ekran kartı

gorkem006

New member
Reaction score
0
ANAKART : ASUS > P5QL PRO (Intel P43, GLAN, SATA, LGA775)
İŞLEMCİ: İNTEL > Pentium Dual-Core E5200 (2.5GHz, 800MHz, 2MB, LGA775)
GÜÇ KAYNAGI FRİSBY:400WATT
HARDDISK: SAMSUNG > 320GB 7200RPM 16MB SATAII
RAM : KINGSTON > DDR2 800 2048MB
RAM:KINGSTON:DDR2 800 1024MB

arkadaşlar ben bı bılgısyar toplıyacam alacagım anakart işlemcı guç kaynagı hard dısk ram 2gb ve ram 1gb alıcam ekran kartında hiç bi bilğim yok seçemıyorum anlamıyorum ekran kartından ben kasayı son çıkan oyunları oynamak ve bundan sonrakı çıkacak oyunlaıda oynarken sorun yaşamak ıstemıyorum bılıosunuz rame +ram eklenıo ama ekran kartı tek seferlık yanına başka bir ekran kartı takamıosun bu yuzden ıyı bişe alıp sorun yaşamamk ıstıyorum bana vatan computerdan ıyı bır ekran kartı ayarlarmısınz unutmadan bide ekran kartında 1 gb 512 die degişiıo yha 1gb tercıh edıoyorum ama arkadaşlar fln şey dıolar kapasıte önemlı degıl hızı önemlı dıolar 512 olsun dıolar.kapasıte önemlı degıl dıolar 512 lik bazen 1 gb dan bile hızlı dıolar neyse kısacası sızden vatan computerdan güzel bi ekran kartı ve sorun yaşamıacagım bı ekran kartı seçmenızı istiyorumm şimdden çok çok teşekkur edıyorum ılgılenenlere fiyatda (200ytl ,250ytl kadar olabilir )ben 1gb tercıh edıoyrum sızden gelen fikirlerıde düşünucem ekran kartı nvıda veya atıde olabılır ama nvıa daha ıyı dıolar sızden gelen fıkırlerı beklıyorum

ati de ısınma problemleri var diye duymustum ama son cıkan modellerini bilmiyorum.
ama yinede nvidia dan sasma derim bi cok oyuna sponsor oldugundan en uyumlusu da o oluyor.

kac para ayırsıysan ekran kartına herhangi bi bilgisayarıcya gidip paylasımsız bi ekran kartı
almanı öneririm.

kolay gelsin..

MSI :9500GT GDDR2 512MB 128BIT EKRAN KARTI

ASUS: EAH3650 1GB GDDR2 128BIT EKRAN KARTI

pekı bu verdgım ekrna kartları nasıl bunlardan bırınıde alabılırım

1GB nin 256 yda daha yuksek bit oranına sahip olanına paran yetiosa onu sec derim o zaman

. madem cok uzun zaman sorunsuz kullanmak istion
son cıkan oyunları falan da yukleyeceksin
kasmasın istiyorsun dogal olarak o kadar para falan verip.

hayırlısı olsun bu arada :D

arkadaşım bütçeni tam olarak söylersen daha iyi bir sistem toplayabiliriz ekran kartı filan dahil;)

900 ytle kadarçıkabılırsınız arkıler bu sıstem ıyı degılmı yoksa aklımda başka bi sitem var bıde sız bı sistem bulun bana daha sonra ben buldugum sıtemı sıze yazarım ıyı akşamlar

ddr3 olan modellere bakın, ram in 512 veya 1gb olması o kadar önemli değil. 9600gt 512mb 256bit ddr3 öneririm. gittigidiyorda Manlı 9600gt 172ytl

pekı bu dedgın ekran kartı guzelmı yahne son çıkan oyunları fln rahtlıkla oynuyabılırmıyım bıde son çıkan ve bundan sonra çıkacak olan oyunları oynuyabılırmıyım

arkadaşım güç kaynağın thermaltake olsun en az 400 veya 420 watt al frisfiby gerçek watt değil ilerde pişman olma.

Geri