EmoLara ßakış açınız neDir?

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Yorumlarınız nedir arkadaşLar.Emolara bakış açınız nedir,Onlar şimdi her yerde..

ilgi çekmeye çalışıyorlar farklılıklar yaratıyorlar ama çok gıcıklar :)

Bana göre krolar.

İğrenç göründüğünün farkında ise ve "sanane yaa,yaparım tabeee..." havalarındaysa asi emo bence :)
İğrenç görünğünün farkında ise ve "Aşkitoooom,sence nası görünüyom pepeim???" diye soruyosa ilgi bekleyen,özgüveni olmayan zavallı ezik emodur.
Ama o haliyle kendini çok seksi,mıknatıs gibi çektiği önyargı bakışlarını da beğeni zannedip kasıla kasıla yürüyosa çarşıda işte o zaman "GERİZEKALI"dır.

Ha şunuda eklemeden yapamicam;SirMC arkadaşımız duygusal ergen adlı parçasında bayağı yüklenmiş ama önce aynaya baksın!!!(Bkz:Dinime küfreden müslüman olsa)

Hayattaki en saçmasalak insanlar diyebilirim blogumda biara içimi boşaltmıştım iyi saymıştım onlara :D

Ankara kızılayda yüksel caddesinde sürüyle geziyolar.Hepside genelde yerde otururlar dilenci gibi.

Taki Ankaragüçlüler gelene kadar:D

Kısacası herkesin kılığına düşüncesine saygı duymak gerek fakat bana sorarsanız emoluk özentilikten başka birşey değildir.

Kendilerine Türkçe' den ayrı garip bi dil yapmışlar.
anlayamıyorum.

Çok güzeLdi ya.bence bu gidişle emolara şükretmek zorunda kalacaz gibi.Onların rakibi Ganguro akımı başladı Puhahahah
Daha reziLLer :D

Ganguro mu? :saskin
daha neler duyacağız. yeni nesil yaratıklar mı?

ufak bi araştırma yaptım ve ganguro buldum
eznztx.jpg

la başlatmayın ganguronuzdan :hhmanD

erşan kuneri var ne güzel

mjvaf4.jpg

reis

Geri