::Ehliyet Sistemi Degişiyor mu.::

TheMetaor

тм ρRoduction
Altın Üye
Reaction score
0
Ben yakın zamanlarda gidiyorum Ehliyet kursuna babam E ye ceviriyor kendi Ehliyetini bende daha almadım almayı yazın düşünüyorum ama bütün kurslarda Müdürler flan hep aynı şeyi diyor sistem degişecek yürürlüge girmesi bekleniyor.Herşey tamammıs.Sistemde Suymus.: Stajer Ehliyeti baslıyomus.Yani 2 yıl yanında ehliyetli biri olmadan üstelik uzman yani en az 10 yıllık ehliyeti olan biri Olmadan araba süremicekmişiz.Ne kadar dogru bilmiyorum.Yorumlar_?

biz gençLerin bir arabası war bari onu eLLemesinLer..

Rahat rahat 20 yaşında arabamı kuLLanıcam pöff..

ayrıca bende 2 yıl şehirdışına çıkamıycaksın diye duydumm..

biz gençLerin bir arabası war bari onu eLLemesinLer..

Rahat rahat 20 yaşında arabamı kuLLanıcam pöff..

ayrıca bende 2 yıl şehirdışına çıkamıycaksın diye duydumm..

Bu yöntem bazı avrupa ülkelerinde varmış sanırım.Aslında mantıklı.Benim19 senelik E sınıfı ehliyetim var.Uzun yol şoförlüğü de yaptım.Kullanmadığım cins araç yok.Ama şunu söyleyebilirim ki bi 19 sene daha geçse mutlaka öğrenilcek bişey vardır.

arkadaşlar askere gidince hep bi sölenti olur askerlik kısalacakmış die
kurslarda da stajerlik başlıcak die 2 senedir anı şeyi sölüyolar inanmayın derim ben

1 nisan da yürürlüğe giriyor 2 sene stajyer yanında ehliyet li biri olmadan araba sürebiliyorsun o yalan sadece şehir dışına cıkmak yasak ve 3 kere ceza aldın taktirde ehliyeti elinden alıyıorlar

yani bence de degişik bir fikir turkiyede yurumez bu iş yapamazlar herhalde

ya sen kafana takma 5yildir yururluge sokcaklar bunu hala sokamadilar!!!

bu sistem yıllardır yürürlüğe girecek giremedi gitti :)

artık bu olayın kursların bir oyunu olduğunu düşünmeden edemiyorum :D

Uydurma Kardeş... Olurmu öyle şey Yaw Hiç Yoktan Bi Haberlere çıkardı Asılsız Haber...

Böyle bir Yasa tasarı aşamasında şu an her han kabul edilebilir fakat ehliyet kurslarıda her zamanki gibi erken kayıt alıp para kazanmak için acele ettiriyolar rahat ol daha wardır eminim zamanın

Böyle bir Yasa tasarı aşamasında şu an her han kabul edilebilir fakat ehliyet kurslarıda her zamanki gibi erken kayıt alıp para kazanmak için acele ettiriyolar rahat ol daha wardır eminim zamanın

HakLısısn Kardes Bende Aynı şeyi Düşünüyorum KesinLikLe.

kursların vızıldısı yok öyle bişey yazın yoğunluk oluyor diye kışın hep böyle söylentiler çıkıyor

Geri