Emre 10 numara olacak

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Fenerbahçe’de 10 numaralı forma sahibini bulacak, Emre Belözoğlu yeni sezonda bu formayı sırtında taşıyacak.

Tuncay Şanlı’nın Middlesbrough’a transferi sonrasında kimseye teslim edilmeyen formanın artık Emre’de olacağı öğrenildi.

Avrupa Şampiyonası sonrasında görkemli bir törenle sarı-lacivertlilere imza atacak olan yeni Fenerbahçeli futbolcunun formalarının da, transferin resmiyet kazanması sonrasında satışa çıkacağı belirtildi.

Milliyet

aga bu adam fenere yakısır. az onc bizim gs li arkadasları gordum fenerliymis gibi sitelerde gezip emre fenere gelmesin diye oy kullanıp yazı yazıyolar

vayy emreye bak be
adam bi geldi herşey karıştı
şimdide 10 numarayı alıyo
helal olsun

Emre oynadığı mevki itibariyLe 10 numaraLık bi oyuncu değiL,gerçi Tuncay da pek değiLdi ama..

bu kadar hazırlık yapılıyo bide baktın emre gelmedi tam komedi olur.

bu kadar hazırlık yapılıyo bide baktın emre gelmedi tam komedi olur.

Laizsh gereken cevabı vermiş.benim de bir sorum olacak..farzedelim Emre Fenerbahceye gelmedi.ne yapacaksınız?''şerefsiz,kaç paralık adamsın'' laflarını yutacak mısınız?Emre bu laflar sayesinde çoktaan Fb ye geldi arkadaş...

maaLesef türk taraftar anLayışı bu işte.. yani konu takım bazında değiL,aynı hakaretLeri aynı durumda oLsaLar fb,bjk taraftarLarı da yapar..
emre bunu haketmiyor bence.. tamam ben de çok üzüLdüm,sinirLendim ama emre'ye değiL gs yönetimine.. kaç senedir her transfer döneminde aLacaz aLacaz diyorLar,aLdıLar mı?

2 yıldıır top oynamadı adam.Anca adam alıyosunuz onlarada kızıyorsunuz örneğin kezman appiah bu adamların kıymetini bilymiyosunuz şimdide emre emre diye bağırıyorsunuz.Emre de iyi performans göstermediğinde ki buna eminim ona da kızacaksınız onada tepki göstereceksiniz.kanoute fenerde shevchenko fenerde ronaldinho fenerde yok bilmemne hiçbirini alamazsınız.carlos futbolu bıraktı siz adamı bırakmadınız bastınız parayı kazıklandınız. alıp parasını cekti gitti geliceksene gelse ne yazar 2-3 ay sonra çekip gider.şimdide emreden medet umut ediyosunuz.Stadınız var paranız var başkannız ii oyuncularınız ii ama şampiyon yine cimbom para olsada olmasada şimdi gidin kanoute yi alıp getirin alisamiyene cıksın sonra o da carlos gibi cekip gitsin!!!

2 yıldıır top oynamadı adam.Anca adam alıyosunuz onlarada kızıyorsunuz örneğin kezman appiah bu adamların kıymetini bilymiyosunuz şimdide emre emre diye bağırıyorsunuz.Emre de iyi performans göstermediğinde ki buna eminim ona da kızacaksınız onada tepki göstereceksiniz.kanoute fenerde shevchenko fenerde ronaldinho fenerde yok bilmemne hiçbirini alamazsınız.carlos futbolu bıraktı siz adamı bırakmadınız bastınız parayı kazıklandınız. alıp parasını cekti gitti geliceksene gelse ne yazar 2-3 ay sonra çekip gider.şimdide emreden medet umut ediyosunuz.Stadınız var paranız var başkannız ii oyuncularınız ii ama şampiyon yine cimbom para olsada olmasada şimdi gidin kanoute yi alıp getirin alisamiyene cıksın sonra o da carlos gibi cekip gitsin

emre işi senin çok zoruna gitmiş kullandığın avatarından belli modların işine karışmam ama uyarılman lazım kejman olayı diyosun kejman bu takımda semihten daha çok forma şansı buldu ve aziz yıldırım bu günkü konuşmasını dinleseydin hala arkasında
appiha olayında adam sakatlandı sorun yaşadı kendi gitmek istiyo tutan yok, bu her takımda olur Ribery yi unutma sizden kaçtı adam
roberto konusunda o şuan hala dünyanın en iyi takımlarında oynıya bilir isterse 40 yaşında olsun, eğer o sakat olmasına neden olan darbeyi başka bi futbolcu alsa ayağı kırılırdı adam tedavi için gitti kaçmadı birde reklam olayını bilmiyosun sen galiba onun türkiyeye gelmesi ve fenerbahçe de top oynaması ne kadar büyük bir reklam

