omemo
New member
- Reaction score
- 0
Uzun zamadır çevremde söylediğim ve tartıştığım konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum..
Doğru mu düşünüyorum yalnış mı ?
1-) EDU DRECENA adlı futbol oyuncusu,tarihimizde hiç bir futbolcu bize bu kadar zarar vermedi görüşündeyim..!!
-EDU Fenerbahçemize şampiyonlar liginde kendi kalesine 5 gol atmış + 1 penaltı yaptırmıştır(cska moskava)...
-Sevilla maçında 1 penaltı kaçırıp kritik anda beceriksizliğini gene ve yine konuşturmuştur...!!
-Galatasaray maçında da hatalı çıkış yaparak yine Volkana engel olmuştur..!!!
Dikkat edin Edu o pozisyonda topa mı çıkmalı yoksa Golü atan oyuncunun arkasında mı olmalı ?
eeee artık yeter..!! :vur
-Ön libro gollerini atmasa fenerbahçe şampiyonlar liginde değil çeyrek final oynamak,UEFA ya bile düşmeden elenir giderdi..!!
ÇÖZÜM: EDU'nun yerine ÖNDER TURACI görev yaparak bu açığımızı büyük bir top'çu ile kapatmış oluruz..
Önder Turacı gibi bir oyuncu satılmaz/satılamaz...!!
EDU'da FUTBOL LİSANSINI ÇÖPE ATSIN..
2-) FENERBAHÇE SPOR KLÜBÜMÜZ,CSKA MOSKAVANIN 9 numaralı futbolcusu (Vagner Love) ve 10 numaralı futbolcusu JO'yu renklerine bağlamalı..!!
ÖNERDİĞİM KADRO VE DAĞILIŞ : (4-1-3-2)
Savunma : Gökhan,Önder,Lugano,Roberto (4)
Savunmanın Önü: Deniz barış(1)
Orta Saha: David,Alex,Uğur Boral(3)
Forvet: Vagner Love,Joe(2)
:biggrin
Ayrıca Şunuda söyliyorum ki bu sene şampiyon olamazsak üzülmem..Hatta mümkünse
Sadece bu sene için Fenerbahçe Futbol takımı 3.olarak bitirsin..UEFA'ya düşelim...!!
UEFA kupası 2008-2009 finaline ev sahipliği yapacak Şükrü Saraçoğlu Stad'ımızda ki
Kupayı evimizde kendimiz kaldırmalıyız...!!!
Doğru mu düşünüyorum yalnış mı ?
1-) EDU DRECENA adlı futbol oyuncusu,tarihimizde hiç bir futbolcu bize bu kadar zarar vermedi görüşündeyim..!!
-EDU Fenerbahçemize şampiyonlar liginde kendi kalesine 5 gol atmış + 1 penaltı yaptırmıştır(cska moskava)...
-Sevilla maçında 1 penaltı kaçırıp kritik anda beceriksizliğini gene ve yine konuşturmuştur...!!
-Galatasaray maçında da hatalı çıkış yaparak yine Volkana engel olmuştur..!!!
Dikkat edin Edu o pozisyonda topa mı çıkmalı yoksa Golü atan oyuncunun arkasında mı olmalı ?
eeee artık yeter..!! :vur
-Ön libro gollerini atmasa fenerbahçe şampiyonlar liginde değil çeyrek final oynamak,UEFA ya bile düşmeden elenir giderdi..!!
ÇÖZÜM: EDU'nun yerine ÖNDER TURACI görev yaparak bu açığımızı büyük bir top'çu ile kapatmış oluruz..
Önder Turacı gibi bir oyuncu satılmaz/satılamaz...!!
EDU'da FUTBOL LİSANSINI ÇÖPE ATSIN..
2-) FENERBAHÇE SPOR KLÜBÜMÜZ,CSKA MOSKAVANIN 9 numaralı futbolcusu (Vagner Love) ve 10 numaralı futbolcusu JO'yu renklerine bağlamalı..!!
ÖNERDİĞİM KADRO VE DAĞILIŞ : (4-1-3-2)
Savunma : Gökhan,Önder,Lugano,Roberto (4)
Savunmanın Önü: Deniz barış(1)
Orta Saha: David,Alex,Uğur Boral(3)
Forvet: Vagner Love,Joe(2)
:biggrin
Ayrıca Şunuda söyliyorum ki bu sene şampiyon olamazsak üzülmem..Hatta mümkünse
Sadece bu sene için Fenerbahçe Futbol takımı 3.olarak bitirsin..UEFA'ya düşelim...!!
UEFA kupası 2008-2009 finaline ev sahipliği yapacak Şükrü Saraçoğlu Stad'ımızda ki
Kupayı evimizde kendimiz kaldırmalıyız...!!!