10 numara giyoyor garip degil de emre giyiyor garip oluyo.. :D

ѕσηυη¢υ;2981843' Alıntı:
Anelka ile ne alakası var.sanki bizde faydalı olamamış biz göndermişiz Anelkayı..Anelka sorunları olan bir oyuncuydu kendisi gitmek istedi.Ayrıca kendisi her transferinde klübe para kazandıran bir oyuncu..

anelka sorunları olan bi futbolcu felan degil adama atılan bi çamur illa sık takım degiştirmesi onu sorunlu yapmaz her takıma da para kazandırıyor ayrıca direk bu bizden ayrılmasının nedeni de tekrar ingiltere de oynamak istemesiydi Fenerbahçeyi ne kadar çok sevdigini ve taraftarı unutamadıgını sevdigini defalarca kez söyledi anelka kalitesi yetenekleri kariyeri teknigi ile bi dünya starıdır

emrenin fenere gitmesi kötü olmuş...

ѕσηυη¢υ;2979665' Alıntı:
Laizsh gereken cevabı vermiş.benim de bir sorum olacak..farzedelim Emre Fenerbahceye gelmedi.ne yapacaksınız?''şerefsiz,kaç paralık adamsın'' laflarını yutacak mısınız?Emre bu laflar sayesinde çoktaan Fb ye geldi arkadaş...

ѕσηυη¢υ;2966606' Alıntı:
Gelmesin,oynadıgı klüplere ihanet eden oyuncu istemeyiz

ѕσηυη¢υ;2966889' Alıntı:
siz alın biz niye alıyoruz..dün Gs ı satan bugun Fb yi de satmaz mı?

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2965816&highlight=emre#post2965816

bu ne perhiz bune lahana turşusu sen nasıl yuttuysan bunları Galatasaraylılarda yutar nasılsa bişekilde

konuyu ikili tartışmaya çevirip bana sataşmayı bırakırsan sevinirim.son kez cevap veriyorum.tüm bu olanlardan sonra Fenerbahçe profesyonel bir kuluptür

Yabancı sıkıntısı oldugu için Türk ortasahaların en iyisini almak istedi buda Emre Belezoglu geçmişi degil bize verecekleri önemlidir ...

Katil yada çapkın bu onun kişisel sorunudur bizi ilgilendiren kısmız sahadaki performansıdır ...

bu yorumu yapmıştım.Aziz Yıldırım anlaşmış getirmiş ne yapalım?Size bugun Tuncay gelse istemesen gitsin mi diyeceksin?

Bizim Aşkımız ÇUBUKLUya...

sende haklısın önce hakaret ettiğim adamı sonra bağrıma basamam
serveti ben hiç istemedim alınmasını hala yakıştıramıyorum Galatasaraya
emreninde futbolunu beğeniyorum ama bize gelemsinide
hiç istemedim şimdide ona hakaret etmedim edemem

kalles cikti emre:S

Geri