Efekt Serileri [Anlatım]

Kızıl Bakış

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar Ps Bölümünü Fazla İnceleme Fırsatım Olmadı Hazır Boş Zamanım Var Bende Bildiğim Bir Kaç Güzel Şeyi Sizlerlen Paylaşayım Dedim ... Bir Kaç SEri Halinde Efek Yayınlamak İstiyorum ... Bunlardan İlki Avel Efekti Olucak DAha Önce Verildimi Diye Bakmadığım İçin Şimdiden Özür Dilerim Ewet İlk Efeğimiz Alev Efeği Olacak ...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ben Bu Efekleri Photoshop 8 İle Yapmaktayım Sizede En Az 7 Öneririm...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Resimleri Az Tutuşumun ve Özet Şeklinde Kısa Bir Biçimde Anlatışımın Sebebi Birden Fazla Efek Yayınlıyacak Oluşumdur...

1.ALEV EFEKTİ

İlkÖnce File/New Menüsüne Gelip 800x600 pixsel Bir Sayfa Açıyoruz...

Yeni Sayfamız Geldikten Sonra

Filter/Render/Clouds

Efeğini bir Kez Uyguluyoruz... Karşımıza Böyle Bir Görüntü Veriyor.

1.jpg

Daha sonra Filter > Render > Difference Clouds Seçeneğiniz Seçiyoruz Ve Sonra Aşağıdaki Görüntüye Benzer Bir Görüntü Elde Edene Kadar 15 ile 20 kez CTRL+F Tuşuna Basıyoruz...

2.jpg

Bu Görüntüyü Elde Ettikten Sonra

Filter > Render > Lighting Effects

Seçeneğine Ririp Alttaki Resimdekine Yakın Ayarlar Girin...

3.jpg

Renkleri Zevklerinize Uygun Ateşe Endeks li Resimler Olarak Belirleyin...

Daha Sonra Renklerinize Göre Ortaya Çıkan Ateş Efektiniz Eğer Tam İstediğiniz Gibi Olmadı İse CTRL + F e Bir Kaç Kez Basarak İstediğiniz Görüntüyü Elde Etme Şansınız Var...

4.jpg

Şimdi Sıra İşin Extra Kısmında :) Bu Kısımda Herhangi Bir Şey Anlatmayacağım Çünkü :) Konumuz Dışında

5.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlarım Lütfen Anlamadığınız Takıldığınız Bir Yer Olursa Sorun Çekinmeyin
Devamı Gelecektir...

çaok ii bi ders kzıl bakış sağolasınn

Kızıl bakış eline sağlık devamını bekleriz :)

tesekkurler devamını bekliyoruz :D

Hepinize İlginizden DOlayı Teşekkür Ederim Arkadaşlar Devamı Muhakkak :) Gelcektir... Ve Daha Güzelleri Gelcek

kızıl bakıs photohop a yeni baslayan biri olarak cok tesekkur ederim.harika bir anlatış şeklin var.ben yaptıgımız bu efekte bu efektlere uyacak renkte yazı yazmak istiyorum.nasıl yapacagım?

Linkte problemmi var bajar... Resmi görsem belki yardımcı olabilirim...

Düzeltme Sonrası;
Kardeş Problem geçince resme baktım... Senin ram problemin var... Bi restard at sonra dene...
Alternatif çözüm olarak daha küçük boyutlu dosyalarla çalışmanı tavsiye edebilirim...

dostum bide buton nasıl eklenir resimli bi şekilde anlatsana vede efek nasıl verili yazılara falan girş sayfasına falan bana bi yardın edin yaw

sanırım photoshop kuLLanımı artık daha koLay oLucak eyw.. hocam..

Arkadaşlar Kızıl Bakış Adlı Arkadaşımız Uzun Süredir Yok belki Farkındasınızdır Malesef Serilerede Devam Edemiyor Nedeni İse Geçirdiği Kalp Rahatsızlığıdır Bu Nedenle Uzun Bir süre Daha Burada Olamayacak Bundan Dolayı Onun Adına Özür diliyorum Sorulan Sorulara Cevap Veremeyebilir

Geri