FireFox 3.1 ile gizli işler =)

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
haberici6.jpg

Öyle görülüyor ki, internet tarayıcılarında sekmeli web sörfü özelliği ardından geliştirilen en yaratıcı özellik, Private Browsing (Gizli Sörf) olacak gibi görülüyor. Microsoft'un Internet Explorer 8 Beta ve Google'ın Chrome Beta tarayıcılarında şimdiden yerini almış olan özellik, Mozilla takımının geliştirdiği Firefox 3'e de yerleştirildi. Firefox 3.1 ile gelen en büyük yeni özelliklerden biri olacak olan Gizli Sörf, gelecek ilk güncelleme ile birlikte tarayıcıya eklenmiş olacak. Gizli sörf özelliği aktif olduğu sürece tarayıcı geçmiş tutmayacak, cookies ya da ön bellekleme yapmayacak ve herhangi birinin internet aktiviteleriniz hakkında bilgi alamaması sağlanacak. Özelliği kullanmak için Firefox 3.1 Beta 2'yi bekleyemeyecek olanlar, Gizli sörf özelliğinin aktif olduğu night build (karanlık sürüm) versiyonunu buradan indirebilirler.​

gizli.jpg

.TeşekkürLer.

teşekkürler knka hemen deniycem

Bu özellik gerçekten güzel olmuş da benim merak ettiğim şu; bişey geliştirilince eskisinden daha iyi olur fakat benim anlamadığım firefox da bu durum, yeni eskiyi aratır şekline dönüşmüş.. Neden diye sorarsanız ben 2'li versiyonlarında karşılaşmadığım sorunlarla hep firefox 3'de karşılaşıyorum sayfa görüntülenmiyor ben explorer eklentisiyle açmak zorunda kalıyorum, youtubeda veya başka bi yerdeki videolar hareket etmiyo neyseki bu explorer eklentisini buldum da durumu kurtarıyo,haa bi de yer imlerine tıklayınca her defasında nereye ekleyeceğini soruyor bu bazen işe yaramıyor deil ama genelde onu iptal etmek zorunda kalıyorum. Bu konuyla ilgili bi açıklaması olacak arkadaş varsa sevinirim... yada ben farkında olmadan ayarlarıyla mı oynadım...

Aile için ii olablir ama tek kişi olunca sorun yok isteyen gelsin baksın

Gizlimiz saklımızda yok =)

Geri