MARCUSX
New member
ecstasy nin bana bunları demeye hakkı var mı?
serbest kürsüye 2 konu açtım.ikisi de geri dönüşüme gönderildi.
ama asıl vahim olan açtığım bir konu kapatılırken ecstasy nin bana dedikleri.ben veya açtığım konu doğrudan veya dolaylı askere,akp'ye, hükümete,ülkeye veya devlete herhangi bir düşmanlık içeren yazı içermiyordu.sadece haberdi.
birincisi şuydu
http://www.hackhell.com/geri-donusu...a-asker-tasiyan-minibuse-silahli-saldiri.html
Haber şuydu
"""Şırnak'ta asker taşıyan minibüse silahlı saldırı
Şırnak'ta, PKK'lı teröristler tarafından asker taşıyan sivil minibüse silahlı saldırı düzenlendi.
Saldırıda 3 asker yaralanırken, güvenlik güçleri olay sonras bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlattı.
Balveren Beldesi'nde bulunan Milli Taburu'ndan kent merkezine asker taşıyan plakası ve sürücüsü belirlenemeyen sivil bir minibüs, saat 17.00 sıralarında Balveren Beldesi ile Özveren Köyü arasında silahlı saldırıya uğradı. Minibüste bulunan askerlerin de PKK'lı teröristlere karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Açılan ilk ateş sonucu 3 asker yaralınken, kısa süreli çatışmanın ardından, teröristler dağlık alana kaçtı.
Yaralı askerler, Şırnak Askeri Hastanesi'ne kaldırılırak tedaviye alınırken, güvenlik güçleri olay sonrası bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlattı.
Yaralı askerlerin sağlık durumlarını iyi olduğu belirtildi."""
ecstasy nin konuyu kapatırken bana yazdığı cevap ise şu
""""Bir daha bu bölüme böyle bir konu açma lütfen..
Askerin tartışılmasına bu kadar meraklı olmayın efendiler..
Ne diyecez şimdi bu konuya. askeri hükümetmi kurşunladı diyecez..
AKP ye oy vermeyin mi diyecez?
Çocuk değilsiniz ki bilmeden açtınız diyeyim..
Ya da ne dememizi bekliyorsunuz?
Bu kadar mı düşman olabilir insan üyesi olduğu foruma .?
Bu kadar mı düşman olur ülkesine?
Artık kasıt arıyorum... Ayıptır yazıktır günahtır yapmayın allah aşkına...
Forumdan utanmayın askerden utanın? Halktan utanın. İnsan dan utanın yaww..."""
teröristlerin askerlerimize saldırmasını bu kadar tuhaf anlayıp akp'yle bağdaştırmayı nasıl becermiş acaba.
ecstasy: "Bu kadar mı düşman olabilir insan üyesi olduğu foruma .?
Bu kadar mı düşman olur ülkesine?"
diye bana diyor.teröristlerin mehmetçiğe saldırması sonucu açtığım sadece haber değeri olan bu konuda beni ülkeme düşman olmakla itham ediyor.üstelik bunu kasıtlı yaptığımı söylüyor.
ben siyaset bölümünde uzun süreden beri konu açıyorum.ve beni orada takip edenler bilirki ben bugüne kadar asker düşmanlığı içeren bir konu açmadım.açmam da.
eğer biraz siyaset bölümünde dolaşırsanız askere durmadan laf eden konuların açık olduğunu görürsünüz.
benim açtığım konuda tek düşmanlık teröristleredir.pkk yadır.
ayrıca utanması gereken biri varsa o da bana bu iftiraları atan ecstasy 'dir.
konumun serbest kürsüye taşınmasını ve ayrıca ecstasy nin uyarılmasını istiyorum.
-------
ikincisi ise buydu.sebep gösterilmeden kapatıldı.ve geri dönüşüm kutusuna gönderildi.
http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/664358-canli-ergenekon-kavgasi.html
serbest kürsüye 2 konu açtım.ikisi de geri dönüşüme gönderildi.
ama asıl vahim olan açtığım bir konu kapatılırken ecstasy nin bana dedikleri.ben veya açtığım konu doğrudan veya dolaylı askere,akp'ye, hükümete,ülkeye veya devlete herhangi bir düşmanlık içeren yazı içermiyordu.sadece haberdi.
birincisi şuydu
http://www.hackhell.com/geri-donusu...a-asker-tasiyan-minibuse-silahli-saldiri.html
Haber şuydu
"""Şırnak'ta asker taşıyan minibüse silahlı saldırı
Şırnak'ta, PKK'lı teröristler tarafından asker taşıyan sivil minibüse silahlı saldırı düzenlendi.
Saldırıda 3 asker yaralanırken, güvenlik güçleri olay sonras bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlattı.
Balveren Beldesi'nde bulunan Milli Taburu'ndan kent merkezine asker taşıyan plakası ve sürücüsü belirlenemeyen sivil bir minibüs, saat 17.00 sıralarında Balveren Beldesi ile Özveren Köyü arasında silahlı saldırıya uğradı. Minibüste bulunan askerlerin de PKK'lı teröristlere karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Açılan ilk ateş sonucu 3 asker yaralınken, kısa süreli çatışmanın ardından, teröristler dağlık alana kaçtı.
Yaralı askerler, Şırnak Askeri Hastanesi'ne kaldırılırak tedaviye alınırken, güvenlik güçleri olay sonrası bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlattı.
Yaralı askerlerin sağlık durumlarını iyi olduğu belirtildi."""
ecstasy nin konuyu kapatırken bana yazdığı cevap ise şu
""""Bir daha bu bölüme böyle bir konu açma lütfen..
Askerin tartışılmasına bu kadar meraklı olmayın efendiler..
Ne diyecez şimdi bu konuya. askeri hükümetmi kurşunladı diyecez..
AKP ye oy vermeyin mi diyecez?
Çocuk değilsiniz ki bilmeden açtınız diyeyim..
Ya da ne dememizi bekliyorsunuz?
Bu kadar mı düşman olabilir insan üyesi olduğu foruma .?
Bu kadar mı düşman olur ülkesine?
Artık kasıt arıyorum... Ayıptır yazıktır günahtır yapmayın allah aşkına...
Forumdan utanmayın askerden utanın? Halktan utanın. İnsan dan utanın yaww..."""
teröristlerin askerlerimize saldırmasını bu kadar tuhaf anlayıp akp'yle bağdaştırmayı nasıl becermiş acaba.
ecstasy: "Bu kadar mı düşman olabilir insan üyesi olduğu foruma .?
Bu kadar mı düşman olur ülkesine?"
diye bana diyor.teröristlerin mehmetçiğe saldırması sonucu açtığım sadece haber değeri olan bu konuda beni ülkeme düşman olmakla itham ediyor.üstelik bunu kasıtlı yaptığımı söylüyor.
ben siyaset bölümünde uzun süreden beri konu açıyorum.ve beni orada takip edenler bilirki ben bugüne kadar asker düşmanlığı içeren bir konu açmadım.açmam da.
eğer biraz siyaset bölümünde dolaşırsanız askere durmadan laf eden konuların açık olduğunu görürsünüz.
benim açtığım konuda tek düşmanlık teröristleredir.pkk yadır.
ayrıca utanması gereken biri varsa o da bana bu iftiraları atan ecstasy 'dir.
konumun serbest kürsüye taşınmasını ve ayrıca ecstasy nin uyarılmasını istiyorum.
-------
ikincisi ise buydu.sebep gösterilmeden kapatıldı.ve geri dönüşüm kutusuna gönderildi.
http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/664358-canli-ergenekon-kavgasi.html