kadymp
Turk4lyfe
- Reaction score
- 0
onerim : kullanicilarin begendikleri konulara tesekkur etmelerini zorunlu kilalim nasilmi baska forumlarda gizli icerik yani konuya msj yazmadan o konuyu gorememe gibi bir yontem gibi yani kullanici eger konuyu begendi ise ornegin bir program linki gormesi icin tesekkur etmesi gerekse begenmediyse link gorunmese boylece herkes emeginin karsiligini alir dusuncem budur iyi forumlar...
beni yanlis anlamisin diyorum ki linkleri gormesinler konunun icerigini herseyi gorsunler fakat linki tesekkur etmeden gormesinler...
HoCuSPoCuS' Alıntı:sonra insanlar görmediği şeye yorum yapmak zorunda kalıyor
saçma sapan mesajlar yazarlar..
üye ve mesaj sayısını arttırmak isteyen forumların uyguladıgı bi yöntem.
bırakın sömürsün sömüren. tesekkur eden bize yetiyor [kendi adıma] zorunlu tesekkur etcekse hiç etmesin ;=)
beni yanlis anlamisin diyorum ki linkleri gormesinler konunun icerigini herseyi gorsunler fakat linki tesekkur etmeden gormesinler...
Chevignon' Alıntı:Zaten burda gördüğüm kadarıyla,arkadaş veya tanıdığa göre teşekkür ediliyor.Açılan konunun içeriği kadar,arkadaş çevreside önemli.Bide mesaj sayısına göre yıldız artması da ayrı,Teşekkür butonuna basmak yerine,Ne olursa olsun cümle kurup yorum yapmaya çalışılıyor.