Emin Çölaşan pislikten beslenir

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Mehmet Ali Birand yaşadığı kötü günleri anlattı. "Yeşil bizim eve gelmiş..Beni ihale etmişler yani... Ama sonra ne oldu da öldürmekten vazgeçtiler bilmiyorum" dedi. Birand, Emin Çölaşan için de "pislikten beslenir" diye konuştu

Türkiye'de gazeteciliğin duayeni Mehmet Ali Birand yaşadığı kötü günleri anlattı. " Yeşil bizim eve gelmiş, emlak satıcısıyım diye... Beni ihale etmişler yani... Ama sonra ne oldu da öldürmekten vazgeçtiler bilmiyorum" dedi. Birand Emin Çölaşan için de "pislikten beslenir" diye konuştu

Birand Balçiçek Pamir'in "Söz Sende" programına katıldı. Duayen gazeteci meslek hayatında yediği "tokat"ları anlatırken satır aralarında çok önemli şeyler söyledi.

ÇÖLAŞAN PİSLİKTEN BESLENİR

Balçiçek Pamir Birand'a bu noktada "Cezalanmak mı çok koydu yoksa Emin Çölaşan'ın yazıları mı?" diye sordu. Ünlü gazetcinin cevabı çok netti:
"Emin Çölaşan zaten bundan besleniyor. Şöhreti olan bir insanın böyle bir şey başına geldiği zaman onu vıdı vıdı yiyerek besleniyor... Kötülükle, insanlara pislik atmakla besleniyor ondan dolayı Emin'e çok şey yapmadım Emin aynı Emin. İlerde de aynı olacak
."

ANDIÇ YÜZÜNDEN BIRAKAYIM MI DİYE DÜŞÜNDÜM

Birand üçüncü tokatın kamuoyunda Andıç davası olarak bilinen iftira olduğunu söyledi. "Siz bir terör örgütünden para alıp onu öven yazılar yazdıran gazeteci olarak suçlanıyorsunuz. Ve bunların da Şemdin Sakık'ın ifadesinde yer aldığı iddia ediliyor. Bırakayım mı diye düşündüğüm çok oldu. Oğlum geliyor okuldan "baba sen PKK'dan para mı aldın" diye soruyor.

YEŞİL BİZİM EVE GELMİŞ

Birand o dönemde kendisi için ölüm emri çıkarıldığını da sözlerine ekledi. Hatta çok ilginç bir detayı da ilk kez açıkladı: "O dönemde ben korumalarla geziyordum. Hatta Yeşil bizim eve gelmiş. Kendisini emlak satıcısı olarak tanıtmış. Kuşadası'nda bir yazlığım vardı. Oraya gitmiş.Planlar çıkarmış. Ben ihale edilmişim yani. Sonra ne oldu da öldürmekten vazgeçtiler bilmiyorum."

.

KAYNAK

Demekki millete attığı iftiraların sebebi pislikten beslenmesiymiş :)

Napicaksin... sucsuz insanlara camur atilmasindan
hosnut olan bir toplumumuz var ki aliyor ve okuyor.. talep olduktan sonra
colasanlarin ortaya cikmasi cok kolay.. kendini tatmin etmeye
calisan ama hesabini zor verecegini tahmin ettigim yaratilmislardan
biri.

Emin Çölaşan'ın zor anları

Emin Çölaşan'ın sıkıntılı anları.. Uzan davası ve kitaplarının D&R'da satılmasıyla ilgili cevapları tatmin etmedi.

Hürriyet'ten kovulduktan sonra Aydın Doğan ile kanlı bıçaklı olan Emin Çölaşan'dan ilginç açıklamalar. Kadir Çelik'in sunduğu Objektif programında soruları yanıtlayan Çölaşan, Uzan davası ve kendi kitaplarıyla ilgili yaptığı açıklamalar tatmin etmedi.

Çelik'in "Aydın Doğan niçin Uzan davasıyla ilgili yazı yazmıyorsun diye sordu mu?" sorusuna Çölaşan, "Birincisi patron kavgalarına hiçbir zaman alet olmadım" cevabını dedi.

