ecstasy nin bana bunları demeye hakkı var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MARCUSX

New member
Reaction score
0
ecstasy nin bana bunları demeye hakkı var mı?

serbest kürsüye 2 konu açtım.ikisi de geri dönüşüme gönderildi.

ama asıl vahim olan açtığım bir konu kapatılırken ecstasy nin bana dedikleri.ben veya açtığım konu doğrudan veya dolaylı askere,akp'ye, hükümete,ülkeye veya devlete herhangi bir düşmanlık içeren yazı içermiyordu.sadece haberdi.

birincisi şuydu

http://www.hackhell.com/geri-donusu...a-asker-tasiyan-minibuse-silahli-saldiri.html

Haber şuydu

"""
Şırnak'ta asker taşıyan minibüse silahlı saldırı

Şırnak'ta, PKK'lı teröristler tarafından asker taşıyan sivil minibüse silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda 3 asker yaralanırken, güvenlik güçleri olay sonras bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlattı.

Balveren Beldesi'nde bulunan Milli Taburu'ndan kent merkezine asker taşıyan plakası ve sürücüsü belirlenemeyen sivil bir minibüs, saat 17.00 sıralarında Balveren Beldesi ile Özveren Köyü arasında silahlı saldırıya uğradı. Minibüste bulunan askerlerin de PKK'lı teröristlere karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Açılan ilk ateş sonucu 3 asker yaralınken, kısa süreli çatışmanın ardından, teröristler dağlık alana kaçtı.

Yaralı askerler, Şırnak Askeri Hastanesi'ne kaldırılırak tedaviye alınırken, güvenlik güçleri olay sonrası bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlattı.

Yaralı askerlerin sağlık durumlarını iyi olduğu belirtildi."""

ecstasy nin konuyu kapatırken bana yazdığı cevap ise şu

""""Bir daha bu bölüme böyle bir konu açma lütfen..
Askerin tartışılmasına bu kadar meraklı olmayın efendiler..

Ne diyecez şimdi bu konuya. askeri hükümetmi kurşunladı diyecez..
AKP ye oy vermeyin mi diyecez?
Çocuk değilsiniz ki bilmeden açtınız diyeyim..

Ya da ne dememizi bekliyorsunuz?

Bu kadar mı düşman olabilir insan üyesi olduğu foruma .?
Bu kadar mı düşman olur ülkesine?

Artık kasıt arıyorum... Ayıptır yazıktır günahtır yapmayın allah aşkına...

Forumdan utanmayın askerden utanın? Halktan utanın. İnsan dan utanın yaww..."""

teröristlerin askerlerimize saldırmasını bu kadar tuhaf anlayıp akp'yle bağdaştırmayı nasıl becermiş acaba.

ecstasy: "Bu kadar mı düşman olabilir insan üyesi olduğu foruma .?
Bu kadar mı düşman olur ülkesine?"

diye bana diyor.teröristlerin mehmetçiğe saldırması sonucu açtığım sadece haber değeri olan bu konuda beni ülkeme düşman olmakla itham ediyor.üstelik bunu kasıtlı yaptığımı söylüyor.

ben siyaset bölümünde uzun süreden beri konu açıyorum.ve beni orada takip edenler bilirki ben bugüne kadar asker düşmanlığı içeren bir konu açmadım.açmam da.
eğer biraz siyaset bölümünde dolaşırsanız askere durmadan laf eden konuların açık olduğunu görürsünüz.

benim açtığım konuda tek düşmanlık teröristleredir.pkk yadır.

ayrıca utanması gereken biri varsa o da bana bu iftiraları atan ecstasy 'dir.

konumun serbest kürsüye taşınmasını ve ayrıca ecstasy nin uyarılmasını istiyorum.

-------
ikincisi ise buydu.sebep gösterilmeden kapatıldı.ve geri dönüşüm kutusuna gönderildi.

http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/664358-canli-ergenekon-kavgasi.html

Ecstasy sana cevap versin boşuna ortalığı bulandırma..

Senin konun

Şırnak'ta, PKK'lı teröristler tarafından asker taşıyan sivil minibüse silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda 3 asker yaralanırken, güvenlik güçleri olay sonras bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlattı.

