Elveda Arkadaşlar :(

güle güle dostum başta sorunlarını çöz inşallah biz hep burdayız

kimse senden önemli deil kardes umarım sorunlarını cözersin:(

arkadaşım sana allah kolaylıklar versin ama hackhell gitmen çook kötü olavak elvada dostuum

nereye be kardeşim herkesin sorunu war bu aralar..neysse ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN..

GİTTİĞİN YAĞMURLA DÖN KÜSKÜNÜM YAĞMURLAR (İST. ŞU ANDA YAĞMUR YAĞIYORDA ORDAN AKLIMA ESTi) geri dönmen dileklerimle

Allah'a emanet ol,
16-18 yaş aralığında aile sorunları artar. kız olsun erkek olsun aileye baş kaldırma çabası vardır istemesede bu vardır her insanda, az olsun fazla olsun insan o yaşlarda özgür olmak ister daha fazla..
Zaten özgürdür ama anlamaz. Eehh.. sen kaçsın diceksin, 20lere geldik diyelim fazla değiliz ancak sorunlarını çözmen sana bağlı, hoşgörülü olacaksın..
anahtarın bu olsun, altta kaldığını zannetme, inanki bu seni daha çok geliştirecektir.
Bunalıma girdim diyede salma kendini, pozitif ol, unutma bu dünya sorun dünyası.
İmtihan için geldik, sorunlar olacak.. Kimisine küçük kimisine büyük sorunlar musallat olacak..
Pozitif düşün, olumlu yaklaş, olayları çözerken geçmişi sil, güven inanki sorunlarının bir hayli azaldığını göreceksin...
yolun açık, başın dik olsun ömrün boyunca,
umarım geri dönersin birlikte Counter atarız :D

allaha emanet ol bunalıma falanda girme daha benle yaşıtsın erken!!! kardeşim kendine mukayyetol

Sorunlarını halledince tekrar gel sınav zamanı tabi ki

:(

umarım dertlerine çözüm bulabilirsin dostum. sağlıcakla ve hoşçakal
umarım tekrar görüşürüz.:(

Geri