Egıtım Isterım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_fatalrhymer

New member
Reaction score
0
Herkez mod olmak ıstıyor herkez bısıler olmak ıstıyor bende adam olmak ıstıyorum sıtenıze daha onceden nefret__istanbul kullanıcı adı ıle katılıyordum sımdı ıse by_fatalrhymer ewet kısacası beni adam gıbı egıtecek bırı warmı asla adam satmam cvpnızı beklıyorum

adam olmak için bi egitime gerek oldugunu ilk defa senden duydum ....alla alla garip yafff

bende ilk defa duyuyom:D:D:D

ne anlatmak istediğini sen anlamışsındır umarım :eek:
bu arada daha önce nefret_istanbul kullanıcısı mı vardı :eek:

Cok garip bende susma hakkımı kullanıyorum

ben egıtılınce adam olunur demıom adam olmak ısterım dıom ama sız anlamıonuz nese

ne yani sen zuzaylımısınkine valla ne diyim sana artık diycek kelime bulamıorm

hackhell bilginin adresi burda birilerine minet ederek bişeyler ögrenmeye diilde okuyarak bişeyler yapmaya çalışırsan daha çok kendini geliştirebilirsiniz. çook çalış :)

Solariz' Alıntı:
hackhell bilginin adresi burda birilerine minet ederek bişeyler ögrenmeye diilde okuyarak bişeyler yapmaya çalışırsan daha çok kendini geliştirebilirsiniz. çook çalış :)

+1 solariz
Solariz'e katılıyorum çok oku ve çok öğren... :)

by_fatalrhymer' Alıntı:
ben egıtılınce adam olunur demıom adam olmak ısterım dıom ama sız anlamıonuz nese
sen ne dediğini veya ne anlatmak istediğini bilmiyosun tekrarlıyorum ...
ve de başın dönüyo karnında ağırıyodur senin .. git 1 bardak su iç öle gel ... :eek:
(solariz e hep destek tam destek :clap: ...)

gulecegım yoktu:)

arkadasım cefa cekmeden sefa sürülmezz bası seylerı yapman için caba harcaman gerek sor bakalım 2 gunde kım ne olmuss hack konusunda kımbılır ne kadar zamanları gıtmıstır pc basında.kımbılır kac gun uykusuz kaldılar sorsan bi dıyorum KAFANA GORE MİLLETE LAF YETİŞTİRECEGİNE ??uyandırayım senı???

sünnetçimiz var mı?

adam olmak istiyor arkadaş, hhde her hizmet mevcuttur :D

dostum benden sana bi öğüt;
kendi ununu kendin öğüt

anlarsan çok anlamlı bi laftır

Armut piş ağzıma düş gibi oluo. Çok okuyup kendini geliştirmen lazim kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri