Edu Dracena & Fenerbahçe Tranferi

omemo

New member
Reaction score
0
Uzun zamadır çevremde söylediğim ve tartıştığım konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum..
Doğru mu düşünüyorum yalnış mı ?

1-) EDU DRECENA adlı futbol oyuncusu,tarihimizde hiç bir futbolcu bize bu kadar zarar vermedi görüşündeyim..!!
-EDU Fenerbahçemize şampiyonlar liginde kendi kalesine 5 gol atmış + 1 penaltı yaptırmıştır(cska moskava)...
-Sevilla maçında 1 penaltı kaçırıp kritik anda beceriksizliğini gene ve yine konuşturmuştur...!!
-Galatasaray maçında da hatalı çıkış yaparak yine Volkana engel olmuştur..!!!
Dikkat edin Edu o pozisyonda topa mı çıkmalı yoksa Golü atan oyuncunun arkasında mı olmalı ?

eeee artık yeter..!! :vur

-Ön libro gollerini atmasa fenerbahçe şampiyonlar liginde değil çeyrek final oynamak,UEFA ya bile düşmeden elenir giderdi..!!
ÇÖZÜM: EDU'nun yerine ÖNDER TURACI görev yaparak bu açığımızı büyük bir top'çu ile kapatmış oluruz..
Önder Turacı gibi bir oyuncu satılmaz/satılamaz...!!

EDU'da FUTBOL LİSANSINI ÇÖPE ATSIN..

2-) FENERBAHÇE SPOR KLÜBÜMÜZ,CSKA MOSKAVANIN 9 numaralı futbolcusu (Vagner Love) ve 10 numaralı futbolcusu JO'yu renklerine bağlamalı..!!

ÖNERDİĞİM KADRO VE DAĞILIŞ : (4-1-3-2)

Savunma : Gökhan,Önder,Lugano,Roberto (4)
Savunmanın Önü: Deniz barış(1)
Orta Saha: David,Alex,Uğur Boral(3)
Forvet: Vagner Love,Joe(2)

:biggrin

Ayrıca Şunuda söyliyorum ki bu sene şampiyon olamazsak üzülmem..Hatta mümkünse
Sadece bu sene için Fenerbahçe Futbol takımı 3.olarak bitirsin..UEFA'ya düşelim...!!
UEFA kupası 2008-2009 finaline ev sahipliği yapacak Şükrü Saraçoğlu Stad'ımızda ki
Kupayı evimizde kendimiz kaldırmalıyız...!!!

Ayrıca Şunuda söyliyorum ki bu sene şampiyon olamazsak üzülmem..Hatta mümkünse
Sadece bu sene için Fenerbahçe Futbol takımı 3.olarak bitirsin..UEFA'ya düşelim...!!
UEFA kupası 2008-2009 finaline ev sahipliği yapacak Şükrü Saraçoğlu Stad'ımızda ki
Kupayı evimizde kendimiz kaldırmalıyız...!!!
Abi bu paragraf beni 1 hafta güldürmeye yeterlidir;Teşekkürler kardeş çok iyi niyetlimişsin İnşAllah Alırsınız istemiyenin gözü çıksın :durdurun

Edu nedense bole hatalar yapıo onemlı maclarda ..hep..

Bu sene Şampiyonlar Liginde 4 oyuncu dışında bütün oyuncular ilk defa oynadı.kolay birşey değil.Edu yerine ilk 11e Önderi öneren zihniyeti de kınıyorum.Önderi ben mahalle takımına almam

edu konusu adamın şansı yok ikincisi gs maçındaki olaya orda bizim volkanın hatası var %100

çünkü edu nondayı bırakmamış rahat bi şekilde kafaya çıkmış çünkü gelen topa çok rahat bi şekilde uzaklaştırcaktı birde bence edu ile lugona ikilisi çok iii son söz yorum yaparken dolma laflar kullanmayalım

anti parantez :) ( gs maçında bana edu ve gökhankadar çalışan birini gösterebilirmisiniz kejmanıda unutmamak lazım )

ѕσηυη¢υ;2841214' Alıntı:
Bu sene Şampiyonlar Liginde 4 oyuncu dışında bütün oyuncular ilk defa oynadı.kolay birşey değil.Edu yerine ilk 11e Önderi öneren zihniyeti de kınıyorum.Önderi ben mahalle takımına almam

Önder Turacı'yı beğenmiyorsan STAM'ı verelim istersen..!!
Süper bir oyuncu bana kalırsa..Tabi söylediğinede saygı duyuyorum..Ama biraz daha incelemeni isterim..

başlık tranfari o ne ya

Gs'den yediğiniz goLde Edu'nun mu hatası var yoksa arkadan geLip de normaL bi kaLecinin yapması gerektiği üzre "BIRAAK" diye bağırmayan jöLesiz VoLkan'da mı?
Tamam Edu kötü bir defans ama biraz daha objektif bakın,her hatayı ona yükLemeyin.. ;)

o kadroyla uefayı alacağını düşünyrsn hayatta başarılar kardeşm !

