Ekmeğin İçinden Fare Leşi Çıktı.

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Resimi görmek için Linke tıkLayın..
http://i167.photobucket.com/albums/u121/KaRmaLizma/fare.jpg

Ev Hanımı Asuman Özlüavcı'nın, Bakkaldan Aldığı Ekmeğin İçinden Fındık Faresi Leşi Çıktı. Gördüğü Karşısında Neye Uğradığını Şaşıran Özlüavcı, 'Bundan Sonra Ekmek Yiyemem.' Diye Tepki Gösterdi.

İzmir'in Karabağlar semtinde oturan ev hanımı Asuman Özlüavcı'nın (45), bakkaldan aldığı ekmeğin içinden fındık faresi leşi çıktı. Gördüğü karşısında neye uğradığını şaşıran Özlüavcı, 'İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Bundan sonra ekmek yiyemem.' diye tepki gösterdi.

Özlüavcı, önceki gün kahvaltı için M.Y.'ye ait bakkaldan aldığı bir ekmeği eliyle böldüğünde, hamurun içine bulaşmış bir fındık faresi leşiyle karşılaştı. Bayılan ve yakınları tarafından güçlükle kendine getirilen kadın, ekmeği aldığı yere gidip durumu anlattı. Bakkal M.Y.'nin olayı araştıracağını söylemesi üzerine Özlüavcı evine döndü. Asuman hanım, durumu İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'ne haber verdiğini ancak ilgilenilmediğini dile getirdi. Bundan sonra ekmek yiyeceğini sanmadığını ifade eden Özlüavcı, 'Eskiden ekmeğin içinden fare pisliği çıktığını duyuyorduk ancak belki de ilk defa bir fare leşi çıktı. Biz şimdi kime güveneceğiz Tedbir alınmazsa ekmeğin içinden kimbilir daha neler çıkacak. Yetkilileri göreve çağırıyorum.' şeklinde konuştu.

kaynak

oHaa Diorm BaŞka biŞe demiOrm.... !!!!

simdi birsey yazardim ama neyse
haber icin sagol dai

Nimet yaa Bu.Allah'ım Sen Sabır .

allah leşinizi yere sersin desem çokmu ayıp olur...

resimi kaldırırsanız sevinirim
az kalsın kusuyordum yahu

hadı fare dıskısı olsa yıne bundan ıyı ama fare lesı bu kadar da ıhmakarlık olmaz bu resmen ınsanlık dısı bı olay bunu yapanların hıcmı vıcdanı yok hıcmı Allah korkusu yok...
:vur

bu ekmegi yapanların yatacak yeri yok

bi kerede bizde büssürü kurtcuk çıkmıştı:D ekmeğin yarısını yemiştik gayet lezzetliydi ama yarısından sonra anladık neden lezzetli olduğunu :D manzara harbiden berbat.
habere bak ya

Bize verilen değer bu kadar ama yemekten içmekten mi kesilelim anlamıyom ki sonuçta yapım aşamasını görmüyoruz dışardan aldığımız hiçbirşeyin ne yapak açlık grevi mi yapsak:saskin
Anlamadığım hadi diyelim hamurun arasına girdi bu fare adamlar ansıl fark etmedi ya?

Ben bişi demiyorum artık o ekmeği fırını atan adam yada hamuru hazırlayan anan baban ailende yiyor onlara da fareli ekmek verilse nasıl olur ya hayret bişi ya alalalalalal .....

iğrenç ya.terbiyesiz insanlar.bu kadar insanın hakkını nasıl ödeyecekler..ekmeğimizi bile kirlettiler..

bence ucuz yırtmışLar...yerken daha acı bir şekilde içindekinin fare oLduğu anLaşılabiLirdi...insanLarı ekmeği didk didik inceLedikten sonra yemeye mecbur bırakıyorLar...

Oha ya. İnsan yaptığı işin hakkını vermesi lazım.

Geri