Elektrik-Elektronik Deney Programı [EDISON 4.0]

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
programımız yine elektrik devreleri 3d simülasyon programlarından EDISON 4.0. Türünün benim bildiğim en iyi örneği dün paylaştığım programdan kat be kat üstün. Bu program simülasyon programlarına da çok iyi bir örnek. Fizik, fen bilgisi öğretmenleri ve öğrenciler kaçırmasın !! Dediğim gibi alanında bir numara. Kendi yaptığım araştırma neticesine göre program öğrenci başarısında öğrenciler sanki gerçek laboratuarda öğrenim görmüş gibi etkili sonucunu verdi.

EDISON (Multimedia Lab for Exploring Electronics) elektrik devreleri simülasyon programının 4.0 versiyonu. Kurulum standart program kurulumu, değişik bir durum yok. Program kurulumu bitip programı çalıştırdığınızda aşağıdaki pencereler karşınıza çıkıyor.

313g93a.jpg

Programı kullanması çok basit sanki laboratuvardaymışsınız gibi elektrik devreleri kurabilirsiniz.

2ywv61h.jpg

Resimler herşeyi anlatıyor, biraz uğraşmanız yeterli, herşey görsel, kendinize göre masanızın durumunu bile ayarlayabiliyorsunuz.

23u7sao.jpg

Devrenizi kurun çalıştırın. Lambalarınız patlasa bile dert değil Repair tıklayıp kontrol kalemini elinize almanız yeterli !

24fijia.jpg

rjk4r8.jpg

Programın özellikleri bunulada sınırlı değil ampermetrede okuduğunuz değeri hesaplayamadınız mı ? Dert değil ! Buda düşünülmüş devre elemanının sağına tıklayıp açılan menüden formulese tıklamanız yeterli.

16lzfpu.jpg

Bugün sizinle paylaştığım program gerçekten bir harika ! İhtiyacınız olmasa bile indirip bir deneyin, eminin çok hoşunuza gidecek ve fiziği sevmeye başlıyacaksınız.

Alintidir. Upload Bana Aittir.

Platform : Win9x/Me/NT/2000/XP

valla süper paylaşım meslek liseliler için çok faydalı olacak

Ellerine Sağlık Arkadaşım.
Gerçekten Çok Faydalı Bir Proğram. Bu işten anlayan arkadaşlar bu (ve buna benzer) proğramın türkçe yamasınıda bizimle paylaşırlarsa birçok öğrencinin hayır duasını alırlar diye düşünüyorum...
ALLAH senden razı olsun...

teşekkürler beğendim basit ama görel olarak güzel kolay kullanımlı bir set
eskiden lehimler plaketlerle uğraşırdık bu kadar kolayı olması çok güzel
ama programın değiik versiyonlarını da aratıcaksın bana çünkü 10 parça kısıtlaması var. yinede sağol iyi bir program herkez baksın bence

hocam emeğine sağlık on numara bi program kurdum eleman sayılarını artırdıkca demo demeye başladı ne yapmak lazım

himm serial crack falan bulmak lazim indiridigim sitede full diyordu içindede crack vs bulamadigimdan program craked sanmistim bi raraştirayim bakalim bulursam biseyler eklerim konuya

çok güzel bir proğram. fakat bunun türkçesi varsa iyi olur. teşekkürler.

programı indirdim çok güzel teşekkürler buna benzer bilgisayar için olanı var mı? varsa [email protected] ismini mesaj atabilirmisin indiryim

güzel pro ama proteus professional kullanıyorum =)

Bu full versiyonu değil mi :(

Demoysa kötü oldu ya :(

Yinede teşekkürler

Geri