Emir büyük yerden DANIŞTAY ne yapsın

Çok 'kağıt parçası' gördü bu ülke, lehlerine karar verecek kurumları olmayan. Nedense sahte, çakma, bana ait değil diyenler kafa üstü çakıldırlar.

İzlemeye devam, seyr-i alem !
bu yalan....açık söylüyorum YALAN...
doğrusu;

TÜRKİYE HENÜZ; DOĞRULUĞU MAHKEME KARARIYLA TESPİT EDİLMİŞ BU KONULARLA İLGİLİ HİÇBİR BELGE GÖRMEDİ....

Hepsi de ya soruşturma safhasında ya da kovuşturma safhasında......

HUKUKA SAYGI LÜTFEN....

" Bana saygı öğretecek konumda değlsin ! " sanırım anımsadın, selametle ! ;)

senin de cenazeni onlar kaldıracak
artık tailde mi ölürsün bayramda mı bilmem
ama mutlak bir dinin varsa
cenazeni onlar kaldıracak
ve senin gibi bir adamın bile kabir azabı görmemesi için onlar
dua edecek
şimdi içine sindiremediğin
İMAM- HATİPLER

Birader deden zamanındada mı imama hatip vardı onların arkasından kim dua etti kim namaz kıldırdı sanki bu işi bir imama hatipler biliyo o kadar biliyonuzda said efendinin peşinden neden gidiyonuz tahsil durumu ne bu adamın ayrıca memur yatıyo imamın cumartesi pazarı yok diyorsun bir hesap et bakalım 5 vakit namaz kaç dakikada kıldırılıyo ayrıca zaten o kadar olmasaada o süreyi ibadetini yapmak için zaten kullanacak

Yabancı hakem getirelim maçlara diyoruz, Yabancı DANIŞTAY getirelim demesinler bir müddet sonra malum kişiler.

Yahu bizim genarallerin nekadar boş zamnaı var mış ki eğitimden sağlığa siyasetten ekonomiye her onuyala ilgileniyorlar.

senin ne işin var bunlarla deyince de darbeci koro hep bir ağızdan başlıyor "asker yıpratılıyor" nakaratına

Kim ne derse desin bunlarla ilgilenilmek zorunda şu devirde cephede savaşıpta savaş kazanan var mı hangi ülke kazanmış yakın tarihte gösdterin bakalım elbette bu yukarıda saydıklarınızla çok haşır neşir olamaları gerekmiyo ama hepsi ile ilgilenmeleri lazım ki her birinin eksikliği ülkede gerilim yaratır ve dış saldırılara karşı etkisizleştirir bunun yanında ben askerde hiç böyle evrak görmedim belirli yazı tipi ve puntosu ile birlikte satır aralığı düzenli olmak zorunda

Birader deden zamanındada mı imama hatip vardı onların arkasından kim dua etti kim namaz kıldırdı sanki bu işi bir imama hatipler biliyo o kadar biliyonuzda said efendinin peşinden neden gidiyonuz tahsil durumu ne bu adamın ayrıca memur yatıyo imamın cumartesi pazarı yok diyorsun bir hesap et bakalım 5 vakit namaz kaç dakikada kıldırılıyo ayrıca zaten o kadar olmasaada o süreyi ibadetini yapmak için zaten kullanacak

yazılımlarında öyle birader falan yazma akıllı ol
şaşkın şaşkın konuşuyorsunuz
bu mantıkla öğretmenler de 3 ay çalışmıyo
kar tatilii kış resmi günler falan yılın yarısı boşta
diğer memurlar da
ne yapacağız yani adamı bağla oraya işin düşünce kapısını çal
başka zaman ne yaparsa yapsın

yooo....kimsin ki sen....sen soruma cevap ver ve yalan söylemeyi bırak...söylediklerin yalan çünkü...var mı ispatlı bir belge?

Sen takıl kafana göre ..!

İşine geldiği zaman hukuk' a saygı dersin, işinize gelmediği zaman bu ülkenin hakimini savcısını vatan haini ilan edersiniz. Breh, breh, breh ..! Önce yazdıklarını editle de sonra benden ispat iste ...

Benim kim olduğumu bırak da, senin kim olduğun o tırnak içi ifadede ve o ifadenin ne anlama geldiğinde; onu öğren. Boynuna asılı duruyor.

Biz belgelerin neşrini de, ispatını da yakından takip ediyoruz. Son neşride Tübitak yapacak.

Kendi mesajların seni yalanlar nitelikte, geçmişe doğru bir oku istersen, zira ne yazdığını bilmeyecek kadar Baykalvarisin. Benden daha büyük bir yalancısın.

En büyük yalan gerçeğe en yakın olandır. Bak bakalım hangimiz daha büyük yalancıymış.

bu yalan....açık söylüyorum YALAN...
doğrusu;

TÜRKİYE HENÜZ; DOĞRULUĞU MAHKEME KARARIYLA TESPİT EDİLMİŞ BU KONULARLA İLGİLİ HİÇBİR BELGE GÖRMEDİ....

Hepsi de ya soruşturma safhasında ya da kovuşturma safhasında......

HUKUKA SAYGI LÜTFEN....

BENCEDE HUKUKA SAYGI....HALA BELGE Mİ DİYORSUN, FASAFİSOMU DİYORSUNUZ BUNLAR MAHKEME KARARI DEĞİLMİ.. ADAM HÜKÜM GİYMİŞ, ORDUDAN ATILMIŞ . NE İÇİN ORDU MALI ÇALMAKTAN.....

