elinde tivibu sifresi olan varmi ???

carismaeko

New member
Reaction score
0
arkadaslar elinde tivibu sifresi olan varmi peki ben yurt disinda yasiyorumda
burda ne alabiliyorum nede tvden izliyebiliyorum elinde olan varsa cok makbule gecer ????

Sadece Türk TeLekom aboneLeri yararLanabiLiyor bu sistemden.. Şifre olsa bile izleyemezsin..

hadi ya sistemleri nasil peki ip üzerinden falan mi
eer öyleyse sifre falan girmeye ne gerek var basta

Evet sistem ip ama, sistem açılımı için de extra abonelik ve kayıt gerekiyor..
Sonrasında indirdiğiniz program sizin mac işd nize ve ip nize kodlanarak yükleniyor..
Yani kırmak imkansıoz gibi lakin yayın kalitesi değiştiği gibi ayrıcada sistem yormayada başlıyor..

Örneğin ben bi crack yaptım, direkt server açıyor ve bağlanıyor lakin normalde kurulu ahlde iken 100 küsür mb ram yerken program 3k lara varan ramihtiyacı doğuyoır ve sistemi resmen bloke ediyor...

o yüzden ne deniyin ne crackm arayın...Ayrıca kendi şifremi versem dahi sizin işinize yaramaz izleyemezsiniz ttnet server ı üzerinden net çıkışı yapmanız gerek..

şifresini verse bile yurtdışndan izlenemiyor ayrıca şifresini sana verse bu kezde kendisi izleyemeyecek. Bir şifreyle aynı anda sadece bir kişi izleme olanağına sahip

hayir ben sadece denemeyi düsünüyordum zaten sonra bi sekilde trden birine aldirttirip kullanmayi düsünüyodumda olmuyomus cok sinir yaaa illa neden bunu istiyolarki bende burdan kullaniyim mal mi adamlar ya parasi neyse verelim

Ben 5-6 aydır Tivibu kullanıyorum, TTNet Abonesi olmanız gerekli ama Tivibuyu kullanmak için TTnet'den gelen internet gerekmiyor, TTnet aboneliği sadece şifreyi almak için gerekli. Fakat şöyle bir durum var. Aynı anda 2 yerde oturum açılmıyor, dolayısıyla şifre dağıtımı yapmaz kimse...

Geri