Çarşaf çarşaf yazılırken

Ancak bu gerekçe Çelik'e inandırıcı gelmedi ve şu kritik soruyu yöneltti: "Uzanlar ile ilgili davalar hemen her yerde çarşaf çarşaf yazılırken, sizin bunu görmeme nedeniniz sadece bu mudur?"

Çölaşan, ikinci gerekçe olarak eşi Tansel Çölaşan'ın başkanlık ettiği kurulun Uzan davalarına bakmasını gösterdi.

Bilmeden yazdığım şeyler olmuştur

Ancak Çölaşan'ın aynı dönemde Danıştay'da görülen başka davalarla ilgili yazması hatırlatılınca şu açıklamayı yaptı:

"Bilmeden yazdığım bazı şeyler olmuştur onu kabul ederim. Ama bende Danıştay'ın dava dairelerinin gündemi yok ki. Aydın Doğan kendi kendine mazeret üretiyor."

Çölaşan bu cevabın sonunda Çelik'in soru sormasını beklemeden konuyu Doğan gazetelerinin Uzan'ın partisinden aldığı reklamlara getirdi ve ilkelerin çiğnendiğini savundu.

Kitabın nerede satıldığını bilemem

Doğan'ın Uzan'dan reklam almasını eleştiren Çölaşan "Kovulduk ey halkım" ve "her kuşun eti yenmez" adlı iki kitabının Doğan'ın mağazalarında satılmasına ses çıkarmadı.

Çölaşan'ın ilginç savunması şöyle:

"Bu benim dışında bir olay. Kitabın nerede satılıp satılmadığımı ben bilmem. Ben kitap satıcısı değilim ki. D&R'da satılması gayet doğal."

"D&R'da satılmasıydı eleştirir miydiniz?" sorusuna ise "onu bilemem hiç düşünmedim" dedi.

Çölaşan'ın Ciner'in gazetesinde yazması tehlikede

Çölaşan'ın yazı yazması sallantıda. Ciner Grubuyla anlaşan ancak daha sonra Turgay Ciner'le görüşmeyi basına anlatınca pozisyonu tehlikeye girdi. Kadir Çelik,

Altaylı'nın "Çölaşan'ın durumunu gözden geçireceğiz" yorumunu hatırlatığı Çölaşan, "gözden geçirme hakkı herkes için geçerlidir" cevabını verdi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=165892&interstitial=true

ѕσηυη¢υ;3740357' Alıntı:
Ortada pislik varsa onun hakkında yazmak ''pislikten beslenme'' mi oluyor..

zamanında trt yi gider faturalarında yaptığı oynamalarla dolandıran m.ali birand tanmı bahsediyoruz burada
hayır pislik lafı falan geçmiş tam anlayamadım da...:durdurun

Saygılarımla...

Malininde ne oldugu belli oda ona pislik atmasın.zaten herkez bilio eminin nasıl bi yapıda oldugunu =).
Dönerci emin kısmet olmadı o dönerden yemek bi bea :D

Emin Çölaşan karaktersiz biri olsaydı Kanal D de spiker olurdu bea.

bu şerefsizlerin hepsi amerikan köpeği asacaksın

Bu adam yeryüzünde ki en yüzsüz kişidir

yıllardır aydın doğanın maşası olarak çalıştı

tekmeyi yeyince başladı doğan hakkında atıp tutmaya

be adam adam sorarlar

cebini doldururken neden sesin çıkmıyordu

emin çölaşana laf söylemeden önce otur kitaplarını yazılarını oku ondan sonra laf söyle bol kepçeden netten bulup blup kopyala yapıştırma yapmayın adam medyada dönen yalan yolanları anlatıyor doğan ile akp ilişkisini anlatıyor yalan mı söylüyor doğan tayıpı göklere çıkardı sonra işler ters dönünce ver yansın tayyıpa işte türkiye bu...

Doğru Emin Çölaşan pislikten geçimini sağlar. Emin Çölaşan tıpkı bir leş kargası gibi leşleri yiyerek beslenir. Pisliklerin ipliğini pazara çıkarır, bu sebeple de kendisi pislikle aynı tarafta olanlarca sevilmez.

Bu emin Çölaşanda ben adamım diye birde konuşuyor ya
hayretki hayret
dünün patronyalakasıydın bu gün neden tekmeyi yeyince feryat ediyorsun

Geri