Elementinizi bulun!

piken

New member
Reaction score
0
Çin filozofları her insanın beş temel elementle ilişkisi olduğuna ve insanların bu elementlerden etkilendiklerine inanıyor. Peki siz hangi elementten etkileniyorsunuz?.

1. Tiyatro kulübüne katılsanız, ne görev almak istersiniz?
a. Yönetmen olmak ve her şeyi kontrol altına almak.
b. Şovun en parlak yıldızı olmak.
c. Rejisör olmak ve tüm oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak.
d. Dekordan sorumlu olmak.
e. Oyun yazarı olmak.

2. Zap yaparken hangi programa takılıp kalırsınız?
a. Çırak
b. Gelinim Olur musun? (tarzı yarışma programları)
c. Şahan d. Beyaz Show
e. "Aşka Davet-Shall We Dance?" filmine

3. En iyi arkadaşınız sizi tek kelimeyle anlatacak olsa, sizin için hangisini seçerdi?
a. Rekabetçi
b. Etkileyici
c. Yeniliğe açık
d. Düzenli
e. Gözlemci

4. Kendinizi en huzurlu ve mutlu hissedeceğiniz yer neresi?
a. Serin bir orman.
b. Sıcak ve güneşli tropikal bir bölge.
c. Çiçeklerle dolu bir bahçe.
d. Karlı bir dağın tepesi.
e. Deniz ya da göl kenarı.

5. Sokakta 100 YTL bulursanız:
a. Hemen hesabınıza yatırırsınız.
b. Hiç vakit kaybetmeden gönlünüzce harcarsınız.
c. Fakir birine verirsiniz.
d. Paranın sahibini bulmaya çalışırsınız.
e. Neden bu parayı bulduğunuzu, bunun kaderinizle ilgili bir işaret olup olmadığını düşünürsünüz.

6. Tatil dönemindesiniz. Başarınızı artırmak için tatil süresince hangisiyle ilgilenirsiniz?
a. İş dünyası
b. Diksiyon
c. Sanat
d. Matematik
e. Felsefe

evet sorular bitti,şimdi cvpları kontrol edin ve aşağıdakilerle eşleştirin:)

A'lar çoğunluktaysa:
Tahta
* Renginiz: Yeşil
* Kişiliğiniz: Her zaman büyük oynuyorsunuz, gözünüz yükseklerde. Buna rağmen ayaklarınız yere çok sağlam basıyor, hedeflerinize çok yavaş ve sabırlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Mantığınızla hareket etmekse tam size göre.
Tavsiye: Odanızda içinizdeki enerjiyi geliştirmenize yardımcı olacak bonzai tarzında küçük bir ağaç bulundurun.

B'ler çoğunluktaysa:
Ateş
* Renginiz: Kırmızı
* Kişiliğiniz: Tıpkı bir ateş gibi parlak, çarpıcı ve dikkat çekicisiniz. Her şeye büyük bir tutku ve istekle yaklaşıyorsunuz. Heyecanlı ve hareketli şeyler denemeye bayılıyorsunuz. Risk almak tam size göre! Monotonluk sizi bunaltıyor. Etrafa çok pozitif bir enerji yayıyorsunuz.
Tavsiye: İçinizdeki bu enerjiyi tetiklemek için odanıza kırmızı bir gece lambası koyun.

C'ler çoğunluktaysa:
Toprak
* Renginiz: Sarı
* Kişiliğiniz: Tıpkı toprak gibi yararlısınız. Güvenilir bir arkadaşlığınız, güçlü bir karakteriniz ve herkesin başını koyup ağlayabileceği bir omzunuz var. Çevreye saçtığınız huzur dolu enerjinizle vazgeçilmez bir dostsunuz. Herhangi bir problemle karşılaştığınızda hiç paniğe kapılmadan, pratik çözümler üretebiliyorsunuz.
Tavsiye: Odanızda çiçek açan bir saksı çiçeği yetiştirmeniz enerjinize enerji katacaktır.

