Ekran kartı ve ses kartı sorunu???

Ares

Banned
Reaction score
0
Ekran kartı ATİ-ses kartı olarakta REALTEK AC97 yükledim ne ses çalıo nede oyunu gösterio çözümü olan yazabilirmi

bak öncelikle ekran kartının markasına ve modeline bak aynı şeyleri ses karın içinde yap bilmiyorsan bilgisayarım sag tıkla özellikler ordan donanım, aygıt yöneticisi ,ordan ekranın modelini vede sesin modelini bulabilirsin daha sonra eger ekran kartın ati ise atinin sitesinden driverini indir ve yükle aynı işlemi ses kartı içinde yapacaksın eger ses kartınla ilgili bir probramı yüklediysen o programın içinden ses alış verişlerini deniyerek yapabilirsin

pc yi alırken yanında verdiler ses kartıyla ekran kartını fakat 2sinide yükledim sesle oyunları açmıo

driver cd'leri içinde sadece bir tane sürücü olmayabilir, belki başka birini yüklemişsindir, doğal olarak uyumlu olmamıştır..

bu yüzden ekran ver ses kartı modellerini de bir şekilde öğrenmen lazım..

zaten ses onboard'dır büyük ihtimal, ses için anakart sürücülerini yüklemen lazım..

arkadaşım sen modellerini bilmiyorsan ugraşman lazım eger bu yazdıgımı iyi dinle her ikisinide yükledim diyorsan bu yükledigini ses driverinin kendi programı vardır sag alta atmıştır işaretini orda yoksa bulup o programın içinden deneme yanılma yöntemiyle kasanın arkasındaki ses giriş cıkşılarıyla tek tek deneyeceksin bunu nerden biliyorum diyorsan tanıdıgım başka birinde yampıştım böyle o program yüklü ama kasaya ses girçi cıkışları mikrofon giriş cıkışlarıyla ayarlıysa onu proıgramınz üzerinden degişritmen gerekiyor .. valla model vermedin yapacak birşey yok anca bu kadar yardımcı olurum ekranda ise bilsen modelini gereken güncel driveririni bulup yükletririmi sana ama sen onuda bilmiyorsun galiba bekliyroum özel mesaj atabilirsin

Arkadaşım Bilgisayarın sağ tıkla özellikler donanım aygıt yöneticisine gir..orda kurulu olmayan sürücülerde sarı soru işareti wardır yada sorunlu yükleme olmustur....ordan hangsii kurulu değilse onları kur veya onar ..

Geri