Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
İSTANBUL - Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgiye göre, Çanakkale'ye bağlı Gülpınar beldesinin Bababurnu açıklarında saat 08.23 sıralarında kaydedilen depremin büyüklüğü 4.2 olarak ölçüldü.

Saat 07.19'da da merkez üssü Aydın’ın Nazilli ilçesi olan 3.2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, ''İlçemizde meydana gelen ve hissedilen deprem sonucunda şu ana kadar can ve mal kaybı bilgisine ulaşmadık. Çevre köy muhtarlıklarımızdan araştırıyoruz. İlçe merkezinde herhangi bir üzücü olay olmadı'' dedi.

KaynaK

nazilli bana cok yakin ama ben depremi hic hissetmedim bile :S

bu demek oluyorki istanbul da yakın tarihte deprem olabilir.

bu depremler kesinlikle istanbul depremini tetiklicek...

istanbul depremini tetikler mi bilemem ama bu depremler bu aylarda zaten cok SIK bir sekilde olur bizim bu taraflarda :=)

istanbul depremini tetikler mi bilemem ama bu depremler bu aylarda zaten cok SIK bir sekilde olur bizim bu taraflarda :=)

çok sık ve düşük şiddetlerde olması ii.aksi halde çok daha şiddetli depremler olabilir.

fethiyede de hiç olmaz oradada şiddetli bi deprem olacağı kesin.en son ki büyük deprem 1957 de olmuş.

Geri