ehliyet hakkında bilgi acil yardım arkadaşlar bir sorum var???

maviay2006

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ehliyet sınavına girdim geçtim direksiyonu da geçtim sertifikamı aldım Mart 2010 da.. Fakat gidip bir türlü emniyetten ehliyetimi alamadım..Sertifikam yanarmı.. Yada ne kadar sürem var bilgisi olanlar lütfen yardım etsin arkadaşlar....8 ay dır almadım suan...

bildiğm kadarı ile 1 yıl süresi var 1 yılı geçince yeniden dosya masrafı istiyorlar

Açık söyLemek gerekirse emniyet e evrakLarını götürüp ehLiyet veriLmesini istediğinde doğrudüzgün bakmıyoLar biLe..sertifikanı ver,resmini ver,parmak izini ver,ücretini de ödediysen tamam..

BeLgenin geçerLiLik süresi 1 yıL diyenLer var,daha fazLa oLabiLir yani böyLe bir şart yok diye biLiyorum..

Ben sınavı kazandıktan 2 ay sonra ehLiyeti aLmıştım..Kurs ücreti hariç 500-600 TL arası bir para verip aLmıştım..

Sertifikada yazan şeyLeri bir kontroL edip,ona göre hareket et derim ben..

ehliyetini istediğin zaman alabilirsin belli bir süresi yok sadece sağlık raporunu, temiz kağıdını falan baştan alman gerekir.

kent doğru söylüyor o hak senin en azda bir yıldır ve hatta 2010 yılı içinde almanı tavsiye ederim sonra senden tekrar yıl aşımı olduğu için dosya içindeki evrakların yenilenmesini isteyebilirler. tekrardan bi sınav söz konusu olamaz.

yok yanmaz sadece ücreti artıyor.okadar.bizimde başımızdan geçti.oradan biliyorum.

aynı sorun inanırmısın bende de var sen acmısın bende ogrendim icim rahatladı :D sanırsam tek bildim su temiz kagıdı falan onlar 6 aylık olarak gecerli oluo devlete verirken onları bastan cıkarıon ama snav hakkını bende merak edenlerdendim onu ogrenememistim ii oldu eyw

aynı sorun inanırmısın bende de var sen acmısın bende ogrendim icim rahatladı :D sanırsam tek bildim su temiz kagıdı falan onlar 6 aylık olarak gecerli oluo devlete verirken onları bastan cıkarıon ama snav hakkını bende merak edenlerdendim onu ogrenememistim ii oldu eyw

BiLdiğim kadarıyLa sağLık raporu ve adLi siciL beLgesinin bir süresi var.Onun geçmemesi gerekiyor.Onu da tabi poLis memuru fark edip yeniLemeni isterse..

arkadaşlar konu açılmışken söleyim de bizdede soyad değişikliği oldu,ehliyetteki soyad kimliğe göre farklı,değiştircem prosedür nasıl bilen var mı ne kadar masraf çıkar?

Geri