Edip Akbayram hem PKK konserlerinin hem de Tandoğan'ın sembolü oldu -Video-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kucuklugumden berı sevmedıgım bı ınsandı ne halt yedıgınıde gordum daa fazla nefret ettım artık bu adamada tahammulum yok bunu dınleyenlerede...ıkıncı bır ahmet kaya vakası bu da geberır yakında!!!

vırus c arkadasım dıyelımkı dedıgın gbı olsa yanı bırı pkk bayragı acmıs yada apo denen onun bunun cocugunun resmını asmıs olsun..eger edıp ak bılmemne denen eger hala sahnede durma curetını gosterıyorsa ben bu adama pkk ya konser verıor derım kımsede benı engelleyemez!!!eger Türk ise ya sahneden ınıp o bayragı acanı oldurur yada konser alanını derhal terkeder..vede bole bı durum olmamıs gayet normalmıs gbı konserıne devam etmıs!!!eee daa ne ozaman????

bu adamın Türk lugunden utanıyorum bole Türk olmaz olsun!!!serefsız denyo!!!

Maksat Turkiyeyi Karistirmak Degilmi Nerde Bi Tarafin Gosterisi Olsa Orada Olacak Tabikide Birak Sagi Solu TÜrkÜz Dİye HaykirmadikÇa Yok Olacagiz

allah belasini versin boyle serefsizlerin

ATATÜRK ve CUMHURİYET gibi TÜRK insanı için son derece önem arzeden böyle ULVi konuları savunmak bu tür insanların görevi değil. Bu konularla bu soytarıları yanyana koymak bile düpedüz bu kavramlara saygısızlık . Lütfen Kalabalık gruplara katılan genç ve bilinçsiz insanlar kimlere ve ne söylediklerine alkış tutmadan önce bir kez daha düşünün en azından bu insanlar hakkında bilgi sahibi olun. Bir Sanatçı konser teklifi geldiğinde mutlak surette onun hangi konsepte uygun olduğunu düşünerek katılıyordur. Böyle bir bölücülüğün bayraktarlığını üstlendiğine göre demekki dünya görüşü onlarla tamamen aynı olsa gerek diye düşünüyorum.

edip babayı laf yok,hiçbiriniz onun gibi olamazsınız

babanın konserine pkklılar gittiyse o mu çağırdı..bu kadar ibiliyetsiz yorumlar görmedim,ağzı olan konuşmuş..

herkes efendi olacak!

partytime' Alıntı:

babanın konserine pkklılar gittiyse o mu çağırdı..bu kadar ibiliyetsiz yorumlar görmedim,ağzı olan konuşmuş..

herkes efendi olacak!
su yazdıklarının efendılıkle baglantısı varmı???ayrıca kımse edıp akbayram gıbı olmaya calısmıyo!!!bende yorumumda onu soledım tabıkıde edıp akbayram cagırmadı ama o pankartları gordukten sonra onun hala konsere devam etmesı buyuk bı saygısızlık herkes bunu dıle getırmeye calısıo!!!

partytime' Alıntı:

herkes efendi olacak!
KIM ONUN GIBI OLMAK ISTIYORKI KARDESIM PKK LI KIMI YAKIN GORURSE ONA GIDER SEN SEZEN AKSU YA GIDEN PKK LI GORDUNMU

SickDreTh' Alıntı:
ama o pankartları gordukten sonra onun hala konsere devam etmesı buyuk bı saygısızlık herkes bunu dıle getırmeye calısıo!!!

3-5 şerefsiz çapulcu yüzünden o kadar kişiyi yüz üstü mü bırakıp gidecekti edip akbayram gibi bir sanatçı

kendisi sanatçıdır,nasıl duygularla hareket ettiğini kim bilecek!..

edit:

haberi zaman diye bir gazete vermiş : ))

Ya arkadaşım başlığı böyle açmışsın. Zaman bu haberi neden yapmış önemli değil ki... Haber önemli. Bir kere ben videoyu izledim
http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/ha...haberno=539056

Videoda sahnenin arka foundakiler bile bir kere pkklı. Edip Akbayrama farkettirmeden arka fonumu değiştiriverdiler...

