Edu Dracena & Fenerbahçe Tranferi

MaLdanadoyu öven zihniyet varmı burda ? :S

Sayın kardeşim; Deivid geldiğindede böyle denildi. Ha gitti ha gidecek ama Zico bırakmadı. Niye? Çünkü adam işi biliyor. Kendisi çok büyük bi futbolcu. Böyle uyum süreçlerini iyi bilir. Unutmayın ki Zico Brezilyada heykeli dikilmiş ve Spor Bakanlığı yapmış tek futbolcudur. Araştırın bulursunuz. Ben Maldonado ilk geldiğinde youtube dan ve başka video sitelerinden maçlarını izledim. Çok kaliteli ara paslar verdi. Çok güzel defansif hamleler yaptı. Hele Alex ile çok iyi anlaşıyordu. Burada Zicoyu yargılayabileceğimiz tek konu 6alatasaray maçına Maldonado ile başlaması ve performansı düştüğü halde değiştirmemesi. Oysa Selçuk son haftaların iyi ismiydi. Eminim Selçuk girse oyunun kaderi değişirdi.

Bunun dışında Kemal konusunuda gündeme getirmek istiyorum. Bence Kemal çok büyük bi futbolcu. Onada şans verilse eminimki iyi işler yapacaktır. Bence Kemal keşfedilmeyi bekleyen bi altın madenidir. Sizin bu konudaki görüşleriniz nedir?

maldonado konusunda aynen dediklerine katılıyorum maldonado iyi bir oyuncu sadece hazır degil aynen geçen sene de deivid e hak etmedigi laflar ediyordu bu medya ve futbol cahili önyargılı ve sabısız birçok kişi ama kemal konusunda katılmayacam sana kaç senedir bizde bazı sakatlıklarda yaşadı ama sürekli oynayacak bi istikrarı yok bu sene oynadıgı antep maçlarında iyi oynadı ama yetenekli bi oyuncu ama büyük oyuncu felan degil asla

bir sürü oyuncumuz ilk defa şampiyonlar liginde top oynadı bu sene..o oyunculardan birtaneside edu.kolay mı orda top oynamak.görmediniz mi sevilla maçındaki hırsını.kendi kalesine attıktan sonra ilerde gol aradı hep telafi etmek için hatasını.hadi eduyu gönderdik,yerine alacagımız oyuncuya ne kadar para vereceğiz?gelen oyuncu neler yapacak..bir oyuncuyu kaybetmek kolay,bize düşen taraftar olarak hep destek tam destek

Oyuncuyu kazanma önerini doğru buluyorum ..Fakat..Aynı şeyler Thomas içinde söylenmişti..
Fenerbahçe formasını yere attığı için kovulmuştu..Asıl hedef Daum'du ama olsun..
Çok iyi çok sağlam bir oyuncu yazık olur Fenere..Sonuç ?? Gitti..Yeri boş mu kaldı ??
Galatasaray ertesi gün imzayı attırmıştı hatırlıyorsan..Ki ben zaaten sevmiyordum ne yalan söyleyeyim..
Peki kimi seviyordun diyeceksin ???
Luciano örneğini verebilirim..Sebep ?? belki çok iyi bir savunmacı değildi diyenler olabilir..Bence iyidi..Asıl beğendiğim yanı korner,serbest vuruş veya havalanan her topu rakip kalaye atabiliyordu..Sadece gol atmak mı ?? Hayır atmaya çalişmak..Yani gol atabilmek için aslında topu çok iyi takip etmek iyi yer tutmak..Tahmin gücü de diyebiliriz..Akabininde yeni bir örnek verim Volkan çok iyi mi kaleci..Evet..Sebep fiziğinin etkisiyle çok iyi yer tutması..Hedeflerimiz artık daha büyük daha iyi bir savunmacı bizi paklar..Çözüm önerim para harcamaya gerek yok bence ÖNDER TURACI bu iş için biçilmiş kaftan..GÖKHAN GÖNÜL kadar iyi diyebilirim..Şahsi düşüncemdir..Önerimdir...

Geri