Elektirik gitmesiyle bilgisayarın kapanması

kaqan

New member
Reaction score
0
arkadaşlar elektirik gitmesiyle bilgisayarı normal olarak kapatamıyoruz belli bir süre sonra bilgisayar çöküyor benim başıma daha önce gelmişti anca format atılmasıyla düzeliyor fakat başka çaresi daha varmış biryerlerden girip düzeltebiliyormuşsun işte onu bilen arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum windows vista kullanıyorum

Bilgisayarın harddiski yarım kalan işini bitiremiyor.
Bu yüzden format atarak gideriliyor.
Format demek windowsu kurmak değildir. Harddiski silmektir.
Çoğu zaman bunu karıştırıyoruz. Bir arkadaşımın bilgisayarına aynı şey oldu. Cd'den dosya kopyalarken takılmış, takıldığı için de restart atmış. Windows göçtü.

Daha önce bir arkadaşa dediğim gibi bir flash diskimde Windows yüklü.
O flash disk ile sistemi geri yükledim, düzeldi.

cd sütrücün varsa tak reset at xp yi yükle de f8 de geç c yi seç biçimlendirme seçeneği gelince ikinciyi recovery seç 40 45 dakka sonra tamam dır :)

güncel..............

arkadaşlar elektirik gitmesiyle bilgisayarı normal olarak kapatamıyoruz belli bir süre sonra bilgisayar çöküyor benim başıma daha önce gelmişti anca format atılmasıyla düzeliyor fakat başka çaresi daha varmış biryerlerden girip düzeltebiliyormuşsun işte onu bilen arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum windows vista kullanıyorum

çöken işletim sisteminden veri kurtarmak mı? istiyorsun yoksa,çöken işletim sistemini tekrar kullanmak mı? istiyorsun.cevap yazarsan yardımcı olmaya çalışırız:goz:

15 dakika önce elektrikler geldi :D
Tevaffuk işte . . Pc f8 modunda açıldı ve ben güvenli kip ile açtım ..
Makinayı baştan başlattım şu an sorunsuz ..

Geri