Elektronik sigara... Kullanan varmı varsa düşünceleri?

yenicerix

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar aranızda sigarayı bırakmak için elektronik sigara kullanan varmı? etkili oluyormu? deneyimleri olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.

bizim bi arkadas almıs bıldıgın gıbı 400 mılyon lıra... filtreleri war mg olarak dusuruosun ve belli bi sürede bırakmana yardımcı oluyor o gunde 1 paketten fazla camel ıcerdı ki camel da öle hafif bi sigara diildir.. sımdı gunde 2 den fazla ıcmıyor 1-2 hafta ıcınde tamamen bırakırım dıyor kı sıgarayı bu gıdıslede bırakabılıcek... ama hersey ıradeyse bana gore 400 lira vermenın bı geregı yok gıbı hersey kendınde bıtıyo nasılsa

ya bende camel içerim 1999dan beri gercekten dedigin gibi etkili oluyormu ki????
eger oyleyse elveda camel demeyi düşünüyorum,

Elektirik carpmasin =))

Sigarayi birakmak icin hayati birakmaya degmez =))

elektronik sigaramı :saskin

o ne yaw :saskin

yok yok ben çok geride kaldım herşeyden

İspik sende herşeyi biliosun bakıyorum.zamane gençlik işte :D

bizim bi arkadas almıs bıldıgın gıbı 400 mılyon lıra... filtreleri war mg olarak dusuruosun ve belli bi sürede bırakmana yardımcı oluyor o gunde 1 paketten fazla camel ıcerdı ki camel da öle hafif bi sigara diildir.. sımdı gunde 2 den fazla ıcmıyor 1-2 hafta ıcınde tamamen bırakırım dıyor kı sıgarayı bu gıdıslede bırakabılıcek... ama hersey ıradeyse bana gore 400 lira vermenın bı geregı yok gıbı hersey kendınde bıtıyo nasılsa

400 ytl sayınca boşa gitmesin diye bırakmıştır arkadaşın:)

Herşey idare de bitiyor. Ne yaparsan yap iradene sahip olmazsan boşa.

400 ytl cok gıbı ama 3 ay da sen o kadar parayı sıgaraya zaten veriosun ; )

sigara bırakılırmı ya.. (!)

I love Winston Light

Muhabbeti kurdunmu arkadaşlarınla yanında birde demli çayın üzerine yaktığında verdiği hissi veriyormuymuş o terminatör.Yerim ben e-sigarasını..
PEHHHH
e-cigara bile diil e-sigara PEEEHHHH

___ YA ŞİMDİ O ELEKTRONIK SIGRA ÇİN MALIDIR, İÇİLMEZ :)
yasLı bir amcamız derki sigara için sewapsa içiyoruz,günahsa yakıyoruz.;)
ha sagLık acısından bence baslamayın ben bın pısmanım :( ___​

Sigara insanı yavaş yavaş öldürüyormuş..

Yahu acele eden kim =)

arkadaşlar 400 milyon sigara bırakmak isteyen biri için çok para değil, önemli olan 400 milyonu verip bir faydasını görememek boşuna keklenmek, bende bu çelişki içindeyim bıraktırabileceğini bilsem iki milyar veriririm... ama değmezse boşuna para vermekte koyar adama.. sigara kötü birşey hiç espirisini bile yapmayin... inşallah bırakmak herkese nasip olur... BU ARADA 400 milyon diyoruz ama o kadar degil 280 ytl civari bir fiyati var, ama kartuslar biraz tuzlu, hesabını yaptim bir paket elektronik sigara içimi 2.2 ytl aslinda ucuzda sayilir, alayimmi almiyayimmi karar veremedim,

Geri