Ekran Kartı - "Amp" mi "Ti" mi ??

nkumarki

New member
Reaction score
0
Nvidia Geforce Gtx650"Amp" yoksa Gtx650 "Ti" mi ??

Arkadaşlar beklediğim oyun çıkmasına az kaldı. Crysis 3 :) ama ekran kartı yükselteceğim. Oyun için "Amp" ve "Ti" modeli gördüm tam olarak nedir ve ikisi arasındaki fark ne (fiyat farkı olarak "ti" daha pahalı 40 tl civarı) bu yüzden kafam karıştı hangisini alayım.Hangisi daha iyi ve performanslı.

Benim düşündüğüm ASUS GTX650 DirectCU GDDR5 1GB 128Bit Nvidia DX11- Bellek Hızı 5000MHz - Çekirdek Hızı 384Mhz yada
ZOTAC GTX650 amp GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Bellek Hızı 5600MHz - Çekirdek Hızı 1189MHz diğeri ise
ZOTAC GTX650 Ti GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı Bellek Hızı 5400Mhz - Çekirdek Hızı 941Mhz
"amp" özellikleri daha yüksek ve fiyat daha düşük ikisinde de oyun için yazıyor..

Ayrıntılı şekilde anlatacak arkadaş var mı!! mutlaka vardır :)

Not: 22.02.2013 tarihine kadar almalıyım, tabi son güne bırakmak istemiyorum :durdurun

AMP - zotac ın özel soğutmalı overclock edilmiş ekran kartı modelidir
Ti - ise bütçeye uygun performans odaklı ekran kartlarıdır

hmm, yani amp modelini alsam olur yani ti modeline gerek yok yani (40 tl nie fazla para vereyim ki) :biggrin:

Cryss3 için GTX 650 ye para verme diyeceğim ama korkarım ki satın almışsındır

Eğer almadı isen 128 bit alma benim ekran kartım 256 bit zotac ti.. Oyunlarda gerçekten fark ediyor.
Ve o ti işini vatan cop. ta iken sordum.. Ti özellikle oyun performansı içinmiş ...Açıklamasınıda yaptıydı ama unuttum bende buna istinaden ti aldım..

Geri