Balveren Beldesi'nde bulunan Milli Taburu'ndan kent merkezine asker taşıyan plakası ve sürücüsü belirlenemeyen sivil bir minibüs, saat 17.00 sıralarında Balveren Beldesi ile Özveren Köyü arasında silahlı saldırıya uğradı. Minibüste bulunan askerlerin de PKK'lı teröristlere karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Açılan ilk ateş sonucu 3 asker yaralınken, kısa süreli çatışmanın ardından, teröristler dağlık alana kaçtı.

Yaralı askerler, Şırnak Askeri Hastanesi'ne kaldırılırak tedaviye alınırken, güvenlik güçleri olay sonrası bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlattı.

Yaralı askerlerin sağlık durumlarını iyi olduğu belirtildi.

arkadaşım sence bu konu serbest kürsü konusumu ALLAH aşkına kerem gerçekten en iyi olanı yapmış ....neden bu tür konuları illede açmak istiyorsunuz ..

bu asker bizi koruyan gözeten asker bu tip haberi güncel bölüme açsan daha iyi olur

vatanı milleti koruyan askerlerimizi tartışmak anlamsız değilmi sence ...

Ecstasy sana cevap versin boşuna ortalığı bulandırma..

Senin konun

Yaralı askerlerin sağlık durumlarını iyi olduğu belirtildi.

benim ortalığı bulandırdığım yok.normal bir konu açtım.askere veya herhangi bir devlet kurumuna hakaret içermeyen bir konu.ama sen beni ülkeme düşman olmakla itham ettin.

SürekLi Aynı KonuLardan Dem Vurur Bu Tarz İnsanLar.
Başka Bir OLayLarı Yok Çünkü TartışabiLecekLeri SürekLi EziLiyorLar Diğer KonuLarda.
Serbest Kürsüye Mayın PatLadı 2 Asker Şehit Diye Konu AçarLar Biri Çıkıp Der Kesin TSK'nın İşidir Ondan Sonra Vatan MiLLet Sakarya.
BLa BLa BLa KiLit Lütfen.

ne yapmaya çalıştığını herkes gibi ecstasy de biliyor.Bana bunu yapamaz diyemezsin,o konuyu açma sebebin belli(bunu diğer konularına bakınca anlayabiliyoruz)Maksat ortalığı karıştırıp ucuz siyaset ve polemik yapmak.

Marcusx adlı üyenin burada bir kusuru görünmüyor. Bir yanlışlık olmuş sanırım, düzelmeyecek iş değil.

arkadaşım sence bu konu serbest kürsü konusumu ALLAH aşkına kerem gerçekten en iyi olanı yapmış ....neden bu tür konuları illede açmak istiyorsunuz ..

bu asker bizi koruyan gözeten asker bu tip haberi güncel bölüme açsan daha iyi olur

vatanı milleti koruyan askerlerimizi tartışmak anlamsız değilmi sence ...

tamam belki serbest kürsü yeri olmayabilir diyeceğim ama serbest kürsüde askerlerle açılmış bir sürü konu var.onlara dokunulmuyor.hem de o konular askeri eleştiri sınırları ötesinde eleştiren konular.direk kapatsaydı bu konu buraya uygun değil deseydi bir şey demezdim.ama bu konuyu açtım diye beni ülkeme düşman olmakla itham etti.şimdi bu konuya bakıp sen beni ülkeme düşman olmakla itham edebilir misin?

"vatanı milleti koruyan askerlerimizi tartışmak anlamsız değilmi sence ..." demişsin. kesinlikle öyle katılıyorum.ama açtığım bu konuda askerimizin başına gelen bir olay sadece.hakaret içeren bir şey yok.ayrıca siyaset bölümünde askeri tartışan pek çok konu var.benimki eleştiri bile değildi.sadece haberdi.

uzun uzun yazmayacagim

yanLis ecstasy'de

tamam belki niyetin o olmaya bilir ama sonraki gelecek mesajlar için en iyisi olmuş kerem de o ruh haliyle direk kapmıştır ...

bu konuları pm den çözüp hem sizler hemde moderatörler yıpranmasa daha iyi olur ...

Bu konunun siyaset politika ile ilişkisini bize yazarsan ben şimdi senden özür dilerim.

