Elveda Arkadaşlar :(

PRotype

Game Spider
Reaction score
0
HackheLL Benim 2. Evim..Dostum ARkadaşım Oldu..Tartıştıklarım oLDu...Benim 2.Dünyam oLDu Burası..Fakat Ben Kendim Daha Fazla Dayanamıyacam Gibi...Ailesel Nedenlerden Dolayı Aranızdan Ayrılıyorum Arkadaşlar...Allah Size Bol Uyeler Nasip Etsin...Buradan Ayrılmamın Nedeni Onunla Bununla Tartışıp Alta Kalıpta Bırakmak Değil...

Ailesel Sorunlarım Var ve Daha 16 Yaşımda Bunalıma Girdim Yorgun Düştüm ...Büyüklerimin Saygısını Kazanmışsam Ne Mutlu Bana..Benden Küçük OLan Kardeşleriminde Sevgisini...

ELVEDA HACKHELL UMARIM YINE GORUSURUZ...ELVEDA :(

Biri Bizi Durdursun

:hhman:​

tekrar aramızda olman dilegiyle hoşçakal

güle güle kardeş umarım sorunlarını aşabilirsın

sorunlarını en kısa zamanda çözmen dileğiyle

Allah yardımcın olsun..önemli olan sorunlarını çözüp tekrar bizimle olman... :)

Allah yardıcın olsun... seni tanımıyorum ama dört tavsiyem var: sev ki, sevilesin!... saygı duy ki, saygı göresin!.... hoşgörülü ol ki, anlayış bulasın!... mutlu ol ki, mutlu kılasın!...:cool:

o dönemde benimde ailemle arkadaşlarımla problemlerim olmuştu ama hepsi geçici
kafanı yorma fazla biz seni sewioruz
kafanı topla geri gel

yine bekleriz kardeş aile meselelerini fazla takma her şey yoluna girer zaman lazımmm tşk.ler..

perteklim' Alıntı:
Allah yardıcın olsun... seni tanımıyorum ama dört tavsiyem var: sev ki, sevilesin!... saygı duy ki, saygı göresin!.... hoşgörülü ol ki, anlayış bulasın!... mutlu ol ki, mutlu kılasın!...:cool:

Haklısın Goz Onunde Bulunduracam :)

Hoçşakal.Her zaman biz buradayız.Kişisel olarak hep arkadandyım msn imde var zaten sende k.i.b ; )

Gel istersen iki tek atalım ben seni geri döndürürüm...

Allaha Emanet kardeşim problemlerini atlat tekrardan gel ;)

Geri