Ekran kartın düşük ise bu programı kaçırma !!!

HACKER07 birde ben bakıcam arkadasın vermiş oldugu linkten indiriyorum şimdi son sözü söyleriz..

yaw denemeyin bosuna. bir bildiğimiz var ki söylüyoruz. yazik zamanınıza...

Saol güzel paylaşım. Ama benim işime yaramıycak. Benim ekran kartı yeteri kadar iş görüyor. Asus X700 ati destekli idare edip gidioz. yeni bi modeli X1600 çıkmış ona para biriktiryorum. nyse konuya dönim gene herkesinişine yarıycak bişey. Bizim ofisin diz üstüne yüklüycem. onuki biraz düşükte :vur:

Hacker07' Alıntı:
yaw denemeyin bosuna. bir bildiğimiz var ki söylüyoruz. yazik zamanınıza...

NEye güvenerek böyle konuşuyorsun ???

Kardes Bunu 2 Part İndİrmİo Bİ Sorun War Herhalde Bİ Bakiver Yaaa

Arkadaşlar rapidden verilen paylasımda part 2 de problem var haberiniz olsun..!

Maelesef halen deneyemedim..

Arkadaşlar kısa ve öz ati nin 9000/9200 serisini kulananlarda oyunlarda çok işe yarıyor deneyin görün.

bu arada denemeden asla bir kesin cevap verme hacker07 arkadaşım 9000/9200 serisinde

gayet iyi iş çıkarıyor

oyunlardaki farkı kendim yaşadım.

Bu Arada Paylaşım İçin Tekrar Teşekkürler 1sc0rp!tX

tamam eline saglık ta ; neden 3 tane lik vermişsin ve biraz daha açıklama lütfen

Evvvvvett;

Arkadaşlar buraya copy paste yapmıyorum ama ingilizcesi olan arkadaslar program yuklenmeden önceki birkac ibareyi okurlarsa bu programın (aslında driverların) sadece nvidia nın kartları için gecerli oldugunu anlayacaklardıR.

Ati ye bu driverları nasıl yedirdin arkadasım? Birazdan ekran kartı ati olan bir bilgisayardada deneyeceğim bakalım senin dediğinde doğRu mu?

Sonuç olarak arkadaşlar; nvidia kartınız varsa deneyin yoksa sallayın gitsin!

rapidlede ugrasmayın link burada : tıklayın

netfatih' Alıntı:
Arkadaşlar rapidden verilen paylasımda part 2 de problem var haberiniz olsun..!

Maelesef halen deneyemedim..
Bütün linkler çalışıyor. Herhagi bi sorun yok. Saol 1socriptx. adını doğru yazdım dimi :D. Hep bu adında takılıyorum. :p Nyse arkadaşlar emeğe saygı lütfn o adar girip çıkılıor bi tşşeür butouna basmaktan aciz insalar var. Hackhell de dolanıp yarrlandıkları kaynakara teşşekür etmiyernleden nefret edr oldum.:Sopa

İnşallah..!Güzel paylaşım ama fx5500 serisini kullanıyorum .Hiç sorun yaşamadım..!

amma cahil var bu sitede bildiğiniz nvidia sürücüsü diyoruz. Sizin yaşınız kadar bilgisayarla uğraşmışlığım var. İndirin indirin zuhahahahhaha

abim bişi sorcam yaa ben şimdi bunu indirdim diyer ekran kartını kaldırcammı ??

netfatih arkadaş bu işi bitirmiş evet dosyanın aslı orada. bütün arkadaşlar bilmeli ki vermeden almak Allah a mahsus birşey. hemen atladık düşük ekran kartını yükselteceğiz diye. ama olmaz kardeşler belki nvida ekran kartı olan arkadaşlar faydalanabilir. güncel sürümden. netfatihin linkinden indirin arkadaşlar daha kolay ve hızlı inidiriliyor

ya benım ge force mx mx 400 ekram kartım var ben bılgısayarı ılk aldığımda neredeyse pıyasa çıkan butun oyunları kaldırıyordu(mesala need for speed most wanted fıfa 2006 v.b) bılgısayara format çektıkten sonra daha bu gıbı oyunları çalıştırmaz oldu hep şu uyarıyı verıyo 3d grafık sıstemı ıstıyo anlamadım bana bi yardımcı olun arkadaşlar

Geri