Ekran Kartı Sorunu

SyMPaTHyc

ŚýмρáтhéLLgíŕL
Reaction score
0
2 gün once pes oynarken bi anda ekran gitti simsiyah bir ekran geldi resetledigimde aleti hosgeldiniz yazısı cıkmaya yakın yine simsiyah oldu. Format attım bi problem yoktu. Sonra driverleri yükledim yine siyah ekran geldi aynı yerde. sonra tekrar format atıp ekran kartı haric diger driverleri yükledim bi sorn yok suan. Yani ekran kartı driverini yükleince siyah ekran geliyor. Sizce sorun ne olabilir?

2 gün once pes oynarken bi anda ekran gitti simsiyah bir ekran geldi resetledigimde aleti hosgeldiniz yazısı cıkmaya yakın yine simsiyah oldu. Format attım bi problem yoktu. Sonra driverleri yükledim yine siyah ekran geldi aynı yerde. sonra tekrar format atıp ekran kartı haric diger driverleri yükledim bi sorn yok suan. Yani ekran kartı driverini yükleince siyah ekran geliyor. Sizce sorun ne olabilir?

Ekran kartının güncel driverını sitesinden indirip kurmayı denedin mi? Belki sorunu çözebilir..

En son driveri indirip kurmayı dene sorun varsa önceki sürümleri deneyebilirsin

Driver uyumsuzluğundan kaynaklanan bir problem ekran kartının sitesinden işletim sistemine uygun olan güncel driver'ı indirip yükle sorun düzelebilir düzelmezse eğer başka problemler olabilir ..

arkadaslar denedim en güncel sürümde bile aynı siyah ekran geliyor =(

donanımsal bı hata olabılır eger pahalı bı ekran kartıysa bence garantısı varsa hıc ugrasma yolla garantıye

o sorun bende de oldu hoş hala çözemedım de ram lerın yarın değiştirerekk nasıl çözdün anlmadım

yarın değil yerını değiştirer pardon..

Geri