Eminağaoğlu'nu yakan fotoğraf ________

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Eminağaoğlu'nu yakan fotoğraf

Adalet Bakanlığı'nın, 'bazı soruşturmalarla ilgili gizliliği ihlal ettiği' gerekçesiyle meslekten men edilmesini istediği YARSAV Başkanı ve Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun, Ergenekon sanıklarına olan ilgisi gündemden hiç düşmedi.

91628.jpg

Eminağaoğlu, TCK'nın 277. maddesine aykırı şekilde, Ergenekon davasında görev yapan hâkim ve savcıları hukuka aykırı olarak etkilemeye teşebbüs etmek, resmi sıfatını kullanarak bir kısım şüpheli ve sanıklar lehine soruşturmanın usulü ve seyri ile ilgili açıklama ve eleştirilerde bulunarak kamuoyu oluşturmakla suçlanıyor.

Eminağaoğlu hakkında Adalet Bakanlığı müfettişlerinin yaptığı soruşturmada, YARSAV Başkanı'nın bazı Ergenekon sanıklarının avukatlarına hukuki konularda yol gösterdiği ve sorgu sırasında ifade vermemeleri yönünde akıl verdiği ortaya çıktı.

Eminağaoğlu'nun halen yargılaması devam eden ve temyiz aşamasında Yargıtay cumhuriyet savcısı sıfatıyla tebliğname hazırlanması muhtemel bulunan Ergenekon davasıyla ilgili açıklamaları, ziyaretleri ve telefon görüşmelerine soruşturma evrakında yer verildi.

Ergenekon soruşturması kapsamında 7 Ocak 2009'da gözaltına alınan Engin Aydın'ın avukatına, Eminağaoğlu'nun "Emniyetteki sorguda ne sorulursa sorulsun cevap vermesin." tavsiyesi kayıtlara geçti.

Eminağaoğlu'nun, soruşturma dosyasında birkaç kez telefonla görüştüğü avukata, gözaltına alınan diğer şüphelilerin durumunu da sormuş ve sorgu bitince kendine bilgi verilmesini istediği müfettiş raporuna yansımıştı.

Eminağaoğlu'nu yakan fotoğraf

not:ilgili resim daha sona eklenecektir. kaynakta mevcut...

Teşekkürler

Ergenekon'un Baş Savcısını Bile Ergenekon'dan Soruşturma Açılıyorsa Bu İş'te Ve Davalarda Nasıl Bir Komplo Olduğu Ortadadır.. :goz:

haberin neresindesin yorumun neresindesin... ergenekonun başsavcısı kim? soruşturma açan kim? sen gündemi takip ediyormusun onu bile merak ediyorum.. bak bakalım senin yorumunla alaka varmı yazıda...

haberin neresindesin yorumun neresindesin... ergenekonun başsavcısı kim? soruşturma açan kim? sen gündemi takip ediyormusun onu bile merak ediyorum.. bak bakalım senin yorumunla alaka varmı yazıda...

istanbul başsavcısı demek istedi sanırım... Ayrıca gelipde beni dinleyecek yada göz altına alacak halleri yok ya..bir garip halimle ben darbe yapacak yaptığım darbe sonucu bana biat edecek kimse olmaz...ayrıca karıştırmışlardır birşeyler.. ayrıca şu eminağaoğluna gıcık oluyorum.. konuşurken bile ağzından salyaları fırlıyor.. bu ne zordur ne ateştir anlayamadım..

bu adamın ne halt olduğu zaten ortada değil miydi ?

artık herşeyi ayyuka çıkınca sahipleneni kalmadı piç gibi salıverdiler ortalığa ...

Geri