Elekdağ'dan inanılmaz açıklamalar!___

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Elekdağ'dan inanılmaz açıklamalar!

Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki çıkışı için, İsrail'den daha fazla tepki gösteren CHP'li emekli büyükelçi milletvekilleri, İsrail'in Kara Kuvvetleri Komutanı Avi Mizrahi'nin “Türkler, Ermenilere tarihin en büyük katliamlarından birini yapmıştır. Şimdi de aynı şeyi Kürtlere yapmaktadır” şeklindeki sözleri nedeniyle Başbakan Erdoğan'ı suçladı.

CHP'Lİ ÖYMEN'DEN SİYONİST AĞZI

YAHUDİ GAZETECİDEN KOMİK TEHDİT(LİNKLER İÇİN KAYNAĞA)

Neredeyse İsrailli komutanı savundu

CHP Milletvekili emekli Büyükelçi Şükrü Elekdağ, Başbakan Erdoğan'ın HAMAS'a sahip çıkarak, PKK'nın eylemlerini meşrulaştırdığını ifade ederken, İsrail ile yaşanan krizin Türkiye'ye zarar verdiğini öne sürdü. Erdoğan, CHP'nin emekli büyükelçileri milletv
ekillerinin kendisine yönelik tepkisini ‘Monşer tepkisi' diye nitelendimişti.

‘BAŞBAKAN PKK'NIN EYLEMLERİNİ MEŞRULAŞTIRIYOR' İDDİASI

Dün bir televizyon kanalında Türkiye ve İsrail arasındaki krizi değerlendiren CHP Milletvekili emekli Büyükelçi Şükrü Elekdağ, işgal edilen toprakları için direnen Filistinli HAMAS'ı, bölücü terör örgütü PKK ile aynı kefede değerlendirdi. İsrailli komutanın sözlerinin İsrailli yetkililerinden bağımsız olarak söylenmiş olamayacağını ve Başbakan Erdoğan'ı sözlerine bir yanıt olduğunu söyleyen Elekdağ, “Başbakan'ın HAMAS ile ilgili sözleri, PKK'nın eylemlerini meşrulaştırıyor. Bu kriz Türkiye'ye zarar veriyor. Bu yüzden İsrailli komutanın sözleri bilinçli olarak söylenmiştir” dedi.

‘YAHUDİ LOBİLERİ DESTEK VERMEYECEK'

Başbakan Erdoğan'ın İsrail'le ilgili sözlerinden dolayı Yahudi lobilerinin Amerikan Kongresi'nde görüşülmesi beklenen sözde Ermeni Soykırımı'nın engellenmesi için Türkiye'ye destek vermeyeceğini söyleyen Elekdağ, bunun sebebini de Türkiye'nin HAMAS'a meşruiyet kazandırması olduğunu öne sürdü.

ÖYMEN'DE AYNI ŞEYİ SÖYLEMİŞTİ

CHP'li Şükrü Elekdağ ile birlikte eski bir büyükelçi olan bir diğer CHP Milletvekili Onur Öymen de, Başbakan Erdoğan'ın Davos çıkışını eleştirmişti. Öymen, Başbakan Erdoğan için, “Gidip Peres'e sen diye hitap edemezsiniz. HAMAS'ı savunursanız, Türkiye'nin itibarını beş paralık edersiniz. Aslında modern dünyada Davos değil, Erdoğan bitmiştir. Erdoğan'ın bu sözleri Türkiye'ye pahalıya mal olur” demişti.

http://www.habervaktim.com/haber/57915/elekdagdan_inanilmaz_aciklamalar.html

Başbakan kendine bedava ülkeye pahalı bir şov yaptı.
Bedelini yakında ödeyeceğiz.

Doğruyu Söylemek Bu Kadar Zor Olmamalı...

Ayrıyetten Türkiye Için, Israil Kendi Yaptıklarını Haklı çıkartırcasına (sende Yapıyorsun Bizde Yapıyoruz Mantığında )olan Bir ülkeye Türkiye Asla çocuk Katili Değildir Diyemeyecek Kadar Zavallılar Var Aramızda..

Bırakın Kendileri Demedikleri Gibi Diyenleri Topa Tutuyorlar ...ben Bunların Hangi ülke Vatandaşı Olduklarının Iyice Araştırılması Taraftarıyım...

one minute o one minute'un bedelini öyle ödeyecez ki... hamasçıların bi yerlerinde don kalmayacak....:goz::goz::goz:

Bunu görmeyi çok mu istiyon..Ben haklı çıkayımda ülke yerin dibine batsın diyen bi adamın vatanseverliği bitmiştir o bir düşmandır artık.

Bunu görmeyi çok mu istiyon..Ben haklı çıkayımda ülke yerin dibine batsın diyen bi adamın vatanseverliği bitmiştir o bir düşmandır artık.

bunu görmek istemiyorum... öyle bişeyin geleceği zaten hamas'ı tutmakla ortadaydı... sadece peres laf attı bizimkide bi kükredi böyle işi sürdü süreceği yere kadar... :goz::goz::goz:

burada ki sözde ulusalcı ergenekoncu arkadaşlarının yazdıklarını okuyunca gülmekten kendimi tutamıyorum

daha önceki konularda bu söz de ulusalcı ve ergenekoncu arkadaşlar

AKP yi İsrailin güdümünde olmakla hatta israil ve ABD ye bağlı olduğu onlara tepki göserememekle suçluyorları

ama şimdilerde bu ulusalcı ve ergenekoncu çevreler birden bire yahudi sempatizanı kesildiler başımıza

sanırsın ki Erdoğan tokadı yahudilere değil bu ergenekoncı ulusalcı lara indirmiş

israil bile bunlar kadar üzülmedi ya

sizi gidi israil yalakaları sizi

Dün bir televizyon kanalında Türkiye ve İsrail arasındaki krizi değerlendiren CHP Milletvekili emekli Büyükelçi Şükrü Elekdağ, işgal edilen toprakları için direnen Filistinli HAMAS'ı, bölücü terör örgütü PKK ile aynı kefede değerlendirdi. İsrailli komutanın sözlerinin İsrailli yetkililerinden bağımsız olarak söylenmiş olamayacağını ve Başbakan Erdoğan'ı sözlerine bir yanıt olduğunu söyleyen Elekdağ, “Başbakan'ın HAMAS ile ilgili sözleri, PKK'nın eylemlerini meşrulaştırıyor. Bu kriz Türkiye'ye zarar veriyor. Bu yüzden İsrailli komutanın sözleri bilinçli olarak söylenmiştir” dedi.

hamasa terör örgütü diyen elekdağ değil neredeyse tüm dünyadır.

işte size belge

Türkiye Hamas'a "terör örgütü" dedi 10 gün sonra kabul etti
Avrupa Birliği'nin, 29 Kasım 2005'te terörle mücadele konusunda kabul ettiği bir Ortak Tutum Belgesinde yer alan listenin 17'nci sırasında Hamas, 20'nci sırasında PKK'nın adı bulunuyor.
6 Şubat'ta bir açıklama yapan AB Dönem Başkanı Avusturya ise Türkiye'nin tutum belgesini aynen kabul ettiğini ve mevzuatını buna uydurmak için taahhütte bulunduğunu duyurdu. Ancak bu açıklamadan 10 gün sonra Hamas siyasi liderinin Türkiye'ye gelmesi dikkat çekti.

Türkiye'nin, Avrupa Birliği'nin terörle mücadele konusunda 29 Kasım 2005'te hazırladığı Ortak Tutum Belgesini kabul ettiği Dönem Başkanı Avusturya tarafından 6 Şubat'ta açıklandı. Belgenin ekindeki listede, HAMAS da terör örgütü olarak 17'nci sırasında yer alıyor. Ancak bu açıklamadan 10 gün sonra HAMAS'ın Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal'in Ankara'ya gelmesi zamanlama açısından dikkat çekici bulundu.

http://www.onuroymen.com/docs/Türkiye Hamas.doc

yani türkiye cumhuriyeti hükümeti (yani erdoğan) hamasın terör örgütü olduğunu kabul ediyor.
ancak terör örgütü lideri türkiyeye gelip erdoğanla görüşüyor.
bu ne perhiz bune lahana turşusu

bilip bilmeden yazmayın eyyyy vakit yazarları.

bişey yazarken bi araştırın
bilmiyorsanız öğrenin ya da bir bilene sorun

Başbakan eğer bilseydi ki bizim israil ci CHP liler israillilerden daha çok üzülüp kahrolacak

ina ki Davosta Perezi bukadar madara etmez di :)

Geri