Ekran Kartı Alıcam Tavsiyeleriniz :)

_N3M3S1S_

New member
Reaction score
0
Herkeze kolay gelsin ekran kartı alıcam şu anda bende olan ekran kartı GEForce MX 4000 var bunun yerine ne önerebilirsiniz pc özelliklerimde P4 3.0 GHZ 1.5 GB ram DDR almak istediğim ekran kartı 1Gb olmasını istiyorum önerilerinizi alabilirmiyim :)

basta butun agp ekran akrti isteyenlere soyledigim gibi sana da soyleyeyim parana yazik,

bu ekran kartini oyun icin degistiriyorsan fazla ugrasma derim illaki alacagim diyorsan;

butceni soylersen daha fazla yardim edebiliriz, yelpaze daraldi ama fiyatlar kabaca 50-350 ytl arasi oynuyor

kolay gelsin

ne yapayım 100-250ytl arası birşey alıcam senin tavsiyen nedir?

benim tavsiyem,alma,
ayrica 1gb bulman baya bir zor,
niye almamalisin;
1-sistem eski
2-max 1 yıl sonra oyunlar calismamaya baslayacak (islemciden dolayi yetmeyecek)
3-yeni sistemler geliyor, oyun, progrma vs... bunlara gore tasarlanmaya baslayacak,

ama illa alacagim dersen,
nvidia tabanli agp ekran karti piyasada kalmadi gibi bayilere bakman gerekecek

bulabileceginin en iyisi

pov 7300 gt 512MB ddr2 agp-8X ortalama fiyat 80 dolar+kdv(+-5)

diger oneriler:
his/sapphire ati radeon hd3650 ddr2 512mb agp8x ortalama fiyat 90 dolar+kdv(+-5)
veya
his/sapphire ati radeon 2600XT ddr3 512mb agp8x ortalama fiyat 100 dolar+kdv(+-5)

kolay gelsin

Teşşekkürler sistemi değiştirmeye kalksam onada bütçe yetmiyecek kararısz kaldım :saskin:saskin

bunun yanisira power suplly' da alman gerekecek,
zira elinde bulundurdugun buyuk ihtimalle yetmeycektir
bu da demek oluyor ki:

+50-60 dolar+kdv(400-450 watt power supply)

kolay gelsin

Senini sistem AGP desteklediği için seçeneklerin PCI X16 kadar değil. Bu yüzden HD3850 AGP 512Mb GDDR3 256Bit ekran kartı(orta düzey bir karttır) ve gerçek watt PSU en az 400 Watt... Vatanda Sapphire marka HD 3850 ekran kartı 280 YTL civarı. Ancak bildiğin gibi USD bu sıralar fırlamış durumda.Biraz daha ucuzu olan AGP Ati Radeon HD 3650 var.Ancak DDR2.Tercih sana kalmış...

Geri