Lütfen taraflı olmayın. Edip Akbayram pkk destekçisi olamaz mı? Pekala olabilir. Bu videoya bakıldığında ya konsere para için gitmiş ya da pkkyı destekliyor.
Yani aksini nasıl düşünebiliyoruz.

edip akbayramın şarkılarını severim bu haber ister gerçekk olsun ister yalan sonuçta o şarkısını söylemiş eşkiya dünyaya hükümdar olmaz diyen biri kalkıpta pkk ya konser vermez tabi terketse daha iyi olurdu o ayrı konu bence edip akbayrama bu kadara hakaret edilmesi hiç doğru değil
saygılar

ebruss' Alıntı:
edip akbayramın şarkılarını severim bu haber ister gerçekk olsun ister yalan sonuçta o şarkısını söylemiş eşkiya dünyaya hükümdar olmaz diyen biri kalkıpta pkk ya konser vermez tabi terketse daha iyi olurdu o ayrı konu bence edip akbayrama bu kadara hakaret edilmesi hiç doğru değil
saygılar

benden de sana saygılar :goz:

!NNueNd0' Alıntı:
1 Nisan 2007 tarihinde ise Londra'daki Sordicth Park'da konser düzenlendi. İşte bu konsere Cumhuriyet Mitingleri'nin vazgeçilmez ismi Edip Akbayram'ın "Koma Agire Jiyan", "Rojin", "Aziz Weysi", "MC Zagros", "Govenda Zilan" ve "Kürt Halk Danslarının" ile birlikte sahne aldı.

ARKADAŞLAR Bu İki yüzlü Herif hem TÜRK bayrağı altında hemde TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ BÖLMEYE ÇALIŞAN kişilerin Altında Sahneye Çıkıyor... Bunun Ayrımını Artık Yapın Yok işi Yok para kazanmak için Yok Şu Yok Bu Die Bahane Uydurup durmayın... Hadi Diyeceğim 10 Yıl Önce Yapsa Yapmış bir eşşeklik dicem Daha adam 1 nisan da yapmış Unutmayın 29 MARTTA 3 askerimiz ŞEHİT olmuştu...

Lütfen Adamı savunma Moduna Geçmeyin.. Yapmışsa Şerefsizlik ŞEREFSİZDİR diyin kıvırtmaya Gerek yok..!

Saygılarımla...

pkk için taş üstüne taş koyan bizden değildir!!!

bu adam?!! kendisini halkın yarattığını savunan bir sanatçı olarak onu yaratan halkına layık şekilde davranmalı ve tüm sanatçılar gibi hareketlerine dikkat etmelidir.
yaptığı bir şerefsizliktir.bunun tartışmasını bile yapmaya gerek yoktur!

eline koluna sağlık bilmeyen kalmasın !vatandaşlarımız sanatçılarımız herkes tanısın !

Edip Akbayram'a bilip bilmeden şerefsiz diyenler şerefsizdir

partytime' Alıntı:

herkes efendi olacak!

buyur kardeş bi daha söyle ne söyleyeceksen. ne yabi o adam oluyor da biz cibiliyetsiz mi oluyoz. doğru konuş sana adamın hasını da fosunu da gösterirler.
edip akbayramı savunan cahillere de şöyle bir sorum olacak. aldırma gönül şarkısını kimin ve ne amaçla yazdığını biliyor musunuz. ya da eşkıya dünyaya hükümdar olamaz derken kimi kastettiğini.
eşkiya dünyaya hükümdar olamaz demişse ordaki eşkiya "ÜLKÜCÜLER" dir. onlara göre eşkiya öyledir. Ülkücüler faşisttir onların gözünde.
uyanın artık şu gafletten.
yok ben adamın kişiliğine bakmam. yok beni eserleri ilgilendirir. kulağa hoş geliyor sesi vs vs.
bir insanı sevmiyor olabilirsiniz ama onun eserlerini tekrar tekrar dinliyor olmanız onun düşüncelerini kabul etmeseniz bile, düşüncelerine katılıyorsunuz demektir.

ahmet kaya
ferhat tunç
haluk levent
ibrahim tatlıses
mahsun kırmızıgül
ve daha birçoğu
bunların hepsi aynı kefede

partytime' Alıntı:
Edip Akbayram'a bilip bilmeden şerefsiz diyenler şerefsizdir

anlat bakalım bizde bilelim ne olduğunu. hadi bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri