Eldiven(Yaşanmış büyük bir dram)

RingAteşi

KicKBoks
Reaction score
0
Bu olay yaşanmış gerçek bir olaydır...

Şehrin birinde tek çocuklu fakir bir aile yaşarmış.BU ailenin 12yaşında bir oğlu varmış.Neyse günlerden birgün kar kış bastırmış heryer bembeyaz olmuş mahallenin çocukları dışarıda kartopu oynarlarmış.Bizimkiside fakirlikten eldiven bile aldıramıyormuş babasına.1-2 gün boyunca babasının başının etini yer kendisine eldiven alması için ağlar dururmuş.Ama garip babası parasının olmadığı sölemiş.Çocuk tabi ne anlar yoklukdan halen ağlamaya devam etmiş.En sonunda babası dayanamayıp çocuğun ellerini bağlayıp bir odaya kitlemiş.Kadın kocasına çok yalvarmış odanın anahtarını evde bırakması için ama adam çok sinirli anahtarı üstüne alıp işe çıkmış.Adam çıktıktan 1saat sonra anne odadan gelen çocuğun feryatlarını duymuş.Çocuk: Anne ellerim acıyor,dayanamıyorum,çok acıyor anne' deyip ağlıyormuş.Anne ne yapsın çaresiz kapıyı zorlayıp açamayacak kadr hasta...Aradan 3-4saat daha geçiyor.Ve çocuğun çığlıkları komşulara kadar gidiyor ve komşular meraklanıp ailenin evine geliyorlar.Çocuğun sesini duymalarıyla odanın kapısını kırıp çocuğuda anneyide hastaneye götürüyorlar.

Ve akşam baba eve gelirken yolda ne kadr hatalı olduğunu anlar biricik çocuğunun kalbini kırdığını bilir,ve kendini affettirmek için çocuğun istediği eldivenleri alır ve süpriz yapmayı düşünür.Fakat eve geldğinde ev boştur.Hemen komşulara sorar ve hastanede olduklarını öğrenir.Hataneye vardığında çocuk odada tek başınadır.Anne başka bir bölümde muayene olmaktadır.Babası çocuğa ürkerek yaklaşır ve neyin var oğlum ne oldu diye sorar.Çocukdan ses seda çıkmaz.Baba daha fazla bekleyemez sana bir süprizim var oğlum der.Çocuğun gözleri ışıldar ve merakla bekler.Baba paketinden eldivenleri çıkartır ve gülümser...

Ama çocuk hüngür hüngür ağlamaya başlar.Baba anlam veremez ve ellerini uzatmaısnı söyler sana ben giydirmek istiyorum beni affet der.Çocuk yorganın altından hafifce kollarıdı yukarı doğru çeker ve baba kendini parçalayacak şekilde ağlar...Çocuğun ellerini iple bağlayan baba çocuğun ellerinin kangren olmasına sebep olmuştur.Çocuğun elleri bilekden kesilmiştir.:vur

Gerçek hatta isim vermicem ama bi televizyon programında canlandırılması yapılmıştı eskiden.

Geri