ama sen anlıymazsın belli ben derim fazla takma bunları fenerbahçedeki olaylara fazla gerilme üzülme de sen senin takımındaki olaylarla ilgilen

bu eleman avatarı değiştirmesse bir çok kişi bu şekil imza ve avatar kullanır modlar çözer yakında inş

arkadaşlar gerçekten bazı arkadaşlar çok abarttı bu olayı ewt emre galatasaraylı emreydi ama artık değil bu onun tercihi ne die tartışıorzki sanki

7 eylül 1980 İstanbul doğumlu Türk futbolcudur. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Türk Milli Takımı ve FA Premier League kulubü Newcastle United'da orta sahada forma giymektedir. 16 yaşında Zeytinburnu'da oynarken parladı. 1996/1997 sezonunda daha 16 yaşındayken Galatasaray'da kadroya girmeye başlamıştır. Her sezon biraz daha kendini geliştirerek A takımın ilk 11'inde yer buldu. Bu dönemde Teknik Direktörü Fatih Terim ile örnek aldığı takım arkadaşı Gheorghe Hagi sayesinde kendini çok geliştirdi. Takımının 4 sene üstüste şampiyon olmasında ve 2000 yılında UEFA Kupası'nı almasında büyük rol aldı.

Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterilmiştir.

14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşma ile 3.8 milyon £ karşılığı Inter Milan'dan transferi gerçekleşmişdir.

Yukarıyı oKuduysanız GS altyapısından çıkmadığını görürsünüz..GaLatasaraya çok şey katmıştır uzun seneler oynamıştır o ayrı meseLe ama emre gs bu kadar çok şey werdikten sonra GS taraftarından bu kadar oLumsuz yorumLar oLması ßir fenerbahÇeli oLarak beni ßiLe üzdü...FutboL bu herkes kendi önüne bakar kimse kimsenın köpeği oLamaz.Emre ßir seçim yaptı FB'ye geLdi..MükemmeL topçumudur kişiseL kaanatim hayır ama MaLdonada'nun yerinde oynarsa ondan çok daha werimLi oLucak...

ßirde ortamı germeden yorum yapmaya çaLışaLım Lütfen...

bazı arkadaşlar yok carlos çekti gitti falan gibisinden laflar etmiş.tartışmaya girmeden önce bence düşünün.doğrudur fenerden oyuncular çekip gidebilir.ama fener 1 kaybederse giden 2 kaybeder.bakınız ortega.appiah oynamamışmış.bu appiahın sorunu.eğer adam gibi bir sene daha oynasaydı şu anda ya juventusda,yada interde falan olurdu.ama şimdi bakalım kim alacak appiahı.kezman oynatılmamışmış.kezmana verilen şans bana:goz: verilseydi ben bile oynardım fenerde.emre 2 yıldır futbol oynamadı diyen arkadaşlar acaba gs yönetiminin emreyi alacaz laflarına kaç yıldır kanıyorlar:vur ha eskiden gslilerin bi lafı vardı.annelerinin ligi diye.gidip leverkusenden 5 yiyerek Türkiyede şampiyon olacağına,avrupada başarılı ol ligi 3.sırada bitir.neyse bu konu daha çok uzar ama kaşıyan olursa tabi:melek

kardeş kusura bakma senin konunuda mahvettik.emrenin fenere gelmesi bence iyi olur.çünkü o bölgedeki maldonado aşısı tutmadı.appiah zaten gidici.ayrıca emrenin hırsıyla da tuncaydan sonraki boşalan hırs boşluğunu kapatacağını düşünüyorum...

Bence takıma cok yakısacak nıye dıyorsanız alexın hızlı versıyonu :D orta sahanın tozunu attırır..bence..

emrenin hayrını görün anelkaya yapılan onada yapılır oda çeker gider

Anelka ile ne alakası var.sanki bizde faydalı olamamış biz göndermişiz Anelkayı..Anelka sorunları olan bir oyuncuydu kendisi gitmek istedi.Ayrıca kendisi her transferinde klübe para kazandıran bir oyuncu..

Geri