ehternet sorunu

omer2525

New member
Reaction score
0
selamlar ethernet kablosunu takınca pc donuyor anakartta sorun vardır dediler değiştik fanlarıda değiştik ama ethernet kablsonu takınca donuyor bilen varmı yardımcı olun lütfe...!!!

ethernet kablosunu takınca bilgisayarının donması demek ;
Bilgisayarın internete bağlanınca donuyor mantığını çağrıştırıyor bende.

Eğer interneti sadece sen kullanıyorsan Makinene bi format atmanı öneririm. Netten gelen bir virüs yada dialer tarzı şeyler makinen internete bağlanınca aktif olup (Genelde dialer lar nete bağlanınca otomatik çalışır) makineni kilitliyor olabilir.

Yok çoklu bir network içerisindeysen ağındaki herhangi bir makinede aynı sorun olabilir.

Dediğim aşamayı uyguladıktan sonra sorununun giderileceği ümidindeyim.

çoklu networktab bağlanıyorum ama başka makinada böyle bir problem yok bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum lütfen...

kardeş ağındaki herhangi bir makinede aynı sorun olabilir derken ağındaki makiden birinde virüs olabilir demek istedim
kesin emin olmak istiyorsan senin makinendemi yoksa ağındaki bir makinemi seni etkiliyor şunu yap. kasanı al modemin yanına götür direk uplinki senin makineye ver yani interneti swich e dağıtmadan direk senin makineye gir eğer donmuyorsa sorun ağındaki bir makinada yok donuyorsa bi format atmayı dene ...

kablonu kontrol et arkadaşım... uçları çıkmış olabilir.. sağlamlığından eminsen swichinde problem vardır...

Geri