Yarbay Dönmez, 'cephane gizlemekten' mahkum oldu

Ankara Zir Vadisi'nde bulunan mühimmatla ilgili olarak yargılanan Yarbay Mustafa Dönmez ''Bir kısmı cephane niteliğinde olan askeri eşyayı gizlemek'' suçundan dört yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Karar duruşması, Genelkurmay Başkanlığı Askeri Mahkemesinde yapıldı. Başka suçtan tutuklu sanık Dönmez ile avukatı Gülten Güven'in katıldığı duruşmayı, Dönmez'in eşi de izledi.

Mahkeme Başkanı Hakim Binbaşı Cemil Çelik, Dönmez'in Ankara ve Sapanca'daki evleri ile Zir Vadisi'nde bulunan mühimmatı okuduktan sonra, sanığın ''askeri eşyayı gizlemek'' suçundan Askeri Ceza Kanunu'nun 131. maddesi uyarınca 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığını bildirdi.

Bu eşyalardan bir kısmının ''cephane'' niteliğinde olması nedeniyle cezanın, kanunun 50. maddesi uyarınca 6 ay artırılarak, 4 yıla çıkarıldığını ve takdiri indirim nedenlerinin bulunmadığını belirten Hakim Binbaşı Çelik, cezasının bir yıldan fazla olması nedeniyle Dönmez'in Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) de çıkarılmasına karar verildiğini açıkladı.

Bunlar işlerine gelmediğinde resmi kurumları da yoksayarlar, verdiği kararları da karartmaya çalışırlar. Mesela Adli Tıp üst kurulunun belge gerçektir oy çoklamasını falan da görmezden gelirler.

Herkes ederinden öteye geçemez.

BENCEDE HUKUKA SAYGI....HALA BELGE Mİ DİYORSUN, FASAFİSOMU DİYORSUNUZ BUNLAR MAHKEME KARARI DEĞİLMİ.. ADAM HÜKÜM GİYMİŞ, ORDUDAN ATILMIŞ . NE İÇİN ORDU MALI ÇALMAKTAN.....

Yarbay Dönmez, 'cephane gizlemekten' mahkum oldu

Ankara Zir Vadisi'nde bulunan mühimmatla ilgili olarak yargılanan Yarbay Mustafa Dönmez ''Bir kısmı cephane niteliğinde olan askeri eşyayı gizlemek'' suçundan dört yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Karar duruşması, Genelkurmay Başkanlığı Askeri Mahkemesinde yapıldı. Başka suçtan tutuklu sanık Dönmez ile avukatı Gülten Güven'in katıldığı duruşmayı, Dönmez'in eşi de izledi.

Mahkeme Başkanı Hakim Binbaşı Cemil Çelik, Dönmez'in Ankara ve Sapanca'daki evleri ile Zir Vadisi'nde bulunan mühimmatı okuduktan sonra, sanığın ''askeri eşyayı gizlemek'' suçundan Askeri Ceza Kanunu'nun 131. maddesi uyarınca 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığını bildirdi.

Bu eşyalardan bir kısmının ''cephane'' niteliğinde olması nedeniyle cezanın, kanunun 50. maddesi uyarınca 6 ay artırılarak, 4 yıla çıkarıldığını ve takdiri indirim nedenlerinin bulunmadığını belirten Hakim Binbaşı Çelik, cezasının bir yıldan fazla olması nedeniyle Dönmez'in Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) de çıkarılmasına karar verildiğini açıkladı.

Bunlar işlerine gelmediğinde resmi kurumları da yoksayarlar, verdiği kararları da karartmaya çalışırlar. Mesela Adli Tıp üst kurulunun belge gerçektir oy çoklamasını falan da görmezden gelirler.

Herkes ederinden öteye geçemez.
ayıpyır ya.....belgeden bahsediyoruz, mühimmata geçiyorsunuz....buna konuyu çarptırmak, saptırmak denir...başka da bişey denmez....

Buna okuduğunu anlayamamak, arasında sentez kuramamak denir. -Ben kendi adıma cevap vermiş olayım.-

İktidar ülkeyi satıyor
Muhalefet laga luga yapıyor
Askeriye her işe parmak sokuyor
Hukuk kafasına göre hüküm veriyor
Belgeler aslında belge değil
Hükümlüler aslında suçlu değil

Ne peki bu ülke, devlet yapılanması nerede? Halkın sesini duyuran siyasetçiler nerede, ya da onlara sesini duyuracak halk? Kimse karşı tarafın doğrusuna bakmayacak mı? Bu ülkede kimse kendi asıl görevini yapmayacak mı?

Sürüklen sevgili ülkem, menfaat peşine oradan oraya sürüklen...

yahu askerle o kadar çok uğraşıyorki bu akape hergün ayrı bir rezillik belgesiyle gündem de hepside yalan dolan yahu asker bir ulusun namusu şerefi onuru hürriyetidir nedir bu asimile operasyonu şuna bak bu ülkenin çocuğu askere karşı olmuş yabancı ülkelerde asker herşeydir ama kutsal değildir bizim için kutsaldır bu kutsallığı yıkmalarına izin vermeyelim..

imamlara gelince bana devlet aynı statüyü maaşı versin ben hergün namazda kıldırırım camii yide süpürürüm evide veriyor nasılsa..!!

Geri