ecstasy isimli Moderator kafasına göre mesaj siliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhsint

New member
Reaction score
0
slm ecstasy isimli Moderator benim mesajımı sildi sebebini sordum bana cevap vemedi böyle rast gele mesaj silinirmi?
Hakaret içerikli diyor hangi söz hakaret içierkli diyorum cevap vermiyor böyle şeymi olur

arkadaşım biraz sabırlı ol gelir cevabı işi vardır belki böyle yapıp insanları yıpratmanın gereği yok

bencede kent 55 abı haklı yanı anında donus ola bılecek dıye bır sey yok sonucda buradakı yonetıcılerınde bır yasamı her an forum basında yada pc basında olamaya bılırler boyle seyler cok normal emın ol gelecektır ben bır cvp ıcın 3 gun bekledım ama bole yapmadım eger bır derdın var ıse ozelden hallede bılırsın olayı foruma mal etmenın anlamı yok

Mesajımı 1 dk içinde sil cevabınıda 3 gün bekleyelim mantıklı bencede

Kod:
Bence Deccal değilde ona yakın birisidir bu ülkenin başına gelmiş geçmiş kötülüğü en çok dokunan masonun biri
1. Müslüman birisi bu ülkede eşit değildir istediği işe giremez ama ATAis ise girer sebep LAİKLİK belası önce allahın emrettiği baş örtüsünü çıkart benim emirim doğrultusunda çalış sen kimsinki allahın emirlerini hiçe sayıp kendince kurallar koyuyorsun eee kul kural koyarsa böyle adaletsizlik olur tabi en adil olan ALLAHtır ( 1 ayeti inkar eden hafife alan kafir olur)
2. Gökten indiği sanılan kitaplarlamı yönetilecez diyip kuranı allahı inkar eden birisi
3. Millete zul edip zorla kafalarına şapka takan takmayanı hapse atan başlarına zift süren diktatör bu nasıl bir özgülük
4. Bütün inanç değerlerini yıkıp milletini şuan bile bir birine düşürmeyi başaran birisi amacıda buydu zaten milleti böyle bölmek laik ve atatürkçüsün yada müslüman ve allahın hükmünü kabul edensin ( şeriat)
5. Allah diyorsa kafirleri dost edinmeyin kimi dost edinirseniz onunla beraber olursunuz
bu maddeleri sıralamakla bitmez

Yazdıqın msj aynen bu sekiLde!

Kısaca Tam banLanmaLık... Sen Kimsin Atatürk'e hakaret Ediyorsun? Bu hakkı nerden aLıyorsun?

geLmiş bi de konu açmış şaka gibi ya!

ecstasy bu msjı tekrar degerLendirip iLetişimde bize dönersen sevinirim.

kapaLı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri