Emekli Deniz Kuvvetleri Komutanı, Türk Okullarını Savundu

mahalle karılarının dedikodusu bile bu haberden daha gerçekçidir...

aşşagılık adi haber kaynaklarından bu pislik beklenir zaten

bu komutanın ismi cismi yokmu?

yobaz lar için iftira etmek helal dir yobazlar için yalan söylemek helaldir çünkü bu yobazların peygamberide yalancı bu yobazların peygamberi de iftiracı onun için yalan söylemeleri iftira etmeleri sevaptır ...

ondanmı bir donem namaz kılanlar okuldan atılıyordu..benim yakın bir arkadaşm annesinin başı kapalı diye elendi..sen neyden bahsediyorsun..ve bak kendinde diyorsun TÜRK ordusu diye kendi ordumu niye karalım...benimki gerçekleri soylemek kaldıramyorsanda sus konuşma...ve asıl senin gibileri çıkartmışlar ortaya ki boş boş konuşupta laf kalabalığı yapsın diye...ben fethullahçı değilim ben bu insanların içinde bulunan birnlerce kişi gibi vatanı milleti için çabalıyan ve inancınıda yaşamya çalışan bir TÜRK genciyim...ancak sizlerin beyinleri okadar yıkanmışki doğruyla yanlışı ayırt edemicek duruma gelmişsiniz..ben hiç bir zaman f.gülen ve bağlı olduğu cemiyet hata yapmamıştır demedim..aksine içlerinde yanlış yapanlarda var biliyorum ve onları bende eleştiriyorum ancak içlernde iyi şeyler yapanlarda var ve onlarıda destekliyorum dedim..yani iyi ve kotuyu ayırt edebilecek kadar olgun bir insanım umarım Rabbim sanada bu olgunluğu nasip eder...

Sen bir yalançısın.Kim namaz kıldıgı için ordudan atıldı diyorsa o kişi yalançıdır.İspatlayamıyorsa iftiracı müfteridir.Ben öylelerini biliyorum ki örneğin ipnelikten ordudan atılıyor toplum içinde ipnelik yaptım demiyor da namaz kıldım ondan atıldım diyor.Her atılan namaz kıldım ondan atıldım diyor genellikle neden diyor bunu biliyormusun? Ordudan atılanlar namaz kıldıım için atıldım dedilermi AKP li belediyelerde olsun diger kamularda olsun işleri garantide ondan.

Birde bu haber, toplumu ve özellikle AKP taraftarlarını salak yerine koymasının bir kanıtıdır.Bu haber,tetikçilerin gazeteci yapıldıgının bir kanıtıdır.bu haber gazetecilik mesleğinin yüzkarasıdır.bu haberi yapanların dindar olmadıgının,dinci oldugunun bir kanıtıdır çünkü gazetecilikte bir iddiada bulunuyorsan kaynagınıda göstermek zorundadır.Buna dedikodu denir.dedikodunun yeride,dinimizde bellidir.Tabi böyle bir haberin peşinde duranlarında dindar degil,dinci oldugunun bir kanıtıdır.Gazeteciligide,dinimizide yozlaştırdınız.Biliyorsunuz bir iddia var Fethullah Gülen hakkında deniyorki Ilımlı İslam'la dinimizi yozlaştırıyor diye bu tür taraftarlarıda bu tür davranışlarıyla kanıtlıyorlar bu iddiayı.

bir haber var, ya kaldırın, yada uydurma olmadığını kanıtlasın yazıyı koyan kişi...

söz konusu değildir
haberin uydurma olduğu yönünde fikir beyan edilmesi yeterli kanıt değildir

ayrıca yalan haber bile olsa konuda durum belirtilip devam edilmesi daha doğru olur

Yurtdışında açılan Türk okullarını ziyaret eden askerlerden biri de eski Gülhane Askerî Tıp Fakültesi Dekanı emekli Tümgeneral Ömer Şarlak.

Türkmenistan'daki bir Türk kolejini eski Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Halis Burhan ile birlikte gezen emekli Tümgeneral Şarlak, bu konudaki tartışmaları anlamsız bulduğunu söyledi. Zaman'ın sorularını cevaplayan Şarlak, "Çünkü benim Atatürkçü kimliğimden kimsenin şüphesi yoktur. Benim Atatürkçü kimliğimden bir milim sapma olmaz. O tarihte bana 'Türkmenistan'a gider misin?' diye sordular, 'Niye olmasın gideriz.' dedim." şeklinde konuştu.

Yurtdışındaki Türk okullarının bir tehlike olarak sunulmasını anlamadığını açıklayan Şarlak, "Yurtdışında okul açılmasını niye tehlikeli bulayım? Oralarda Türk'ün bayrağının dalgalanması güzel şey tabii." açıklamasında bulundu.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=168133

Sen bir yalançısın.Kim namaz kıldıgı için ordudan atıldı diyorsa o kişi yalançıdır.İspatlayamıyorsa iftiracı müfteridir.Ben öylelerini biliyorum ki örneğin ipnelikten ordudan atılıyor toplum içinde ipnelik yaptım demiyor da namaz kıldım ondan atıldım diyor.Her atılan namaz kıldım ondan atıldım diyor genellikle neden diyor bunu biliyormusun? Ordudan atılanlar namaz kıldıım için atıldım dedilermi AKP li belediyelerde olsun diger kamularda olsun işleri garantide ondan.

Birde bu haber, toplumu ve özellikle AKP taraftarlarını salak yerine koymasının bir kanıtıdır.Bu haber,tetikçilerin gazeteci yapıldıgının bir kanıtıdır.bu haber gazetecilik mesleğinin yüzkarasıdır.bu haberi yapanların dindar olmadıgının,dinci oldugunun bir kanıtıdır çünkü gazetecilikte bir iddiada bulunuyorsan kaynagınıda göstermek zorundadır.Buna dedikodu denir.dedikodunun yeride,dinimizde bellidir.Tabi böyle bir haberin peşinde duranlarında dindar degil,dinci oldugunun bir kanıtıdır.Gazeteciligide,dinimizide yozlaştırdınız.Biliyorsunuz bir iddia var Fethullah Gülen hakkında deniyorki Ilımlı İslam'la dinimizi yozlaştırıyor diye bu tür taraftarlarıda bu tür davranışlarıyla kanıtlıyorlar bu iddiayı.

sadece şunu soylucem sen bana iftira attığındanda daha yalancı oluyorsun şu durumda..çünkü her fırsatta f.gülen ve cemiyeti şoyledir boyledir deyip iftira atarken kaç defa elinde gerçek bir belge vardı...hanginizin elinde bir belge vardı?oyuzden seni kendi oyununla başbaşa bırakıyorum...ve bugun kaç tane gazete belegli suçlamada bulnuyor atıyor iftirayı sonra yanlış haber yapmışız diyor tabi iftirayı atınca senin gibilr hemen koşuyor peşinde ve ORDUMUZ BENİM GOZUMDE MÜKEMMELDİR ama bireyleri değilll...bireylerinede mükemmel gozuyle baktığınızdan bir sürü çete içinde subay albay çıktı dime..bizlere laf diyeceğine biraz sen gerçek dünyaya geri don ve etrafına iyi bak...ve islamı yanlış yorumlayan hatta bilmeyen ama bildiğini sanıp birsürü yanlış yapanların haberleri çıkıyor gazetelerde devamlı bu haberle beraber kaç tane gazete "GERÇEK İSLAM BU DEĞİLDİR"deyip gerçekte neyin ne olduğunu açıkıyor neyazıkkı çok çok azı işte bu karalamadır iftiradı basının halkın gozunde değer kaybetmesine sebep olmaktır...

sadece şunu soylucem sen bana iftira attığındanda daha yalancı oluyorsun şu durumda..çünkü her fırsatta f.gülen ve cemiyeti şoyledir boyledir deyip iftira atarken kaç defa elinde gerçek bir belge vardı...hanginizin elinde bir belge vardı?oyuzden seni kendi oyununla başbaşa bırakıyorum...ve bugun kaç tane gazete belegli suçlamada bulnuyor atıyor iftirayı sonra yanlış haber yapmışız diyor tabi iftirayı atınca senin gibilr hemen koşuyor peşinde ve ORDUMUZ BENİM GOZUMDE MÜKEMMELDİR ama bireyleri değilll...bireylerinede mükemmel gozuyle baktığınızdan bir sürü çete içinde subay albay çıktı dime..bizlere laf diyeceğine biraz sen gerçek dünyaya geri don ve etrafına iyi bak...ve islamı yanlış yorumlayan hatta bilmeyen ama bildiğini sanıp birsürü yanlış yapanların haberleri çıkıyor gazetelerde devamlı bu haberle beraber kaç tane gazete "GERÇEK İSLAM BU DEĞİLDİR"deyip gerçekte neyin ne olduğunu açıkıyor neyazıkkı çok çok azı işte bu karalamadır iftiradı basının halkın gozunde değer kaybetmesine sebep olmaktır...

Garip arkadaş;Hep yaptığın gibi fethullahçıların ordumuzu karalama kampanyasına katılıyorsun.Benim orduya 30 senelik hizmetim var ve benden bile ordunun yapısını iyi bildiğini ifade edip,ordunun dinsiz olduğunu ve atılanların namaz atıldığını söylüyorsun.Öncevatan sana yalançı diyor haklı ve bende katılıyorum.Haydi bir tane adam göster bana ordudan namaz kıldığı için atılmış olsun.Dikkat et var dediğin o adam araştırıldıgında gerçek nedeni ipnelik,hırsızlık,görevi suistimal,yada ajanlıktan atılmış olmasın.Ordumuz mükemmelmiş ama bireyler değilmiş.Ya kardeşim bu nasıl bir sav nasıl çürük bir temel üzerine gökdelen dikemezsen,çürük insanlardanda mükemmel bir ordu kuramazsın.İşte senin ve senin gibilerinin mantığı ve kapasitesi bu kadar.Hep iftira, hep çamur,hep sakat fikir.Fethullah Gülen konusunda,yine sözde fethullahçı olmamana ragmen savunmana gelince de Truva atı olmanın ,ajan olmanın sözleşmesini ortada dolaştırmazlar.Yinede fikir olarak bir şekilde bir fikir beyan ettiğimizde kaynak gösteriyoruz.Siz onu bile yapmıyorsunuz.Sarı çizmeli mehmet ağaya çevirdiniz kaynakları üstelik bunu dindar olarak niteliyerek yapıyorsunuz.Eğer siz dindarsanız karşınızdakiler evliya be...

Garip arkadaş;Hep yaptığın gibi fethullahçıların ordumuzu karalama kampanyasına katılıyorsun.Benim orduya 30 senelik hizmetim var ve benden bile ordunun yapısını iyi bildiğini ifade edip,ordunun dinsiz olduğunu ve atılanların namaz atıldığını söylüyorsun.Öncevatan sana yalançı diyor haklı ve bende katılıyorum.Haydi bir tane adam göster bana ordudan namaz kıldığı için atılmış olsun.Dikkat et var dediğin o adam araştırıldıgında gerçek nedeni ipnelik,hırsızlık,görevi suistimal,yada ajanlıktan atılmış olmasın.Ordumuz mükemmelmiş ama bireyler değilmiş.Ya kardeşim bu nasıl bir sav nasıl çürük bir temel üzerine gökdelen dikemezsen,çürük insanlardanda mükemmel bir ordu kuramazsın.İşte senin ve senin gibilerinin mantığı ve kapasitesi bu kadar.Hep iftira, hep çamur,hep sakat fikir.Fethullah Gülen konusunda,yine sözde fethullahçı olmamana ragmen savunmana gelince de Truva atı olmanın ,ajan olmanın sözleşmesini ortada dolaştırmazlar.Yinede fikir olarak bir şekilde bir fikir beyan ettiğimizde kaynak gösteriyoruz.Siz onu bile yapmıyorsunuz.Sarı çizmeli mehmet ağaya çevirdiniz kaynakları üstelik bunu dindar olarak niteliyerek yapıyorsunuz.Eğer siz dindarsanız karşınızdakiler evliya be...

oncelikle yazının anlamsız ve boş olduğunu baştan belli etmişsin çünkü ben ordu dinsiz demedim orduda dinsiz insanlarda var dedim hatta din düşmanı olanlarda var diyorum..sanırım ikisi arasındaki farkı goremicek kadar kor değilsindir?oyuzden yazdıklarımı daha iyi okumana ve kendini küçük düşürücü yazılar yazmamanı tavsiye ederim ve mükemmellik seninde bildiğin gibi goreceli bir kavramdır..yada şoyle izah edim mükemmellik kusursuzluk değildir olanlar arasından en iyisine ben mükemmel derim..umarım anlamışsındır(pek sanmıyorum ya neyse)...ve arkadaşım annesinin başı kapalı diye sınavdan iyi puan almasına rağmen elendi...bunu geçtim askeriyede benimde tanıdıklarım var bir akradaşım namazını tam anlamıyla kılamıyor çünkü namaz kılana uzaylıymış gibi bakan kişiler var...ve iftira demişsinde kime iftira atmışım ben gorduklermi soyluyorum senin daha doğrusu sizin gibi başkasında duyduklarımla konuşmuyorum hatta iftira atmıyorum....hep soyluyorum ancak anlayabilcek durumda olmadığnda(başka bir çozum bulamdım )sanırım anlayamıyorsun ben fethullacı değlim ben bu insanların içinde bulunan ve vatanı milleti için çabalıyan aynı zamanda da inancını yaşamaya çalışan bir TÜRK genciyim..ve bu insanların içindede yanlış yapanları gordum onları kendimde elştiyorum ancak sizin gibi iyi ile kotuyu birbirne karıştırmıyorum..

Bugün NTVde komutanın ismi açıklandı. Buraya koyacaktım ama
arkadaş benden önce davranmış. Fakat ismi cismi ne diyen çığırtkanlık
yapan arkadaşlar isminin açıklanmasından sonra bile inanmayıp ne
kadar önyargılı olduklarını kanıtlamışlardır. Ha eğer kendinizi destekleyen
bir yorum istiyorsanız, bir hafta önce kendi eski çalışanı tarafından
'İslamı karalamak için elinden geleni yapan Vatan gazetesi'
güya Şarlak Paşamız ağzından haber yapıp 'ben öyle bir şey demedim.' yazmış.
Eğer tatmin olacaksanız onu okumanızı tavsiye ederim.

Bu ülkede ancak son 10 yıldır bazı fikirleri kısıtlı bir şekilde paylaşmaya başladık.
Ama halen korku, düşünce özgürlüğünün önüne bir set çekmektedir. Unutmayalım ki
bu ülkede düşündüklerini söyledikleri için nice kişiler hapislerde çürüdü, idam edildi,
kitapları yakıldı vs. Maalesef bugün bu kısıtlama bir şekilde devam etmektedir.
Bu sebepten dolayı Paşamızın ismini saklama çabasını gayet doğal
karşılıyorum. Askeriyeden cumaya gidiyor diye atılanlar, ayağının yanında nasır
var diye askeri okula alınmayanlar, irticacı diye uzaklaştıranları unutmayalım.
Ayrıca, Fethullah Gülen'in okullarını her platformda karalayanlar bu Paşanın
ismini neden bu kadar çok merak ettiler ki? İsmini bilmeleri bu konudaki
önyargılarını değiştirmesine yardımcı olacak mı?

Artık 21. yüzyılda insanlar düşündüğü şeyleri söyleyebilmeli. Kimse korkmamalı.
Fakat bunu yapabiliyormuyuz. Öğrenciler hocalarının aksine düşündüğü konuları
ne kadar rahatlıkla ifade edebiliyor? Ya da çalışanlar iş verenin aksine bir düşünceyi
iddia edebiliyor mu? Ya da bir asker genelkurmayın fikirlerinden farklı birşey
söyleyebiliyor mu? Ergenekoncu Paşalar ortaya çıktığında acaba bu kadar tepki
verildi mi. Asker kaynaklı kişilerin ülkeyi birbirine katması konusunda bir tehdit
edebilmesi hakkında brifing verilmedi mi? Yoksa talimat mı verildi.

http://www.haberaktuel.com/news_detail.php?id=128195&uniq_id=1210470501' Alıntı:
26781.jpg

Emekli Tümgeneral eleştirilen okullara sahip çıktı
Yurtdışında açılan Türk okullarını ziyaret eden askerlerden biri de emekli Tümgeneral Ömer Şarlak.

Geri