"Emniyette çeteler var"

icemen

New member
Reaction score
0
feyzi-isbasaran-emniyette-ceteler-var.jpg

AK Parti Erzincan Milletvekili Feyzi İşbaşaran, emniyetin içerisinde çeteler olduğunu belirterek, bu çetelerin hükümet ile TSK'nın arasını bozmayı amaçladığını iddia etti.
NTV’de konuşan İşbaşaran'ın, dikkat çeken sözleri şöyle:

- Genelkurmay’ın açıklamasından sonra net olarak anlaşıldı ki, Emniyet Müdürü’ne karşı polisin içinde tezgah var. Yakalanan subaylar kağıt yutmuş, kroki çıkmış, bunlar komedi. Belli ki ortada bir tezgah, emniyet içinde bir çete var. Çetecikler, hükümet ile TSK’nın arasını bozmak istiyor. Ben siyasette yeni değilim.

- Emniyet’te ciddi bölünme ve rekabet var. Birinci olarak, Ankara Emniyet Müdürü’nü uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Emniyet içinde güç var ve ben bunları biliyorum; zamanı gelince de açıklayacağım. İkincisi, başarılı bir çizgisi olan ve çetelerle mücadele eden Ankara Emniyet Müdürü’nün, İstanbul Emniyet Müdürü olmaması için çaba var. Yolunu kesmek isitiyorlar. Peki bunu nasil yapacaklar? AKP milletvekilleriyle uğraşacaklar ve karşı karşıya getirecekler; nitekim de yukarıda yaşadıklarım gibi uğraşıyorlar.

- Polisin içinde 3-4 grup var. Tarikat var, bunun karşıtı var... Emniyet müdürlerinın bir yerlere gelmemesi için komplo düzenleyen tarikat karşıtı gruptur. TSK ve hükümete komplo kuran tarikat karşıtı gruptur. Hükümet ile Genelkurmay’ı karşı karşıya getirmek istiyorlar. AKP’li arkadaşlarımız da, olayı araştırmadan üstüne atlıyor ve bu beni üzüyor. Hükümetin dikkatli olması lazım.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• feyzi-isbasaran-emniyette-ceteler-var.jpg
    feyzi-isbasaran-emniyette-ceteler-var.jpg
    7.3 KB · Görüntüleme: 4,521
Türkiye de çetelerin olmadığı yer mi var Allah aşkına. Başımdan geçen bir olayı anlatayım.Kadıköy de 2004 senesinda salı pazarına gitmiştik,arabayı park ettik.Döndüğümüzde arabanın teybi çalınmıştı.Teybimde çok kaliteliydi, üzüldüm.Arkadaşım üzülme dedi gel benim emniyette polis tanıdığım var dedi.Adamın yanına gittik, teybi tarif ettim,arabanın markasını ve parkettiğim yeri söyledim.İster inanın ister inanmayın teybim 15 dakika içersinde geldi.Kısaca bazı polisler hem hırsızllık hem uyuşturucu satışında ne yazık ki çetelerle birlikte çalışıyorlar.

Tabiki var yeni birşey değil ama niye şimdi söylüyorsunuz.Adamlar daha karar çıkmadan evlere baskın veriyorlar.
Tanıdığım saygı duyduğum bir insan anlattı bunlara bir gün polis baskın vermiş tabi kameralarda var niçinse artık.Adam direk salona dalmış vitrine yönelmiş orada bişiler karıştırmış.Tamam aradığımızı bulduk demişler.Adamlar hiç öbür odalara bakmamışlar ulan belki ordada var.Belki bomba silah var ulan nasıl elinizle koyduğunuz gibi buldunuz.Neyse suçsuzluğu anlaşılmış bizimkiler bir hafta sonra s.a demeden dalmışlar bu sefer bizimki diuoki o cebindeki ne? kabarık duruyor adam sanane deyip sallamış bizimkisi bir bakalım ne mahsuru var sıkıştırmış adam yok demiş terlemiş.Yine aynı numarayı yapmış ama gene suçsuz çıktı.
Gerçekten emniyeti kullananlar var .

Tarihten ders çıkarmak gerekir...Hiç yoktan bir canavar yaratanlar, gün gelir o canavara sahip olamazlar ve dişleri kanla dolu canavar bir gün gelir kendisini yaratana da saldırmaya başlar....

''rejimin bekçisi polistir''denmedi mi?

kesinlikle var.Hem polis teşkilatımızın hem de ordumuzun adını bu adiler kirletiyorlar zaten

çeteler her zaman var geçmiş de da vardı şimdi de var ama her çete nin kullanılma tarihi var geçmiş deki çeterler baskay dı kullanılma süreleri doldu polise yakalatdılar simdikilerin de kullanılma süreleri doldu ama çetelerin arkasında güç sağlam insanlar var eğer çeteler bir kere de direk olarak tespit edilip yakalanılırsa arkasındaki en tepedeki ler de açığa çıkar onun için önce yavaş yavaş üstlerine giderler yakalanmaları için de iş birliği olur güçlü sağlam isimler falan filan çete yakalandı kendilerini kahraman ilan edecekler

Geri