Ekran kartım harici mi Dahili mi ?

cihangarip

New member
Reaction score
0
Arkadaslar Dizüstü Bilgisayarımın Özellikleri ;

İşlemci : İntel Core İ5-2450M

Ekran Kartı : Nvidia Geforce GT540M 1gb Cuda

Ram : 6 gb Kingston DDr3

Hdd : 640 Gb

Bildigim Kadarıyla i5 İşlemcilerde entegre Gelen İntel Hd Grafik kartı Var . Ama benim bilgisayarımda sadece bir tane ekran kartı nvidia war . İntelin Hd Ekran Kartı Yok Acaba onboard bir ekran kartı mı war ? Yada Optimusu Nasıl Açıcam Ne Düğme Var , Nvidia Kontrol Panelinde Bir Seçenek Bulamadım :S

benımde bildiğim son çıkan ürünlerde 2 ekran akrtı olur masa üstünde intel kullanılır oyun da yanı görsel performans isteyn uygulmalarda nvidia veya ati ekran kartı devreye girer her ihtimalde senın ekran kartı onboard değil :)

benımde bildiğim son çıkan ürünlerde 2 ekran akrtı olur masa üstünde intel kullanılır oyun da yanı görsel performans isteyn uygulmalarda nvidia veya ati ekran kartı devreye girer her ihtimalde senın ekran kartı onboard değil :)

İntel Karta alamıyorum bilgisayarı biosda bile ayar yok :)

o ayarı masa ustunden yapıyorsun :) yanı masa üstüne sağ tıkladıgında glen menude ekran akrtının markaının yazlı oldugu secenekten yapa bilirsın tabı senın onboard varsa yoksa pekte sıkıntı yapma : )

masa üzerinde sag tık yaptıgımda nvida denetim masası war intelin hd kartı yok :S

Senin 2 ekran kartın var.Makine hangisini kullanacağına kendisi karar verir.

Geri