Elektronik sigara... Kullanan varmı varsa düşünceleri?

allaha sükür sigara birakma konisinda hiç sorinim olmadi ama olirsa elektronik sigarayi hiç çekinmeden alirim...

kullanan kimse yok galiba. 12 seneden beri sigara içiyorum. son 1 seneden beride bırakmak istiyorum, ama bir türlü beceremedim... faydasını olacağını bilsem maliyetine bakmadan alırım.

Başka türlü benim sigarayı bırakmam için, bütün arkadaşlarımı defterden silmem, rakı içmemem, maç seyretmemem, yaylaya çıkmamam, balık tutmamam gerekiyor ki bunları yapmazsam ölürüm daha iyi

Arkadaşlar ben elektronik sigara aldım. çok faydasını görüyorum. günde 1-2 tane içiyorum. 1 hafta oldu. inş. bu gidişle bırakacağım. gelelim elek. sigaraya kullandığın zaman içmiş gibi hisse kapılıyorsun ve aramıyorsun. buhar çıkartıyor. içinize çektiğiniz zaman gırtlakta tatlı sert bir şey hissediyorsunuz. üflediğinizde buhar olduğu için gözükmüyor. ama içinize çekmeyip ağızda iken dışarı üflediğinde sigara dumanı gibi çıkartabiliyorsunuz. güzel bir kokusu var. 3-4 gün içinde alışıyorsunuz. kartuşları idareli kullanırsanız. 1 tanesi 4 gün bile yeter. sigaranın yerini asla tutmaz tabi. sigarayı gerçekten bırakmaz istiyorsanız alın.

ben de çok şükür bugüne kadar 1 tane bile almadım ağzıma
büyük konuşmiim ama bundan sonra da almaya hiç mi hiç niyetim yok

elektronik sigara irade ile işe yarayabilir.Ben nikotin bandı kullandım 2 ay içmedim bant olmadan da içmeyeceğimi sandım bant bitince 3 gün sonra 2 taneyle tekrar başlayıp devam ettim her şey beyinde bitiyor e sigarada-nic.bandı da irade olursa işe yarıyor......

Bizim burda bi üfürükçü hoca var o bi üflüyomuş bidaha sigaraya bile bakamıyomuşsun :D 400 değil 200 değil sadece 50 ytl gençtürkcelliye bi üfürtne bi üfürük bedava:D

sigara pek içmiyorum da tek bildiğim şey , bu elektroniklerin normalinden daha çok bağımlı yaptığı ve fiyat konusunda denge kurduklarıdır

eğer gerçekten bırakabiliniyosa alınmasında fayda var ispikin dedği gibi 3 ayda sıgaraya o kadar para veriyorsunuzdur ztn!!!!!

Ben bırakan çok gördüm 10 pakete kadar sigara içip te sadece elektronik sagarann 0 nikotin kartuşunu kullananı çok gördüm ben 75 ytl piyasa fiyatıdır

birara çok satılıyordu ama şimdi kalktı biliyorum gerçi bulunur ama sigara şirketleri yasaklattılar bence. ben denemiştim çok güzel sigarayı bıraktırır.

arkadaşım ben 6 ay önce bıraktım o sıralar sordum ne iyi olur doktorlara elektronik olanı zararlı dediler.
Ancak ben bantla bıraktım isimini söylemeyim reklam olur eczaneden sigara için bant dersen verirler ve çok faydalı ama her şey sende beynin de biter bırakmayı düşünenlere....

eğer bırakmak isteniyorsa benim bıraktığım takdiği de aktarayım. eczanelerde satılan japon ürünü ismi smoke folder sigra ağızlığı yeşil filtreli olan bir filtreyle 10 tane sigara içiliyor. ilk zamanlar içtiğiniz sigrara çok hafif geliyor daha sonraları alışıyorsunuz eğer azim gösterirseniz kesinlikle bırakırsınız hatta bir daha içmek bile istemezsiniz.

evet ben şuan kullanıyorum gerçekten etkili elime geçti geçeli sigra içmedim alıştımda dumanda çıkıyo degişik bir tat veriyo bogazına ama şarjı çok çabuk bitiyo yedek batayası var ama ondada bir sorunmu çıktı nedir olmuyor kaldık tek bataryaya ama genede çok etkili bant ve nikotinli sakızda çok etkili oluyor tavsiye ederim...

Bildiğim kadarıyla normal sigaradan daha çok bağımlılık yapıyor bu elektronikler.

Geri