o kadroyla uefayı alacağını düşünyrsn hayatta başarılar kardeşm !

dostum uefa kupasını takip ediyomusun finalde kimler var zenit B.münihe 4 attı kadrosunda tanıdğın oyuncu varmı bence uefa kupası almak o kadar zor değil

Fenerbahçe kadrosu şuan da açık ara en iyi kadro Türkiye de ve avrupa standartlarında oldugunu da bu sene gösterdi herkese çeyrek finale çıkarak avrupada 5. olarak oynadıgı güzel futbolla herkesin begenisini kazndı bu sene de şampiyonlugu hak eden Fenerbahçe inşallah olacak sivas gs yi yenmeli eger adalet varsa

Fenerbahçe kadrosu şuan da açık ara en iyi kadro Türkiye de ve avrupa standartlarında oldugunu da bu sene gösterdi herkese çeyrek finale çıkarak avrupada 5. olarak oynadıgı güzel futbolla herkesin begenisini kazndı bu sene de şampiyonlugu hak eden Fenerbahçe inşallah olacak sivas gs yi yenmeli eger adalet varsa

Çırpın Çırpın =]
Yavaş yavaş Dibe Batıyosun :goz:

Liη & Liη;2844703' Alıntı:
Çırpın Çırpın =]
Yavaş yavaş Dibe Batıyosun :goz:

dibe batan siz kendiniz kandıran gs liler leverkusenden 5 yiyince çırpınan gs degilmiydi helsinborg a yenilen tromsö ye elenen kim bunları yazsana sen ben gerçekleri yazdım oraya çırpınan gs dir

Alisamiyende açık ara Silinen kadro değilmi senin dediğin biz ne chelsea yiz nede sevilla bizim cehennemde avrupadan hiç bir kulüp çıkamadı.

dibe batan siz kendiniz kandıran gs liler leverkusenden 5 yiyince çırpınan gs degilmiydi helsinborg a yenilen tromsö ye elenen kim bunları yazsana sen ben gerçekleri yazdım oraya çırpınan gs dir

dibe batan bizmiyiz puhahahaha :D:D sana cidden dicek söz yok sırf konuşmak için konuşuyosn ezdik sizi be daha ne olsn türkiyenn en iyi kadrosunu lincoln olmadn darma duman ettik bide olsaydı farkı atardk heralde :D yazık sana ve senin gibi düşünenlere puhahah :D:D

lgr mi Tgrt mi nedir? kaçtı çocuk yaaa puhahahha

Alisamiyende açık ara Silinen kadro değilmi senin dediğin biz ne chelsea yiz nede sevilla bizim cehennemde avrupadan hiç bir kulüp çıkamadı.

bi maç kötü oynadık diye böyle sizin gibilere konuşma ortamı doğdu ulan o sevilla chelsea sizi darmadağın ederdi ne kör futbol cahili adamlarsıınz sizler
:durdurun:durdurun kim çıkamadı ne saçmalıyorsun sen daha bu sezon helsinbor denen kötü takım yendi sizi o stadda :D son iki senedir biz yeniyoruz orda sizi senin dünyadan haberin yok :D:durdurun:durdurun çok alakasızsın
cehennem diye şükrü saraçoğluna diyorla sana her maçı kazanıyoruz esas ordan kimse çıkamıyor ne inter ne sevilla ne chelsea ne cska ne de psv hepsini yendik sevilla başkanın açıklamaları yeter zaten ben hayatımda böyle muhteşem taraftar böyle süper atmosfer görmedim diye bütün avrupa basını zaten bizi övüyor sizin gibi kompleksli degiler

dibe batan bizmiyiz puhahahaha :D:D sana cidden dicek söz yok sırf konuşmak için konuşuyosn ezdik sizi be daha ne olsn türkiyenn en iyi kadrosunu lincoln olmadn darma duman ettik bide olsaydı farkı atardk heralde :D yazık sana ve senin gibi düşünenlere puhahah :D:D

tabiki sizsiniz avrupa dan rezil olup dönüyorsunuz lig de de hakemlerle buradasınız bu bi gerçek sezon başından beri o hakem puanlarınız olmasa görürdük sizin halinizi ama sivas yenerse ozaman göreceksin sen derbide saddece daha iyi mücadele ettiniz o kadar iyi felan oynamadınız nereye ezdiniz futbol cahili tek gol var oda kendi kalemize ilk defa kötü oynadık diye havalar girmeyin böyle zaten maçta 1 er pozisyon dışında pozisyon yok esas senin gibi gerçeklerden uzak kendini kandıran hala 8 sene öncede yaşayan cinconlulara yazık :D

Geri