ELimde Daha Ne FotoLar Var!!!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Altın Üye
Reaction score
0

''Onunla işim bitmedi''

fft16_mf282452.Jpeg

O fotoğrafları çeken paparazzi konuştu: Elimde daha ne kareler var!

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin Sardunya Adası’ndaki villasında verdiği partilerin fotoğraflarını çekerek olay yaratan gazeteci İngiliz Times gazetesine “Elimde öyle fotoğraflar var ki, daha onunla işim bitmedi” dedi. Dünyanın konuştuğu kareleri çekmek için 2 yıl boyunca villanın çevresine kamp kurduğunu söyleyen İtalyan gazeteci Antonella Zappadu’ya göre henüz yayınlanmayan fotoğraflardan birinde, 25-30 yaşındaki mini etekli bir kızla ve Berlusconi sahte bir evlilik töreni yapıyor ve 6 kız da onlara eşlik ediyor. 54 yaşındaki Zappadu, “Haftada en az iki kez Başbakanlık uçağıyla mini etekli ve şortlu kızlar villaya geliyordu. Misafirlerin yüzde 90’ı genç kızlardı. Özel hayata saygısızlık yapmadım. Bizim paramızla hareme uçakla servis yapıldığını ortaya çıkardım ve bunun hesabını sordum” dedi.

Fotoğraflar için 1.6 milyon $
Zappadu’nun iddialarını Berlusconi’nin sözcüsüne soran The Times, “Öyle bir düğün fotoğrafının olması imkansız, çünkü öyle bir olay yaşanmadı. Eğer öyle bir kare varsa fotomontajdır” yanıtını aldı. Zappadu’nun daha önce “Berlusconi’nin Haremi” adlı kapak için Oggi dergisinden 1.6 milyon dolar aldığı belirtildi. Ancak fotoğrafların yayınlanmasının ardında gözaltına alınan ve tüm fotoğraf arşivine el konulan gazeteci, İtalyan gizli servisi tarafından izlendiğini ve telefonlarının da dinlendiğini öne sürüyor. Zappadu, villada çektiği yüzlerce fotoğrafı İtalya dışında yaşayan bir arkadaşına yolladı ve yakında onları da satmayı planlıyor

MiLLiyet

Geri