D'ler çoğunluktaysa:

Metal
* Renginiz: Beyaz
* Kişiliğiniz: Öyle kararlı ve azimlisiniz ki, sizi verdiğiniz karardan vazgeçirmek bir metali bükmek kadar zor. Disiplinlisiniz. Sizin için amaca ulaşmak çok önemli. Direncinizi kaybetmiyorsunuz.
Tavsiye: İçinizdeki metal enerjiyi canlandırmak için odanızda çeşitli yerlere madeni paralar koyun.

E'ler çoğunluktaysa:
Su
* Renginiz: Mavi
* Kişiliğiniz: Hassas ve duyarlı bir kişi olarak, hayattan dürüstlük bekliyorsunuz. Yalnızlık sizi ürkütmüyor. Aksine, yalnızlık, içinizdeki gücün ortaya çıkmasını sağlıyor.
Tavsiye: İçinizdeki su enerjisini güçlendirmek için odanıza balıklarla dolu küçük bir akvaryum koymayı deneyin.

bana::: A'lar çoğunluktaysa:
Tahta
* Renginiz: Yeşil
* Kişiliğiniz: Her zaman büyük oynuyorsunuz, gözünüz yükseklerde. Buna rağmen ayaklarınız yere çok sağlam basıyor, hedeflerinize çok yavaş ve sabırlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Mantığınızla hareket etmekse tam size göre.
Tavsiye: Odanızda içinizdeki enerjiyi geliştirmenize yardımcı olacak bonzai tarzında küçük bir ağaç bulundurun.

sanırım dooru:):)

C'ler çoğunluktaysa:
Toprak
* Renginiz: Sarı
* Kişiliğiniz: Tıpkı toprak gibi yararlısınız. Güvenilir bir arkadaşlığınız, güçlü bir karakteriniz ve herkesin başını koyup ağlayabileceği bir omzunuz var. Çevreye saçtığınız huzur dolu enerjinizle vazgeçilmez bir dostsunuz. Herhangi bir problemle karşılaştığınızda hiç paniğe kapılmadan, pratik çözümler üretebiliyorsunuz.
Tavsiye: Odanızda çiçek açan bir saksı çiçeği yetiştirmeniz enerjinize enerji katacaktır

ahuha bana bu çıktı :)

Banada su çıktı zaten bu testin suyu çıkmış :) cidden yanlız kadar mükemmel bir şey yok.

Tahta çıktım yaw.. odunum yane :) neyse o da ii :)

üzülme ozy banada tahta çıktı:)

Ateşler içinde yanıyorum yanlız şu var abcde var 1 tane de b çıktı yani öle bişi :D:D:D

hem tahta hem ates bu ikisi enteresan yani...ben mi enteresanım yoksa...

toprakmışım
zaten topraktan geldik toprağa gidecez benim dönüşümüm zor olmıyacak anlaşılan...

RivoLLi' Alıntı:
toprakmışım
zaten topraktan geldik toprağa gidecez benim dönüşümüm zor olmıyacak anlaşılan...
senin felsefene gore biz cehennemlikmi oluyoruz bize ateş cıktı.bizde ateşemi gidicez andık:)))

yAff 6 soru var iki tAne b ve iki tane c çıktı şimdi anlAmAdığım ben ATEŞMİYİM-TOPRaK MI???? HEHE BU aRaDa PAYLaŞIM ÇOK GÜSELL TAM BENLİK SaOL DEVaMINI BEKLERİMM:):):)

iyi de benim 2 tane c
2 tane d
2 tane e cevabım var. bana hiç biri uymuyo o zaman :):):):):):)

bende de metal ve su çıktı.
ben kendimi suya daha yakın gördüm valla.
akvaryum fikri çok güzel , ama ben akvaryum şiine girince abartıyorum,
sonra annem kızıyo :)

ben metalmiyim yaa hurdacı yaptın bizi piken
saol paylaşım için

E'ler çoğunluktaysa:
Su
* Renginiz: Mavi
* Kişiliğiniz: Hassas ve duyarlı bir kişi olarak, hayattan dürüstlük bekliyorsunuz. Yalnızlık sizi ürkütmüyor. Aksine, yalnızlık, içinizdeki gücün ortaya çıkmasını sağlıyor.
Tavsiye: İçinizdeki su enerjisini güçlendirmek için odanıza balıklarla dolu küçük bir akvaryum koymayı deneyin.

aynı ben :D

Geri