ekranım garip şekilde titriyor ekran kartında şüpheleniyorum

@SpooKs ` peki öyle olsun. Yukarıda C/P yaptıkların arkadaşa örnek olması açısından yazılmış örnekleme idi. Demolarda Çözünürlük-Grafik-Ses kısıtlamalarının olduğunun bilincindeyim.

Neyse sen anlıyorsun pc den... Biz konuşuyoruz öyle...

Arkadaşım Kendim Yazılım programcısıyım kesinlikle anlıyorum ve tartışmıyacağımda

tamam sakın olun sorun ne anlamadım valla yazılar bırbırne gırdı ramazan ramazan

1. Arkadaslarımın yazdıkları harıcı drıverın sadece 2010.12 ayı olanını yukle veya daha oncesını son cıkan drıverlar senın ekran kartınla uyumlu degıldır amd yenı nesıl ıslemcı kullandıgı ıcın ekran kartlarında
2. Ekran kartından oldugunu supelenıyon demıssın ama ekranın vga kablosunuda kontrol et benım oyle bır sorunum var ve gercekten okuduklarımdan hıc bısey anlamadım sadece suan aklıma gelenlerı yazıyorum bendede soyle bır sorun var vga kablosunun bozuklugundan kırılmıs yanı tıtreme yapıyor cok az oynatmada ekran kayıyor renkler bırbırne gırebılıyor. kolay gelsin

tamam sakın olun sorun ne anlamadım valla yazılar bırbırne gırdı ramazan ramazan

1. Arkadaslarımın yazdıkları harıcı drıverın sadece 2010.12 ayı olanını yukle veya daha oncesını son cıkan drıverlar senın ekran kartınla uyumlu degıldır amd yenı nesıl ıslemcı kullandıgı ıcın ekran kartlarında
2. Ekran kartından oldugunu supelenıyon demıssın ama ekranın vga kablosunuda kontrol et benım oyle bır sorunum var ve gercekten okuduklarımdan hıc bısey anlamadım sadece suan aklıma gelenlerı yazıyorum bendede soyle bır sorun var vga kablosunun bozuklugundan kırılmıs yanı tıtreme yapıyor cok az oynatmada ekran kayıyor renkler bırbırne gırebılıyor. kolay gelsin

Yok kendini birşey sanıyor gibi konuşuyorlar yha ona sinir oluyorum :thumbdown:

anlamıyosun kardeşim bilgisayarı yeniden başlattığımda windows xp yazısına kadar titriyor normal ekranda bir şey yok uygulamaya tam ekran girince beyaz noktalar çıkıyor anla işte

Geri