Ama bana bunun siyasetle bağlantısını anlatacaksın..

Askerlerin minibüsüne silahlı saldırının siyaseten nereye bağlandığını anlatacaksın..

Extasy haklı konumda görünürde.
Ancak biraz sert çıkmış gibi.
Askeri bir olayın siyaset bölümünde işi olmamalı.
Güncele vs açılabilir ama siyaset amaçsız oluyor.

Eğer varsa siyaset bölümünde bu tarz konular yetkili kişiler zaten ilgilenecektir.

Bu konunun siyaset politika ile ilişkisini bize yazarsan ben şimdi senden özür dilerim.

Ama bana bunun siyasetle bağlantısını anlatacaksın..

Askerlerin minibüsüne silahlı saldırının siyaseten nereye bağlandığını anlatacaksın..

pkk'nın amacı ne?Türkiye'yi bölmek.Türkiye'yi bölmek için yapılan şeylerin içinde siyasi şeylerde olur.pkknın silahlı eyleminin amacı kürdistanı kurmak.kürdistanı kurmakta siyasi bir iştir.ben böyle düşündüm.herkesin düşüncesi farklı olabilir.

konuyu direk kapatsaydın.bir şey demezdim.ama sen beni ülkeme düşman olmakla itham ettin.onu yazmasaydın.bende buraya bu şikayeti açmayacaktım.
eğer asker düşmanlığı arıyorsan serbest kürsüyü biraz dolaşman yeterli.

Hepimiz askerlik yaptık.. Sabahlara kadar vatan bekledik..

Arkadaşlarımız yanımızda şehit oldu..

Karsın Şahnalar mevkiiinde askerlik yaptım..

En zor şartlarda yaptım.. Sen askerlerin bize kurşunlandığını siyaset bölümünde açarsan bu benim kanıma dokunur usta.. Sen açarsan dokunur..

Askerin ne işi var siyasetle..

Asker şehit olmuş , yaralanmış , siyaset politikada tartışılır olmuş..

Allah aşkına ben sizlerin mesajlarını şerefli ordumuza en büyük destek veren arkadaşlar diye görürken sen böyle yaparsan ben rahatsız olurum usta..

Bilmem kim ismini vermem derse niye rahatsız olmam.. Sevmez bizi ne hale düşsek sevinir derim normal görürüm..

Ama sen açarsan, artık dost düşman belli değil derim..

Neyse senden özür dilerim.. Gerçekten özür dilerim..

Ben başka bişi sandım.. Ben sandım ki boşuna üşümemişim, arkadaşım kaybolmuş gitmiş vatan için demişim..

Yazıklar olsun bana ki hala vardır bir iki vatan evladı demişim..

Konunu geri getiriyorum, herkes tartışabilir..

Herkes bu konunun devamını orda getirirse sevinirim..

İyi forumlar dilerim..

Bölüm ile geceli gündüzlü alakadar olan arkadaşımız ecstasy. Bölümü sizden bizden daha iyi biliyor. Kimin ne amaçla konular açtıgını az çok tahmin ediyor.. Bu tahminlerinde yanılmadığını düşündüğümüz için Yetki verildi. Bölümde sorumluluk aldı..
Hataları illa ki olmuştur olacaktırda.. bu hatalarını fırsat bilirmiş gibi. Yanıp tutuşarak bir haber ajansına haber yetiştirirmiş gibi alel acele nasıl şikayet ederim havasında konu acıyosunuz buraya.. ikiLi diyalogta çözülmeyecek problem yok.. Birbirinize Zıt siyasi görüşünüzde olabilir..
ecstasy 'nin demek istediği pkk nın istediği de bu haberlerin yayınlatılması bu oyunlara gelmeyin. Farklı anlatmış farklı anlamış olabilirsiniz.. Hepimiz TC vatandaşıyız. Birbirimize hoşgörülü olmazsak başkaları nasıl olsun..

konu yanlış bölüme açılmış hepsi bu güncel e açılması gerekiyordu . ecstasy ide olayı gereksiz ve haddini aşan yourmlarla abartmış

kişinin niyeti ne olursa olsun .Niyetler sorgulnamaz.Sen açtığı konuya bakarsın .kurallara uygun değil mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri