Ekran kartı

tutkushop

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.ben ekran kartı almak istiyorum bütce olarak 500 ile 750 lirasında bir miktar düşünüyorum mb si,rami,biti,mhz ve ghz si yüksek olan aynı zamanda ısı sorunu olmayan tavsiye edebileceginiz bir ekran kartı varmı acaba.bu arada yanlış anlaşılmak istemiyorum ama deneyimi bilgisi olmayan arkadaşlar yazmasın cünkü bu bana göre kafamı daha cok karıştırır.cevap yazacak arkadaşlara şimdiden tsk ediyorum...

HD5850 GDDR5 1GB 256Bit ATI DX11 Ekran Kartı

ZOTAC GTX 275, 1792MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 448 bit, 633/2268

SAPPHIRE ATI HD4850X2(256Bit)2GB DDR3 AVIVO 16X

yukaridaki yazdigim ekran kartlarından hangisini tavsiye edersiniz yada aşagıdaki ekran kartından 2 adet alsam nasıl olur acaba (ana kartımda 4 adet ekran kartı slotu var) yada bu kartlara göre sizlerin tavsiye edecegi kartlar ne olabilir

MSI N250GTS Twin Frozr GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10

Hiçbirini alma git 5970 al.

his_hd5970_3_dh_fx57.jpg

Güç kaynağının ne kadarlık olduğunuda yazarsan daha iyi yardımcı olurlar.

Hangisini tercih etmelisin bilemiyorum ama bir pc ye dört tane ekran kartı bağlanmaz.
Ekran kartı yuvası bir tanedir.Onu fark edebilirsin diğer yuvalardan farklıdır ve en üsttekidir.

O kadar yüksek bir kart alıcaksanda arkadaşın dediği gibi güç kaynağında önemlidir sakın unutma !!!

kardeş 500 ile 750 lirası dedim ben sen 1500 liralık kartı öneriyon bana paranın yarısını senmi vereceksin :)

arkadaşlar anakartım asus m3a-32mvp deluxe wifi özelliklerine bakarsanız anlarsınız kac adet ekran kartı takılabildigini ayrıca HIGH POWER HP-850-G14C POWER SUPPLY 850W almayı düşünüyorum

Geri