Efe düğünde, Deniz çekimde.

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

cmT2qbYT4O.jpg

QQV4T0umuV.jpg

"İnşallah bu kez aile kurmayı başarabilir. Hayatı düzene girer".

Deniz Akkaya’nın eski sevgilisi ve kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin, dün akşam üniversiteden arkadaşı Duygu Çelik’le evlendi.

TNT televizyon kanalının genelmüdürü Efe Önbilgin, mimarlık ve TV’de sunuculuk yapan Duygu Çelik’le Les Ottomans Otel’de düzenlenen törenle hayatını birleştirdi. Basının alınmadığı düğün töreninde tüm rezervasyonun TNT kanalının kurumsal iletişim direktörü Burcu Cankurtaran adına yapılması dikkat çekti. Nikâhta sadece çiftin yakın arkadaşları ve akrabaları yer aldı.

‘İNŞALLAH DÜZENE GİRER’
Deniz Akkaya, Önbilgin’in sürpriz bir kararla Duygu Çelik ile evlendiği gün Nişantaşı’ndaydı. Bir firmanın katalog çekimi sonrası objektiflere takılan Akkaya, eski aşkı için “Ona mutluluklar diliyorum” dedi. Neşeli hali dikkatlerden kaçmayan ünlü model, Önbilgin’in evlilik haberiyle ilgili “Ben bir anneyim ve kızım var. Bu konuları çok konuşmak istemiyorum. İnşallah bu kez aile kurmayı başarabilir. Hayatı düzene girer. Ne söylenebilir ki mutluluklar diliyorum. Zaten kızımız dışındaki konularda pek görüşmüyoruz” diye konuştu.

JRK4iKpLy5.jpg

Geri