Elveda Hackhell('StİnG')

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
duygusallığı bi kenara bırakıyorum ve de üyelikten istifa ediyorum ... eğer biryerlerde moderatör olup hackhell ailesinde moderatör olunmuyosa bende bu işte yokum ..reactor un bi arkadaşı sanırım o mesajı atan konuya :)neyse ......pess artık sıkıldım bazı kişilerin bu muhabbetlerinden ... benim açtığım topiçlere attığı bazı mesajlardan ...konu içinde güzellik aramayıp açık yakalamaya çalışan bazı arkadaşlardan .. sıkıldım ve de yoruldum !
eğer ciddi anlamda özür dilenecek olursa son 1 saat içinde cevap gelmesini bekliycem ...

yaptığım paylaşımlardan dolayı beni destekleyen ve de bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşkkr ediyorum ...
özellikle yönetici arkadaşlarımıza ayrıca teşkkr ediyorum bize bu ortamı sağladıkları için ...
mutlu bir aile ortamı yarattıkları için 7 den 77 ye herkese saygılar sevgiler ...

söyleyecek bişi bulamıyom ki ne diim başka ...
hadi hoşçakalın iyi forumlar ...​
'StİnG'

Ben çocuk değilim, küçük hesaplar yapmam, o arkadaş onu yazmış ve bende sadece görüşümü bildirdim, unutmaki herkes olumlu olumsuz görüşlerini bildirmekte özgürdür(saygı sınırlarını aşmamak şartıyla), iyi forumlar..

ya sting gitme dicem ne yaşadığını bilmiorum işin açıkcası gözüme öle bi olay çarpmadı ama sen diosan dorusundur ya takma bazı şeyleri bu site bence senin gibi birini kaybetmek istemez peki burasıda senin bi ailen deilmi neticede gitme ya walla bak biz seni seviyoruz . . .

:( Dostum Nereye Gidiyorsun
Daha Karpuz Kesecetik
şaka Yapiyorsun Degilmi? :(STİNG BUNA ŞAKA DE BEN BUNA RAZI OLMAM USTA :(

Sting yapma bea olur şeler bu kadar yola geldin bir çuvar inciri bu kadar kolay berbat edemezsin ama sne bilirsin yoln açık olaaa

StİnG' Alıntı:
duygusallığı bi kenara bırakıyorum ve de üyelikten istifa ediyorum ... eğer biryerlerde moderatör olup hackhell ailesinde moderatör olunmuyosa bende bu işte yokum ..reactor un bi arkadaşı sanırım o mesajı atan konuya :)neyse ......pess artık sıkıldım bazı kişilerin bu muhabbetlerinden ... benim açtığım topiçlere attığı bazı mesajlardan ...konu içinde güzellik aramayıp açık yakalamaya çalışan bazı arkadaşlardan .. sıkıldım ve de yoruldum !
eğer ciddi anlamda özür dilenecek olursa son 1 saat içinde cevap gelmesini bekliycem ...

yaptığım paylaşımlardan dolayı beni destekleyen ve de bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşkkr ediyorum ...
özellikle yönetici arkadaşlarımıza ayrıca teşkkr ediyorum bize bu ortamı sağladıkları için ...
mutlu bir aile ortamı yarattıkları için 7 den 77 ye herkese saygılar sevgiler ...

söyleyecek bişi bulamıyom ki ne diim başka ...
hadi hoşçakalın iyi forumlar ...​
'StİnG'

Tek lafım bu...

Burada herkes artı ve eksileriyle durur....

Herkes bir değildir herkes iyide değildir Beş parmağın beşinin bir olmadığı gibi...

Gerçekten gitmek istiyorsan Seni tutacak kimsenin olduğunu zanetmiyorum Bu tür bir başlık açmana gerek yoktu

özürdilenmesi gereken bir şeyler yapılmışsa senin özür beklemen gerekmez önemli olan karşıdakinin özür dilemesidir sen istemeden...Sen özür dile dediğin vakit kendini küçültürsün

Bu konuyu acacağına ve herkesin ilgisini buraya çekeceğine ki bu ilk değil olayı pm ile yada ben msn de kayıtlıyım bana soylerdin bende soylenmesi gereken kişilere soylerdim

en son konuyu kapatıyorum umarım aynı şekilde başlık açmazsın Bu tür polemiklerden sıkıldım Bu hoş bulduğum ve ayrılmak istemediğim ortamı germeye çalışanları afetmem bu boyle biline​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri