Ekran Kartı Değiştircem... Yardım Lütfen...

simdi kardesim, acikcasi bilgisayarinin ozelliklerine bakarak birazcik karamsar dusunmeye basladim,

zamanin iyi, simdinin idare edecek seviyede bir ekran karti,
islemci kaldirabilir, ama tam verim ile veri akisi olamayacaktir,
daha dogrusu veri isleme tam manasi ile aktarilamayacaktir, biraz zayif kalacaktir,
yanlis hatirlamiyorsam 256 mb ram istiyor bu melet, ondan yirtiyoruz,
ve power supply' da buyuk ihtimalle yetersiz kalacaktir, min gercek 350 watt bir psu gerekli,

fiyat olarak net bir rakam veremem, cunku bir cok magazanin stoklarinda mevcut degil ve ikinci ele pek dusmemis bir kart, o yuzden net bir rakam veremiyorum,

kolay gelsin

Kardeş Power Supply 450 Watt Yetermi ? (Markası: Solid PWS 1000)

Kardeş 6600GT mi 6800 Ultra mı ?
Kim Olsa 6800 Ultra Der.

GeForce 6600 GT (AGP)

Bellek: 128 MB GDDR3
CPU Hızı: 500 MHz
Bellek Hızı: 900 Mhz
Ramdac: 400 Mhz
Pixel Per Clock: 6
Memory Tipi: 128-bit
Pixel Shader: 3.0
DirectX: 9.0

GeForce 6800 ultra (AGP)

Bellek: 256MB GDDR3
CPU Hızı: 400 Mhz
Bellek Hızı: 1100 Mhz
Ramdac: 400 Mhz
Pixel Per Clock: 16
Memory Tipi: 256-bit
Pixel Shader: 3.0
DirectX:9.0

Ben Alacağım Kartı Belirledim. 450 Watt Power Supply Yeter Mi?

Ben Counter'da Millete Sordum. Piyasada War dediler.
Bilgisayarcı Birisi 50 TL'ye Satıyomuş.
Başkaları İse 100-150 TL Diyorlar.

şu an alacağın fiyat performans açısından ati hd 4830 testlerde güzel sonuçlar verdi

Kardeş Önerin İçin Teşekkürler.
Ama Ati Beyenmiyorum.
Amcamlarda War Çok Sorun Yaratıyor.

Yok Mu Ankarada 6800 ultra Bulabilen.

eski anakartımda kullandığım ati 9200 ü öneririm nvidia çok sorun çıkarıyor ama yeni anakart alacaksan kesinlikle ati 3600 ü öneririm ben 9200 den önce nvidia 6800 ultra kullandım

kardeş amcanlardaki belki kötüdür?ben de 9200 den önce nvidia 6800 ultra kullanmıştım ve asıl o çok sorun yaratır boşu boşuna 6800 ultraya para verip iki gün sonra çöpe atacağın bir kart serisidir. o yüzden ati 9200 alsan iyi edersin.benim eski anakartımda cillop gibi çalışmıştı(agpye göre)ama pcı-e anakart alırsan çok daha iyi edersin ben şimdi ati hd 3650 serisini kullanıyorum

bence nvidia en8800gt 1GB 256bit açamayacagı şey yok mukemmel performans en ince ayrıntıya kadar ama biraz pahalı olabılır tum yenı oyunları son kalitede açıyor ve tek takılma sorun yok ustelık nvidia dan şaşma sakın en ıyısıdır

Geri