Efsane Skor Geri Döndü : Fenercell 6-0 Tarifesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen Kanka...

Bu Tarife DeğiLde, GaLatasaray'ın Uefa Kupası + Süper Kupa Tarifesini Çıkardığını Düşünsenize... Aynı O Hesap...

Ali'm Bu Konuda Herhangi Bi Kışkırtma Unsuru Yoktur Bunun Bilincinde Oldugundan da Adım Gibi Eminim 6-0 İşin Espirisi Tarife 60 Dakika Tarifesi

Edit : Konuyu Kapatabilirsin

:D:D:D:D verdiğiniz videoda adam 7 kişiyle başlayıp maça sonradan 4 kişi eklenip 11 kişiyle bitmiş dio senin gösterdiğin kaynak 6 kişiyle başlayıp 7 kişiyle bitmiş diyo:D:D:D:D

Neyse dostum uzatmayalım.10. haftada maç var o zaman tartışırız bunları

O videoyu ben vermedim sana dediğime dikkat et istersen Alpslan DİKMEN'in anlatımıyla verdiğim resme iyi bak ... Bencede uzar bu böyle ...

O videoyu ben vermedim sana dediğime dikkat et istersen Alpslan DİKMEN'in anlatımıyla verdiğim resme iyi bak ... Bencede uzar bu böyle ...

Valla dai ben 6-0a bile sevinmiyorum fazla sıktı çünkü.Ama her sene bu mutluluğu yaşıyorum.Sizde yenin sizde yaşayın bende seni tebrik ederim o zaman. :goz:

yıl kaç hocam? pek anımsayamadım, cumhuriyet kurulumuydu o zamanlar? ya da ateş bulunmuşmuydu?

eheuheuahahahaohohoho :D cimbomlular fena kızmışa benziyo ahahahah :D

Ali'm Bu Konuda Herhangi Bi Kışkırtma Unsuru Yoktur Bunun Bilincinde Oldugundan da Adım Gibi Eminim 6-0 İşin Espirisi Tarife 60 Dakika Tarifesi

Edit : Konuyu Kapatabilirsin

KA-PA-LI oLması forum huzuru için daha iyi :goz:

Senin de böyLe düşünüyor oLman güzeL :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri