Emlak Sitesi Ücretsiz [ Bir teşekküre verdim ]

TheMetaor

тм ρRoduction
Reaction score
0
Kuran kişiler sorunsuz çalışıyor demişler.Sizlerdende kurduktan sonra buraya yazarsa sizden sonrakilere daha güzel olur.

KODLAMA : asp, html, java script, css, ajax

Dosya adı: angelo-emlak_v1.0
Dosya tipi: .zip
Dosya boyutu: 3 MB

Yapımcının açıklaması:

Emlakçılar gelip siteye ücretsiz üye olabilir ve ilanlarını bıraka bilirler,bu tür üyelik ve ilanlar kurumsal üyelik ve kurumsal ilan kategorisine dahil olmaktadır. kurumsal ilanlar sadece satılık ve kiralık olmak zorundadır yani kurumsal üyeler satılık emlak arıyorum yada kiralık arıyorum gibisinden ilan bırakamazlar,bu tür ilanlar sadece kişisel ziyaretçiler için özeldir ve bunun içinde üyelik gerekmemektedir. kurumsal üyeler ellerinde bulunan emlağın tipini ilan tipini...vs üye girişi yaptıktan sonra bırakabilirler siteye gelen kişisel ziyaretçilerde site hızlı arama ve detaylı arama bölümünden kendilerine uygun kriterleri seçerek arama yapabilir ve uygun bir ilan bulduklarında site içi mesajlaşma sayesinde emlakçılara ulaşabilirler kişisel ziyaretçiler bununlada kalmayıp eğer tam olarak isteklerine karşılık verecek ilanı bulamadıklarını düşünecek olurlarsa menüdeki (kişisel ilan) linkine tıklayıp aradıkları ilanın özelliklerini tam olarak belirterek ilan bırakabilirler ve kurumsal üyelerde ellerindeki emlakların bilgilerine göre kişisel ilanlarda detaylı arama yaparak aradaki uzlaşmayı sağlayabilirler.sitenin ana sayfasında her emlak sitesinde olması gerektiği gibi vitrin ilanları mevcuttur ve sol üst köşede her sayfada sabit olan flash ilanlar bölümü mevcut,bu bölümler admin panelinden değiştirilebildiği gibi site ile ilgili her türlü ayara admin panelinden ulaşabilirsiniz.kurumsal üyeler sitenin sol üst köşesinde bulunan (üye girişi) bölümünde giriş yaptığı anda aynı bölgede üyelere özel üye paneli(üye menüsü) çıkmaktadır.üyeler buradan kendisi ile ilgili hertürlü bilgiye ulaşabilir ve güncelleme yapabilirler(ilanlarım, mesajlarım,logo,resim,bilgilerim...vs..). kurumsal ilan resimleri 10 adet ile sınırlandırılmıştır.siteyi kurmak kullanmak isteyen kişilerin hosting firmasındaki serverde persits.jpeg bileşeninin kururlu olması gerekmektedir aksi takdirde kurumsal ilan resmi göderilirken üyeler hata ile karşılaşacaklardır, persits.jpeg(bilmeyenler olabilir) resim üzerine oynama ve yazı yazdırmak için kullanılır eğer bu özelliği devre dışı bırakmak isterseniz ana dizindeki modul.asp'nin 143 ile 163. satırları ve bu satırların arasında kalan kısımları silmeleri yeterli olacaktır.bu scripti yazarken kullandığım diller; html, css, asp, java script,ajax kullandım ve farklı bir hava farklı bir tat vermesi amacı ile üzerine birazcık tarçın birazcıkta karabiber attım :))) Artık benden bukadar gerisini scripti indirip kullanmak isteyen saygı değer arkadaşların eğer pc'lerinde localhost'ları kuruluysa çalıştırıp incelemelerini rica ediyorum çünkü gerçekten çok yorgunum.yorgun ve bir okadarda moralim bozuk (emekleri boşa gidince üzülmeyecek kim var aramızda...?? hemde 2 aylık geceli gündüzlü bir emek..) scripti çalıştırmak için herhangi bir kurulum yapmanıza gerek yok sadece localhost'tunuza atmanız ve yazma izinlerini vermeniz yeterli olacaktır...herşey için tekrar teşekkürler Allah'a emanet olun.​

DOWNLOAD​

cok tskler kardeşim ellerin dert görmesin indiriyorum deniycem

site çok güzel hazırlanmış. Lokalde denedim. Ellerinize sağlık. Reklamların URL lerinin başına http:// koyulmalı. Aksi takdirde lokalde dizin aramaktadır. Bir hata değil sadece kullanacak arkadaşlara uyarı niteliğinde söylüyorum. Yalnız sitede şöyle bir sorun var Mozilla Firefox'ta ana sayfadaki textbox lar çalışmamakta. Yani üye girişi ve kur hesaplama yapılamıyor. Sadece anasayfa bu sorun mevcut. Şifremi unuttum vs. de böyle bir sıkınıtı yok. Benim keşiflerim bu kadar. Tekrar teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık...

Geri